Μιχάλης Κουινέλης: Είμαι μια χαρά στην Αλεξανδρούπολη, κάνω τη δουλίτσα μου, έχω το σπιτάκι μου, τα φιλαράκια μου…

Με αφορμή την πρεμιέρα του «The Voice 2» στον ΑΝΤ1, o Μιχάλης Κουινέλης ή αν προτιμάτε ο Μιχάλης Stavento που έχει ξεχωρίσει για το χιούμορ του και την αμεσότητά του, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο TV Έθνος.

Μιχάλης Κουινέλης: Είμαι μια χαρά στην Αλεξανδρούπολη, κάνω τη δουλίτσα μου, έχω το σπιτάκι μου, τα φιλαράκια μου…
Είναι ταλαντούχος, επιτυχημένος στον χώρο του, αυθόρμητος, ειλικρινής, έξω καρδιά! Είναι ένα παιδί με το οποίο χαίρεσαι να μιλάς, γιατί διαπιστώνεις πως έχει καταφέρει να κρατήσει καθαρή τη ματιά που έχει απέναντι στη ζωή.

Με αφορμή την πρεμιέρα του «The Voice 2» στον ΑΝΤ1, o Μιχάλης Κουινέλης ή αν προτιμάτε ο Μιχάλης Stavento που έχει ξεχωρίσει για το χιούμορ του και την αμεσότητά του, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο TV Έθνος.

Επειδή γνωρίζω καλά πως από την τηλεόραση κρατάς αποστάσεις ασφαλείας και πως είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε πρόταση που έρχεται στον δρόμο σου, πώς και είπες και δεύτερη χρονιά το ναι στο «Voice»;

Μία ίσον καμία… (γέλια) Κοίταξε να δεις τι έγινε, το ναι στο «Voice 2» ήταν για όλους εμάς μια… δέσμευση. Μια δέσμευση που θέλαμε να τηρήσουμε πάση θυσία. Τι εννοώ μ' αυτό; Πως και εγώ και ο Αντώνης (Ρέμος) και η Δέσποινα (Βανδή) και η Μελίνα (Ασλανίδου), επειδή πέρυσι περάσαμε καλά και το χαρήκαμε όλοι μας πολύ, είχαμε αποφασίσει πως αν γινόταν το «Voice 2» θα το κάναμε και πάλι.

Παρ' όλα αυτά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρέιλερ, σε άκουσα σε κάποιες δηλώσεις σου να σπεύδεις να διευκρινήσεις πως για σένα δεν θα υπάρξει «Voice 3».

Ναι, και ισχύει αυτό. Κοίταξε, όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή, μια μέση κι ένα τέλος. Κάνουν τον κύκλο τους. Για μένα η προτεραιότητά μου δεν είναι η τηλεόραση. Θέλω να συνεχίσω να γράφω τα τραγούδια μου, να ασχοληθώ με το νέο μου άλμπουμ και τέλος πάντων θέλω να γυρίσω και πάλι και να είμαι αναπόσπαστος σε όσα έκανα και στην προ «Voice» εποχή. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει να βρίσκονται υποχρεωτικά στην τηλεόραση ή που η τηλεόραση είναι για εκείνους στόχος. Και νομίζω ότι αυτό το έχει αποδείξει και η μέχρι τώρα πορεία μου και οι επιλογές μου.

Εσύ και οι μεγάλες πίστες δεν συναντηθήκατε ποτέ, αν και έχουμε δει πολλάκις διάφορους καλλιτέχνες που έχουν κάνει τις ίδιες μουσικές επιλογές με σένα να το επιχειρούν.

Η δική μου προσέγγιση απέναντι στη μουσική είναι τελείως διαφορετική. Δεν σνομπάρω τις μεγάλες πίστες, δεν το παίζω υπεράνω, απλώς, πώς το λένε, έχω διαφορετική καλλιτεχνική κοσμοθεωρία…

Ναι, αλλά οι πίστες φέρνουν τα μεγαλύτερα νυχτοκάματα και μέχρι έναν βαθμό και μια πιο λαμπερή καριέρα.

Κοίταξε να δεις, το θέμα είναι το τι χρειάζεσαι σε αυτήν τη ζωή ή το τι πιστεύεις πως χρειάζεσαι. Όντως οι μεγάλες πίστες φέρνουν χρήματα και προβολή, όμως, πίστεψέ με, εμένα δεν ήταν ποτέ αυτή η φάση μου. Γενικότερα είμαι ολιγαρκής άνθρωπος. Δεν με νοιάζει το πόσο ακριβό θα είναι αυτό που θα φορέσω και το πού θα μείνω. Για μένα η μουσική είναι χόμπι, είναι λαχτάρα, είναι αγάπη. Με τη μουσική θέλω να έχω πάντα ερασιτεχνική σχέση. Βέβαια, δεν λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος που από αυτό το χόμπι μου μπορώ και βγάζω και κάποια χρήματα, όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα χρήματα δεν είναι ο στόχος μου. Δεν είπα να ασχοληθώ με τη μουσική έχοντας ως βασικό και κύριο γνώμονα το να φουσκώσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου. Είμαι πιο ασκητικός τύπος. Είναι τόσο περίεργο;

Είναι θέμα φιλοσοφίας και το γεγονός ότι δεν εγκατέλειψες 17 χρόνια τώρα την Αλεξανδρούπολη για να έρθεις μόνιμα στην Αθήνα;

Γιατί να έρθω στην Αθήνα και τι να κάνω;

Με την έννοια ότι εδώ βρίσκονται οι δισκογραφικές, τα μαγαζιά, τα media και τέλος πάντων εδώ έχει στηθεί όλο αυτό το… πανηγύρι της εγχώριας showbiz.

Οι επιχειρηματίες, τα μαγαζιά και το παιχνίδι με τα media με την έννοια που το βλέπουμε να γίνεται καθημερινά, δεν με αφορούν. Το μόνο που με νοιάζει είναι να φτιάχνω ωραία τραγούδια, που να αρέσουν στο κόσμο και σε μένα. Και ευτυχώς, επειδή η τεχνολογία προχωρά, το ίντερνετ και τα τηλέφωνα, μια χαρά μπορώ να είμαι στο στούντιο στην Αλεξανδρούπολη και να επικοινωνώ με την Αθήνα. Μεγάλη η χάρη του ίντερνετ γιατί έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις (γέλια).

Δεν ζεις δηλαδή κι εσύ το όνειρο του πότε θα σε φωτογραφήσει ο παπαράτσι στον μανάβη!

Πλάκα κάνεις; Είμαι μια χαρά στην Αλεξανδρούπολη. Κάνω τη δουλίτσα μου, έχω το σπιτάκι μου, τα φιλαράκια μου, τους συνεργάτες μου, τη φαμίλια. Με άλλα λόγια έχω τα πάντα. Αυτά έχουν αξία και νόημα για μένα. Μία πιο… ιλουστρασιόν πραγματικότητα δεν με αφορά και δεν με αγγίζει. Άσε που για να είμαι και ειλικρινής, όλο αυτό το βρίσκω αστείο. Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στην Αμερική.

Θα… αγριεύτηκες πέρυσι που τα media λόγω του «Voice» ασχολήθηκαν με την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου με την Ηβη.

Μου 'ρθε λίγο απότομα. Πάντως, από ένα σημείο και μετά είχε και πλάκα, γιατί μου έλεγαν «μα γιατί δεν μας το είπες ότι είσαι με την Ήβη;». Κι εγώ τους απαντούσα, «γιατί, με ρώτησε κανείς και σας το κράτησα κρυφό;» (γέλια)!

Πιο ρομαντικός… πεθαίνεις;

Αλήθεια, δεν ξέρω αν όλο αυτό κατ' ουσίαν είναι ρομαντισμός ή ρεαλισμός. Όμως, σίγουρα θέλω να μπορώ να κοιτάω τόσο τους γονείς μου και όλους τους δικούς μου ανθρώπους στα μάτια με την ίδια καθαρότητα όπως όταν ήμουν παιδί και οι γονείς μου να βλέπουν στα μάτια μου το παιδί που μεγάλωσαν.

Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι είστε δεμένη οικογένεια.

Αγαπώ πολύ τους δικούς μου. Και θέλω να είναι περήφανοι για το παιδί τους.

Αφού αγαπάς τόσο την οικογένεια, γιατί δεν επιχειρείς να κάνεις κι εσύ τη δική σου, να γίνεις μπαμπάς;

Θα γούσταρα πάρα πολύ, αλλά φοβάμαι και λίγο. Είναι δύσκολο στις μέρες που ζούμε να γίνεις σωστός γονιός.


Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Κουινέλης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, τον Μάρτιο του 1979. Έχει σχεδόν μια δεκαπενταετή πορεία στον χώρο της δισκογραφίας. Πρώτη δισκογραφική δουλειά με τους «Βαβυλώνα» το 1997 στο άλμπουμ «Αρχή επί τέλους». Επόμενες δουλειές μαζί τους ήταν «Κουαρτέτο των στοιχείων» και «Επί τέλους».

Έχει συνεργαστεί και με τους «Active Member» στο άλμπουμ «Μέρες θαυμάσιες, παράξενες μέρες». Ήταν συνεργάτης της «Free style productions», όπου μαζί τους συμμετείχε και σε άλλους δίσκους.

Στην όλη του, όμως, πορεία θέλησε να δημιουργήσει κάτι δικό του, που θα ήταν το σήμα κατατεθέν του, ένα δικό του παιδί, που θα είχε μόνο δικά του στοιχεία. Stavento το όνομα του «παιδιού» του, όπου ο ίδιος κάνει την παραγωγή, γράφει τους στίχους και παράλληλα ερμηνεύει.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα διπλό CD με τίτλο «Το Ένα και το Μηδέν», μια συλλογή που περιέχει τις πιο σημαντικές στιγμές των «Stavento» μέχρι σήμερα και 3 καινούργια τραγούδια. Σε ένα από αυτά συμμετέχει και η Βιολέττα Νταγκάλου από το «Voice».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8406,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,680,Δράμα,114,Έβρος,18250,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2508,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6112,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Μιχάλης Κουινέλης: Είμαι μια χαρά στην Αλεξανδρούπολη, κάνω τη δουλίτσα μου, έχω το σπιτάκι μου, τα φιλαράκια μου…
Μιχάλης Κουινέλης: Είμαι μια χαρά στην Αλεξανδρούπολη, κάνω τη δουλίτσα μου, έχω το σπιτάκι μου, τα φιλαράκια μου…
Με αφορμή την πρεμιέρα του «The Voice 2» στον ΑΝΤ1, o Μιχάλης Κουινέλης ή αν προτιμάτε ο Μιχάλης Stavento που έχει ξεχωρίσει για το χιούμορ του και την αμεσότητά του, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο TV Έθνος.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1WQYvP5qeRvSBVmspJC6BKP-7qY6hbw1sytEKlFiL3cnzIw2CKwhh05bVAQYKHS4iBzN9uAdsytfmXpXqbC_6euPn319hmOdAgAjgjWeiIY5clhZZ4BhillrmHvUhR7GHrLLrizKeliE/s1600/508.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1WQYvP5qeRvSBVmspJC6BKP-7qY6hbw1sytEKlFiL3cnzIw2CKwhh05bVAQYKHS4iBzN9uAdsytfmXpXqbC_6euPn319hmOdAgAjgjWeiIY5clhZZ4BhillrmHvUhR7GHrLLrizKeliE/s72-c/508.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2015/02/blog-post_363.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2015/02/blog-post_363.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων