Ορκίστηκαν ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεωργίου Παυλίδη, των Αντιπεριφερειαρχών και του νέου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεωργίου Παυλίδη, των Αντιπεριφερειαρχών και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον αγιασμό και την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη κ. Παυλίδη και απηύθυνε θερμές πατρικές ευχές προς το νέο Περιφερειάρχη και τους νεοεκλεγέντες συμβούλους.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης πραγματοποίησε την ορκωμοσία των Αντιπεριφερειαρχών και ακολούθως των Περιφερειακών Συμβούλων τους οποίους κάλεσε να ορκιστούν στο Ιερό Ευαγγέλιο και το Κοράνι και τέλος εκλήθησαν να ορκιστούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που επιθυμούσαν να δώσουν Πολιτικό Όρκο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του Πρακτικού Ορκωμοσίας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων και Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, οι Υφυπουργοί, Εσωτερικών κ. Γεώργιος Ντόλιος, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, οι βουλευτές Ροδόπης κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο βουλευτής Έβρου κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός και οι βουλευτές Καβάλας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης και Θεσσαλονίκης κα Σταυρούλα Ξουλίδου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Χρήστος Βασιλάκος.

Επίσης παρέστησαν, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Ταξίαρχος Σωτήριος Κουντουράς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης Υποστράτηγος Γεώργιος Σαλαμάγκας και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης Ταξίαρχος Σωτήριος Τερζούδης.


Εκ μέρους των πρυτανικών αρχών την τελετή τίμησαν, ο νυν Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Κωνσταντίνος Ρέμελης, ο νεοεκλεγείς Πρύτανης κ. Αθανάσιος Καραμπίνης και ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας κ. Αθανάσιος Μητρόπουλος.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση παρέστησαν οι Δήμαρχοι: Κομοτηνής κ. Γεώργιος Πετρίδης, Μαρωνείας - Σαπών κ. Ιωάννης Σταυρίδης, Ορεστιάδος κ. Βασίλειος Μαυρίδης, Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης, Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ, Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα, Νέστου κ. Ευάγγελος Τσομπανόπουλος, Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, Θάσου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ, Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, Δοξάτου κ. Δημήτριος Δαλακάκης, Κάτω Νευροκοπίου κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος, Παρανεστίου κα Αλεξάνδρα – Μαρίνα Σωτηριάδου και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Φαλέκας, οι Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και αρχών απ’ όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση ήταν η παρουσία του βουλευτή Βουλγαρίας Νεντιάλκο Ζίβκοβ Σλάβοβ, των εκπροσώπων της Νομαρχίας Σμόλιαν Βουλγαρίας, ο Νομάρχης κ. Dimiter Krastanov και ο Δήμαρχος Nikolai Melemov και του Δημάρχου Ζλάτογκραντ Μίροσλαβ Γιάντσεβ.


Κατά τη διάρκεια της τελετής Ορκωμοσίας της Νέας Περιφερειακής Αρχής, ο Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Παυλίδης απηύθυνε προς το σύνολο της κοινωνίας την παρακάτω σύντομη ομιλία.

«Φίλες και φίλοι μου, αγαπημένοι Μακεδόνες και Θρακιώτες συμπατριώτες μου,

Σας ευχαριστώ θερμά, για τη σημερινή σας παρουσία. Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς, όλους τους πολίτες της Περιφέρειας, για την απόφαση και εντολή σας, να μας εμπιστευθείτε για τα επόμενα 5 χρόνια την πορεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μια εντολή που δεν επιδέχεται μια απλή μόνον ανάγνωση αλλά ενσωματώνει τις υψηλές προσδοκίες της κοινωνίας, την ελπίδα, την αλλαγή, το αποτέλεσμα. Προσδοκίες για μια νέα Περιφέρεια που θα χαρακτηρίζεται από διακριτή οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική, από αποτελεσματικές υπηρεσίες, κοινωνική ευαισθησία και διαφάνεια παντού. Από τώρα πορευόμαστε μαζί. Χωρίς αποκλεισμούς. Χωρίς περιχαρακώσεις. Καθαρά. Αυτή είναι η αμετακίνητη, ασυμβίβαστη, προσωπική μου δέσμευση. Τονίζω ότι δεν έχουμε εξαρτήσεις. Είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας, σώμα απ’ το σώμα της. Το μόνο που μας δεσμεύει είναι το μέλλον της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η προοπτική ισόρροπης ανάπτυξης που θέλουμε να δώσουμε στον τόπο μας, η ευημερία για τις οικογένειες και τα παιδιά μας. Επιζητούμε μια Περιφέρεια στην οποία οι πολίτες έχουν πλήρη δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Μια Περιφέρεια στην οποία ο αλληλοσεβασμός ανεξαρτήτως θρησκείας, καταγωγής ή διαφορετικότητας, θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Το έχω πει πολλές φορές. Είμαστε εδώ για να ενώνουμε τους πολίτες αυτού του τόπου, να θεμελιώσουμε βαθιά κοινωνική περιφερειακή συνοχή.

Κυρίες και κύριοι

Η περιφερειακή μας κοινωνία βιώνει πιο έντονα από την άλλη Ελλάδα, την εξέλιξη της κοινωνικής και αναπτυξιακής κρίσης. Όλα αυτά όμως, που ζούμε και που οδήγησαν στην καταλυτική αποδόμηση που παρακολουθούμε, έχουν αίτια. Και δεν προσδιορίζονται απλώς με όρους οικονομικούς. Η πραγματική χρεοκοπία και οι στερήσεις έχουν τις ρίζες τους σε μακρόχρονες νοοτροπίες και πρακτικές που τραυμάτισαν και αποσάθρωσαν τους αναπτυξιακούς μας νευρώνες, τους θεσμούς, τις διαδικασίες, τις αυτονόητες αρχές και αξίες που οριοθετούν την έντιμη συμπεριφορά και διασφαλίζουν τα αποτελέσματα.

Είναι καιρός και θα αλλάξουμε. Δεν θα σταθούμε αδρανείς στα παραγωγά αίτια. Μαζί θα διαμορφώσουμε την Περιφέρεια του αύριο, μέσα από την κοινωνία, με νέους όρους και κανόνες με ισχυρό όραμα, ρεαλισμό αλλά και πεισματική βούληση. Για σύγκρουση, ρήξεις και ανατροπές. Με νοοτροπίες που πρέπει να τελειώσουν. Οφείλουμε να δομήσουμε την οικονομία και την ανάπτυξη με όρους θεσμικής διαφάνειας και κοινωνικής ευθύνης, που θα γκρεμίσουν ό,τι μόλυνε την πορεία. Η Περιφέρεια γίνεται πλέον θεσμός ανάληψης συνεχών πρωτοβουλιών, ενεργητικής και επιθετικής στάσης προς την ανάπτυξη, υιοθετεί τις καλές πρακτικές, φεύγει από την απλή διαχείριση. Είμαστε υποχρεωμένοι όχι απλώς να συγχρονίσουμε τον βηματισμό μας αλλά να τρέξουμε, με όση δύναμη έχουμε στην κατεύθυνση αυτή, αλλιώς θα μείνουμε πίσω από όσα γύρω μας με καλπασμό εξελίσσονται. Δε μας ταιριάζει η παραμονή στις ουρές των καταλόγων ανάπτυξης της Ευρώπης. Επιβάλλεται να φύγουμε από τις θέσεις αυτές. Να πάμε εκεί που εκτρέφεται η ελπίδα και κυοφορείται το μέλλον.

Σε όλα αυτά Σεβασμιότατοι, κ. Υπουργοί, κ. Βουλευτές, κ. Δήμαρχοι, αγαπητοί συμπολίτες, οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι μας, ανάλογα με τα φορτία εμπιστοσύνης που μας έταξε η κοινωνία μας.

Κυρίες και Κύριοι, Θρακιώτες και Μακεδόνες συμπολίτες μου,

Σήμερα, επιβεβαιώνουμε ότι είναι πρώτη μας προτεραιότητα οι διαρθρωτικές παρεμβάσεις, σε όλα εκείνα που δομούν την ανάπτυξή μας.

Εργαζόμαστε και επιχειρούμε ήδη δια του νέου ΕΣΠΑ, όλων των αναπτυξιακών εργαλείων και των διαρθρωτικών πόρων, να μεταβούμε σε μια αναδιαρθρωμένη περιφερειακή ανάπτυξη και οικονομία. Εγκαταλείπουμε τη χρόνια διαρθρωτική αδράνεια, που μετά την κρίση στον τόπο μας έγινε άκρως αιχμηρή και ζημιογόνα.

Ψηλαφίζουμε κάθε τι που θα καταστήσει την Περιφέρεια περισσότερο ανταγωνιστική, εξωστρεφή και παραγωγική, βασισμένη στη γνώση, την καινοτομία και την έξυπνη εξειδίκευση.

Σταθερό όμως, παράλληλο με όλα αυτά μέλημά μας, θα είναι η αλληλεγγύη, η δημιουργία θέσεων εργασίας , η καταπολέμηση της φτώχειας και της ανέχειας.

Πάμε για μια Περιφέρεια στοχευμένα διεκδικητική και μαχητική.

Και βέβαια, κανείς δεν είπε ότι τα βήματα αυτά θα είναι εύκολα.

Η Διοίκηση κυρίες και κύριοι έχει συνέχεια και θα επιδείξουμε το δέοντα σεβασμό στα θετικά της απερχόμενης, επιχειρώντας όμως, όλες τις πρέπουσες, βαθιές διορθώσεις στα πλαίσια της ισχυρής λαϊκής εντολής που λάβαμε. Έτσι, πέραν των ως άνω, η Περιφέρεια θα αποκτήσει έναν ενιαίο και αποτελεσματικό μηχανισμό λειτουργίας, για την ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα χτυπήσουμε τις χρόνιες δυστοκίες στην εξυπηρέτησή τους και θα δώσουμε μάχες με την αρνητικότητα, την αναβλητικότητα, τις πελατειακές σχέσεις, τα συμφέροντα, τις δαιδαλώδεις διαδρομές που αποτελούν φυτώρια πλουτισμού και διαφθοράς.

Αυτονόητο είναι ότι θεσμοθετούμε ανοικτή συνεργασία με τις Αρχές, με όλους τους δήμους, με όλους τους φορείς, με τα ΑΕΙ, με τον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες και διερευνούμε τους τομείς στους οποίους μπορούν να επιτευχθούν επιχειρηματικές αναπτυξιακές και κοινωνικές συνέργειες. Δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε η Περιφέρεια να αποτελέσει τον leader σε μια ενιαία στρατηγική με κοινά αποδεκτές επιλογές.

Κυρίες και Κύριοι, συνάδελφοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο όλων των παρατάξεων, κύριοι Αντιπεριφερειάρχες,

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλες. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα, οι στερήσεις και η καθημερινότητα.. Εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο. Η δημοκρατία δεν είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Απαιτεί πολύ κόπο, ψυχικό σθένος, γνώσεις, σκληρή δουλειά και συνεχή επαγρύπνηση. Καλώ σε συμπόρευση όλες τις παρατάξεις για το καλό του τόπου. Να αναδομήσουμε μαζί το θεσμό, απαιτώντας από τους πολίτες να μας κρίνουν σκληρά, να μην αρκούνται στα μικρά αλλά να διεκδικούν τα μεγάλα.

Κυρίες και Κύριοι, φίλες και φίλοι μου,

Από σήμερα είμαστε όλοι και Εβρίτες και Καβαλιώτες και Ροδοπίτες και Ξανθιώτες και Δραμινοί και Θασίτες και Σαμοθρακίτες. Είμαστε όλοι Θρακιώτες και Μακεδόνες. Είμαστε όλοι πολίτες της ίδιας Περιφέρειας, του τόπου μας. Μιας αδιάσπαστης Περιφέρειας της οποίας θα περιφρουρήσουμε την ενιαία λειτουργία, την εσωτερική της αλληλεγγύη και τη συνοχή. Όλοι μαζί θα εργαστούμε, μακριά από τοπικισμούς και ζημιογόνες αντιπαλότητες.

Τελειώνοντας, κ.κ., επισημαίνω για μια ακόμα φορά, ότι η Περιφέρειά μας, προικίστηκε από τη Φύση, με το ισχυρότατο γεωγραφικό πλεονέκτημα της στρατηγικής θέσης της, με μεγάλες δυνατότητες και εξαιρετικό φυσικό πλούτο.

Μπορούμε, αρκεί να το πιστέψουμε και να είμαστε αποφασισμένοι όλοι μας, κυρίως οι πολίτες, να χτίσουμε τη νέα ΑΜΘ, ένα πρότυπο διακριτής περιφερειακής οικονομίας και ανάπτυξης. Από εμάς εξαρτάται. Από τώρα και μετά η πραγματική μας νίκη, το όνειρό μας, είναι να κάνουμε έργο με αναδιαρθρώσεις, με μεταρρυθμίσεις, να βελτιώσουμε τα εισοδήματα και την ποιότητα ζωής του κάθε συμπολίτη μας.

Εκεί, σ’ αυτή την πορεία, από εδώ και πέρα, συναντώνται οι δρόμοι μας.

Σας ευχαριστώ θερμά».


Με το τέλος της ομιλίας καταχειροκροτούμενος ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κάλεσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γεώργιο Ντόλιο ως καθ’ ύλην αρμόδιο, ο οποίος έκανε σύντομο χαιρετισμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της αυτοδιοίκησης σε επίπεδο περιφέρειας, ιδιαίτερα για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάπτυξη της περιοχής μας και της πατρίδας μας, ενώ αναφέρθηκε στις επόμενες νομοθετικές ενέργειες του υπουργείου και εξήγγειλε την αξιολόγηση όλων των δομών της αυτοδιοίκησης, αλλά και ένα νέο Ενιαίο Κώδικα για όλη την αυτοδιοίκηση σε επίπεδο δομών, υπαλλήλων, εσόδων και χωρίς απολύσεις, όπως τόνισε.
ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,573,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2026,Αλεξανδρούπολη,8224,Άμυνα,335,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2995,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3202,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,92,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,663,Δράμα,114,Έβρος,17968,Εθελοντισμός,248,Εκδηλώσεις,2463,Εκκλησία,1205,Εκπαίδευση,1420,Ελλάδα,1284,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,64,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,627,Εργασία,23,Εργασιακά,283,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,708,Ιστορία,219,Καβάλα,188,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,549,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,665,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,207,Οικολογία,332,Οικονομία,581,Ορεστιάδα,1421,Πανταζίδου,162,Παπανικολόπουλος,272,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,408,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3776,Πολιτική,1444,Πολιτισμός,219,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6002,Ροδόπη,398,Σαμοθράκη,661,Σάτιρα,62,Σουφλί,529,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,134,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,252,Τρίγωνο,54,Τυχερό,51,Υγεία,1045,Φέρες,384,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ορκίστηκαν ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης
Ορκίστηκαν ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεωργίου Παυλίδη, των Αντιπεριφερειαρχών και του νέου
http://1.bp.blogspot.com/-LID0oo6qy80/VAD5yIFJN9I/AAAAAAABFqo/l2Lhs7_EGB4/s1600/IMG_0460.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-LID0oo6qy80/VAD5yIFJN9I/AAAAAAABFqo/l2Lhs7_EGB4/s72-c/IMG_0460.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/08/blog-post_30.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/08/blog-post_30.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων