Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ορεστιάδα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Στις εκδηλώσεις που πήρε μέρος αρκετός κόσμος, λειτούργησε έκθεση βιβλίου

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ορεστιάδα
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Στις εκδηλώσεις που πήρε μέρος αρκετός κόσμος, λειτούργησε έκθεση βιβλίου και πραγματοποιήθηκε συναυλία με τοπικό συγκρότημα νέων.

Ο κεντρικός ομιλητής Σάββας Δευτεραίος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στον Έβρο τόνισε:

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα πυκνώνουν και θα εντείνονται τα διλήμματα. Και τα ψεύτικα διλήμματα θα έρχονται σαν βροχή από παντού. Θαυμάστε απόσπασμα άρθρου:

«Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα θα κυβερνηθεί είτε από μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτοδύναμο ή μη) και πρωθυπουργό του Αλέξη Τσίπρα είτε από μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ. και πρωθυπουργό τον Ευ. Μεϊμαράκη. Το δίλημμα είναι πραγματικό, καθώς τρίτη επιλογή δεν υπάρχει…» (κύριο άρθρο της «Αυγής», 8/9/2015).

Από τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθώς και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, ευθυγραμμιζόμενες με τις κυρίαρχες στρατηγικές επιλογές του εγχώριου κεφαλαίου, έχουν βάλει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή τους στο νέο μνημόνιο, είναι επόμενο το «πραγματικό δίλημμα» που λανσάρουν να καταλήγει τελικά στην «επιλογή» του «καταλληλότερου» για την εφαρμογή του. Με άλλα λόγια, καλούν το λαό να διαλέξει ποιος θα κρατά το τιμόνι στη συνέχιση της σφαγής του για λογαριασμό των μονοπωλίων και των λυκοσυμμαχιών τους.

Πιο έντονα το εν λόγω «δίλημμα» λανσάρεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πατώντας στην πικρή πείρα του λαού, στη δικαιολογημένη οργή του για όλες τις διακυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, βολεύεται να παίζει με τα «διλήμματα» του «νέου» απέναντι στο «παλιό», του «αδέσμευτου» απέναντι στους «διαπλεκόμενους», του «καινούργιου» που ζητά μια «δεύτερη (πρώτη όπως λένε) ευκαιρία»…

Μόνο που η ίδια η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστέγασμα το νέο βάρβαρο μνημόνιο που φόρτωσε στην πλάτη του λαού, επιβεβαίωσε ότι το «νέο» του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεσμευμένο, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί του, σε ό,τι πιο παλιό υπάρχει, δηλαδή στην υπηρέτηση του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος που σαπίζει, του συστήματος που τρέφεται με τον ιδρώτα και τις σάρκες των εργαζομένων και του λαού. Του συστήματος που πατώντας ακριβώς πάνω στη βάση του μεγαλύτερου «σκανδάλου», της «νόμιμης» κλεψιάς δηλαδή του πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι, γεννά συνεχώς και τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Γεννά φοροδιαφυγές και φοροελαφρύνσεις πρώτα και κύρια για το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ τη νύφη αλλά και το γαμπρό τους πληρώνουν οι μικροεπαγγελματίες.


Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει χωρίς ντροπή τον κόσμο, λέγοντας πως το μνημόνιο που συνέταξε και που συνυπέγραψαν όλοι μαζί είναι καλύτερο απ” τα προηγούμενα γιατί δεν μειώνει άμεσα το μισθό. Τα 2 δισ. ευρώ αύξηση των έμμεσων φόρων μέσα απ” την αύξηση του ΦΠΑ δεν την πληρώνουν τα εργατικά - λαϊκά στρώματα απ” τον εργατικό - λαϊκό μισθό; Μόνο απ” την αύξηση του ΦΠΑ του Μνημονίου Τσίπρα, η μέση εργατική οικογένεια χρεώνεται σχεδόν 1.000 ευρώ το χρόνο. Και βέβαια αποτελούν περασμένα ξεχασμένα όσα έχασε ο μισθωτός τα προηγούμενα χρόνια. Κοροϊδεύει όταν μιλά για δημόσια δωρεάν Υγεία και την ίδια ώρα μειώνεται ο προϋπολογισμός για την Υγεία, το ΚΥ Ορεστιάδας και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αποδυναμώνονται και μόνο 1στα 3 αγροτικά Ιατρεία του βόρειου Έβρου έχουν γιατρό κλπ.

ΝΔ: διαδοχικά πέρασαν μέτρα φωτιάς πάνω στα οποία θα προστεθούν τα νέα μέτρα, αλλά όπως λένε εμείς είμαστε καλύτεροι, θα συνεργαστούμε με τα άλλα κόμματα (εννοεί του Ευρομονόδρομου), θα φέρουμε επενδύσεις, ενώ οι άλλοι τις διώχνουν. Όμως η πραγματικότητα είναι: για να έρθουν οι επενδύσεις που λένε, πρέπει να μειωθεί το εργατικό κόστος, ο μισθός και το ημερομίσθιο, να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος (παιδεία - υγεία), θα ξεπουλήσουμε τη δημόσια, τη λαϊκή περιουσία όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε 14 περιφερειακά αεροδρόμια (είτε τα τριάκοντα αργύρια μείνουν στην Αθήνα είτε πάνε στο Λουξεμβούργο).

ΠΟΤΑΜΙ: πρώτη φορά σοβαρά. Μη νομίζεται ότι δε μιλάνε σοβαρά. Η συμμετοχή τους στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, είναι εγγύηση για τη σωστή εφαρμογή του 3ου μνημονίου και αυτό είναι σοβαρό και βλάπτει πράγματι σοβαρά τα λαϊκά συμφέροντα.

ΑΝΕΛ: …άλλος εγγυητής για την εφαρμογή της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής. Σήμερα μάλιστα ο κ. Καμένος προχώρησε και σε έμμεσο εκβιασμό: ή με ψηφίζετε ή αποχωρώ από την πολιτική. Ποιόν θα έχει λοιπόν μαζί του, δίπλα του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΣΟΚ: συνεχίζοντας την από χρόνια γνωστή τακτική του «κλέβει» για άλλη μια φορά συνθήματα όπως το δώσε δύναμη στη δύναμή σου και επιβεβαιώνει ότι έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση για την εφαρμογή της ευρωενωσιακής πολιτικής και των μνημονίων διαρκείας.

ΛΑΕΝ: Επαναλαμβάνει το παλιό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Το κόμμα που από το 2012 μέχρι και την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συμμετείχε και τη στήριζε καλλιεργώντας τη ψευδαίσθηση ότι μέσα στην ΕΕ μπορεί να έρθει ευημερία για τους ανθρώπους του μόχθου και τους νέους. Τώρα ξέθαψε το εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την Ευρωζώνη. Δηλαδή να αλλάξουμε την τροφή στο κοπάδι αλλά να το αφήσουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων και έτσι μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες για το λαό.

ΧΑ: η παρέα των ναζιστών φροντίζουν κάθε μέρα ως γνήσιοι ψευτόμαγκες να επιδεικνύουν τα μπράτσα τους. Θα δείρουν όλους τους κακούς. Αλλά σαν καλά παιδάκια μόλις μπήκαν στη Βουλή βάλανε τα κοστούμια τους, βάλανε τις γραβάτες τους και κάνανε παρεμβάσεις (136). Τι παρεμβάσεις; Όλες για την υπεράσπιση των εφοπλιστικών και επιχειρηματικών συμφερόντων. Βέβαια για να βοηθήσουν περισσότερο (τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους) έχουν κάνει και γραφεία εύρεσης εργασίας, εξασφαλίζοντας μεροκάματα 10 και 12 Ευρώ, αρκεί να είναι Έλληνες. Αλήθεια τόσα χρειάζεται ο νέος σήμερα στη χώρα μας, για να ζήσει; Όχι. Τόσα χρειάζεται ο εφοπλιστής για να θησαυρίσει με τον ιδρώτα και το αίμα του εργάτη. Το ίδιο δέντρο ποτίζουν. Τον καπιταλισμό.


Ναι βρε αδερφέ, μας λένε, αλλά και το ΚΚΕ, δεν αλλάζει λίγο, δεν λέει και τίποτα καινούργιο.

Το καινούργιο που εννοούν θα ήταν αν το ΚΚΕ έλεγε ότι θα εφαρμόσει καλύτερα από όλους το 3ο μνημόνιο που μαζί με το 1ο και το 2ο έρχεται να ολοκληρώσει τη καταστροφή του λαού.

Το καινούργιο θα ήταν να έλεγε το ΚΚΕ μη φοβάστε τον καρχαρία που έρχεται κατά πάνω σας, θα σας φιλήσει δεν θα σας κατασπαράξει. Μη φοβάστε την ΕΕ και τα μονοπώλια. Σκέφτονται το μέλλον των παιδιών σας. Σκέφτονται την εξασφάλιση δουλειάς ιδιαίτερα στους νέους. Γιαυτό δημιουργεί θέσεις μισής δουλειάς, θέσεις μερικής απασχόλησης, με μπλοκάκια, με voucher και βέβαια το κοντέρ μέτρησης των ανέργων ξεπέρασε τα 1,5 εκατομμύρια. Γιαυτό άλλωστε (η ΕΕ) αυξάνει και τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια. Σκέφτονται ακόμη το μέλλον της αγροτιάς και θεσπίζουν όλοι μαζί μέτρα που εξασφαλίζουν: Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13% σε 26% από το πρώτο ευρώ. Αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 27,5% στο 100%. Κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων και αποζημιώσεων για ποσό έως 12.000 €, Αύξηση ΦΠΑ στο 23% από 13% σε πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούν τα λαϊκά στρώματα. Αύξηση του ΦΠΑ στο 23% από 13% στα αγροτικά εφόδια (λιπάσματα, φυτοφάρμακα, κτηνοτροφές κλπ) και υπηρεσίες στην αγροτική παραγωγή. Κατάργηση της επιστροφής για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους αγρότες. Μείωση στο μισό της επιδότησης του πετρελαίου θέρμανσης για τον προϋπολογισμό του 2016. Αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος. Σχεδιάζεται ο τριπλασιασμός εισφορών στον ΟΓΑ ενώ ήδη το 38% δεν έχει να πληρώσει τον ΟΓΑ. Αύξηση των κρατήσεων στις συντάξεις για την υγεία.

Με όλα αυτά και με όλη αυτή τη σαπίλα το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση. Είναι με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, είναι με τους εργάτες, με τους άνεργους, τις νέες και τους νέους που μαζί με τις γυναίκες πλήττονται ιδιαίτερα από την ανεργία, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους μικροεπαγγελματίες που είναι σε δεινή θέση (στην πραγματικότητα ουσιαστικά άνεργοι). Στηρίζει όλους τους εκμεταλευόμενους και παλεύει μαζί με τους εκμεταλλευόμενους.

Παλεύει μαζί τους και τους λέει την αλήθεια:

Τα μνημόνια δεν είναι μια λάθος πολιτική που μας επέβαλε μια κάποια κακή τρόικα, ή ένα απάνθρωπο κουαρτρέτο. Τα μέτρα που παίρνονται στην Ελλάδα παίρνονται και σε όλες τις χώρες της ΕΕ, και σε αρκετές μάλιστα, όπως στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία, πολύ νωρίτερα από την κρίση (μνημόνια = πιο βαθιά καπιταλιστική κρίση).

Τα μνημόνια δεν είναι μια λάθος πολιτική, είναι η πολιτική της ΕΕ, είναι η πολιτική που εξυπηρετεί το καπιταλιστικό κέρδος, η πολιτική στήριξης του μεγάλου κεφαλαίου, αυτή που φτωχοποιεί τη λαϊκή οικογένεια και τσακίζει τις ανάγκες, τη ζωή αλλά και τα όνειρα του λαού και δυστυχώς καταστρέφει το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι, τη νέα γενιά.


Το ΚΚΕ φωνάζει βροντερά και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Γι αυτό θαρρετά λέμε: «τους δοκίμασες... τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή».

Και μπορούμε να κοιτάξουμε το λαό στα μάτια και να τον καλέσουμε να οργανώσει τον αγώνα του. Γιατί:

Το ΚΚΕ δεν υποχώρησε ποτέ σε πιέσεις. Δεν υποχώρησε ούτε στην Κίρκη της εξουσίας, ούτε το 2012, ούτε το 2015. Το ΚΚΕ δεν είπε ψέματα, δεν κρύφτηκε, δεν φοβήθηκε και πάνω από όλα είχε δίκιο. Στηρίχτηκε στέρεα σε σωστές εκτιμήσεις και σωστή πολιτική. Αν δε συγκρουστείς σε επίπεδο οικονομίας, αν δε συγκρουστείς με την καπιταλιστική οικονομία και με την ΕΕ, δεν υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική, δεν υπάρχει ανάπτυξη προς όφελος του λαού. Υπάρχει μόνο ανάπτυξη προς όφελος των μεγαθηρίων του πλούτου.

Αυτό που λέει το ΚΚΕ είναι αυτό που βγαίνει από τους μακρόχρονους αγώνες του λαού και της εργατικής τάξης, που όλοι τους είχαν συμμέτοχο και μπροστάρη το ΚΚΕ.

Πρέπει να δυναμώσει η ενότητα και η συμμαχία του λαού για να διεκδικήσει και να επιβάλει ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού. Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο δύσκολα θα προχωρήσουν αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα.

Το ΚΚΕ δεν ζητάει δύναμη για να διαχειριστεί την άθλια αυτή κατάσταση. Προβάλλει την ανάγκη να οργανωθεί ο λαός και μαζί με το ΚΚΕ να απαιτήσουν αλλαγή τάξης στην εξουσία και όχι αλλαγή κυβερνήσεων.

Αυτό το σύστημα δεν διορθώνεται, δεν βελτιώνεται, δεν εξανθρωπίζεται. Οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας δεν χωράνε σε αυτό το σύστημα. Βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση, είναι σε σύγκρουση. Αυτή η σύγκρουση με τα μνημόνια και τα αφεντικά πρέπει να οργανωθεί αποφασιστικά και να φτάσει στο τέλος της. Οργάνωση για ένα τέτοιο αγώνα με ένα δυνατό ΚΚΕ. Την άλλη μέρα των εκλογών μπορεί να δημιουργηθεί μια άλλη κατάσταση θετική για το λαό. Να περάσει το εργατικό λαϊκό κίνημα στην αντεπίθεση. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια τους, να αποτρέψουμε νέα βάρβαρα μέτρα. Το κυριότερο, να βάλουμε στην ημερήσια διάταξη το στόχο που έχει ανάγκη ο λαός μας για την σωτηρία του: Αλλαγή τάξης στην εξουσία και όχι κομμάτων.

Όλα τα άλλα κόμματα θεωρούν ιερή και απαραβίαστη την καπιταλιστική ιδιοκτησία και την υπηρετούν με συνέπεια.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοπεί ο κατήφορος στη ζωή του λαού με κανένα από αυτά τα κόμματα, με κανένα μείγμα κυβερνητικής συνεργασίας που όλοι τους ποθούν και όλοι τους μάχονται να συμμετέχουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοπεί ο κατήφορος στη ζωή του λαού όσες εκλογές και αν γίνουν, όσες κυβερνήσεις και αν αλλάξουν, όσα καινούρια κόμματα και αν δημιουργηθούν, αν δεν αρχίσει να αμφισβητείται η εξουσία, ο κλεμμένος πλούτος και η κυριαρχία των λίγων πάνω στους πολλούς που παράγουν όλο τον πλούτο.

Χρειάζεται αγώνας. Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, μέσα στη λαϊκή συμμαχία, στους χώρους δουλειάς, στα μεγάλα εργοστάσια, στα χωράφια όπου μάχεται η μικρή και μεσαία αγροτιά, στις λαϊκές γειτονιές, στους χώρους της νεολαίας, μέσα στη Βουλή.

Ο αγώνας της επιβίωσης μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο όταν συνδυάζει την πάλη για την απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων και την ανάκτηση των απωλειών με την προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, όπου η εργασία, η ασφάλιση, η υγεία, η εκπαίδευση, η σύνταξη θα είναι εξασφαλισμένα.


Η πρόταση του ΚΚΕ για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ - ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ είναι η μοναδική ρεαλιστική κι ελπιδοφόρα πρόταση που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες όπου υποβάλλεται ο λαός στο βωμό του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Η πραγματοποίηση αυτού του δρόμου εξαρτάται από τη λαϊκή θέληση. Ο δρόμος της ρήξης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, περνά απαραίτητα από τη συσπείρωση με το ΚΚΕ.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις εκλογές θα αποτελέσει ισχυρό εφόδιο για τους αγώνες που ήδη προετοιμάζονται, για την αναμέτρηση με την πολιτική της ΕΕ, τη συμμαχία της εργατικής τάξης με τα άλλα λαϊκά στρώματα, με τους μαχητές της βιοπάλης με τους άνεργους, τις νέες και τους νέους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ μπορεί να ανοίξει το δρόμο της πραγματικής ευημερίας για το λαό.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένας άνθρωπος που σκέφτεται καλοπροαίρετα, που έχει ερωτήματα, που καταλαβαίνει ότι αυτός ο δρόμος που δοκίμασε και τον απογοήτευσε δεν πρέπει να τον οδηγήσει να κάτσει σπίτι του, ούτε στην αποχή. Να συστρατευτεί μαζί μας. Τις λίγες μέρες που μένουν απευθυνόμαστε σε όλους, απλώνουμε το χέρι σε αυτούς που μπορούν να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, και αυτή δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του Κόμματός τους από την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Μπορούμε να οργανώσουμε τη ζωή μας και το μέλλον του λαού μας, να ζήσει σε συνθήκες καθολικής ευημερίας και ολόπλευρης πραγματικής και προς όφελός του ανάπτυξης.

Αξίζει κάθε θυσία και πολύ περισσότερο αξίζει για τα παιδιά μας, για τη νεολαία μας.

Η σύγκρουση με τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας και του κεφαλαίου είναι αναπόφευκτη και είναι μονόδρομος για τον εργαζόμενο λαό.

Στις 20 Σεπτέμβρη να δυναμώσουμε το ρεύμα της ανατροπής, να ενισχύσουμε το κόμμα της εργατικής τάξης, να στηρίξουμε με τη ψήφο μας και τους αγώνες μας το ΚΚΕ.

Τώρα ΚΚΕ, θαρρετά, άφοβα, ισχυρά, μαζικά ...για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,613,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2050,Αλεξανδρούπολη,8607,Άμυνα,350,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3024,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3336,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,703,Δράμα,116,Έβρος,18547,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2588,Εκκλησία,1238,Εκπαίδευση,1508,Ελλάδα,1319,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,72,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,635,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,760,Ιστορία,232,Καβάλα,195,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,594,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,675,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,215,Οικολογία,343,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1517,Πανταζίδου,166,Παπανικολόπουλος,275,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,429,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3903,Πολιτική,1500,Πολιτισμός,222,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6200,Ροδόπη,419,Σαμοθράκη,669,Σαρσάκης,43,Σάτιρα,62,Σουφλί,562,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,289,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,142,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,257,Τρίγωνο,71,Τυχερό,53,Υγεία,1102,Φέρες,398,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ορεστιάδα
Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ορεστιάδα
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Στις εκδηλώσεις που πήρε μέρος αρκετός κόσμος, λειτούργησε έκθεση βιβλίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhL8eZz2cwZZuVuHnHMAs_ascMWuszbxaegAHOkqbqZR83VThAVqNSrvFOGgTOoO5ax9BHWpCsRw-dnhVoXtgeXXrPXT2mXV4QrTJwkGD7b6GaHVV8ur_ivbUDYMSo-gqtKvlrcGkUzKFg/s640/orestiada-002.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhL8eZz2cwZZuVuHnHMAs_ascMWuszbxaegAHOkqbqZR83VThAVqNSrvFOGgTOoO5ax9BHWpCsRw-dnhVoXtgeXXrPXT2mXV4QrTJwkGD7b6GaHVV8ur_ivbUDYMSo-gqtKvlrcGkUzKFg/s72-c/orestiada-002.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2015/09/blog-post_69.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2015/09/blog-post_69.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων