Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελική επίδειξη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη τελική επίδειξη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.). Περίπου στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς γίνεται η επίδειξη των τμημάτων

Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη τελική επίδειξη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.).

Περίπου στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς γίνεται η επίδειξη των τμημάτων του συλλόγου, δείχνοντας τις προσπάθειες των μικρών παιδιών ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς...

Περίπου 300 άτομα έδωσαν το παρών στην επίδειξη παρακολουθώντας καθηλωμένοι τα προγράμματα που επέλεξαν οι προπονητές των τμημάτων, δείχνοντας πως η ενόργανη γυμναστική είναι ένα άθλημα που συναρπάζει και γοητεύει όσους το γνωρίζουν.
Τα συνεχόμενα ένθερμα χειροκροτήματα του κοινού ήταν η ανταπόδοση θαυμασμού για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα παιδιά, σύμφωνα με τα προγράμματα που εκτελούσαν.

Τα τμήματα χωρίζονται: σε τμήματα γενικής γυμναστικής (αγοριών – κοριτσιών), σε τμήματα πρωταγωνιστικά και σε τμήματα αγωνιστικά.


Η ενόργανη γυμναστική είναι ιδιαίτερο άθλημα, διότι απαιτεί ακρίβεια, πολύ καλή σωματική και ψυχική προετοιμασία, όπως και δυνατό χαρακτήρα.

Έκτος από την κληρονομικότητα που έχει το κάθε παιδί και το περιβάλλον στο οποίο ζει, η διαμόρφωση του χαρακτήρα του, όπως και η εξέλιξη του στο άθλημα της ενόργανης, εξαρτάται σημαντικά από τη δουλειά των προπονητών. Στον Ο.Ε.Γ.Α. προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πολύ αξιόλογοι προπονητές που τα αποτελέσματα κάθε χρόνο τους δικαιώνουν για τη δουλειά τους πάνω στα παιδιά.

Οι προπονητές είναι:

Ο Μπαξεβανίδης Δημήτριος, ο στυλοβάτης του συλλόγου, καθηγητής φυσικής αγωγής, που πάρα πολλά χρόνια με την αξιόλογη δουλειά του κατευθύνει τον σύλλογο στο βάθρο των επιτυχιών.

Ο Νίγδελης Ιορδάνης, αθλητής της ενόργανης με πολλές διακρίσεις πανελλαδικά, βοηθός προπονητή προσφέρει τα μέγιστα με την τεράστια εμπειρία του συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια και στην εξέλιξη των μικρών αθλητών.

Η Ειρήνη Κουφάκη πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και Πανελληνιονίκης στην Ακροβατική γυμναστική βοήθησε σημαντικά τα αγωνιστικά τα τμήματα των κοριτσιών με την εμπειρία της και τις πολύτιμες γνώσεις της.

Ο συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Μπουτάκης Ελευθέριος, πρώην ομοσπονδιακός και διεθνής κριτής είναι ο ειδικός συνεργάτης του συλλόγου, που με τις εμπειρίες και τις γνώσεις του συμβάλει τα μέγιστα στην απόδοση των παιδιών.

Ο Αγιαννιτόπουλος Αλέξης, καθηγητής φυσικής αγωγής, με όρεξη για δουλειά, προσπάθησε τα μέγιστα για την εξέλιξη των παιδιών στο τμήμα του.

Η Μπουτάκη Σταυρούλα τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ και πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής προσέφερε τα μέγιστα με τις γνώσεις της στην πρόοδο των παιδιών από την ημέρα της εγγραφής τους.


Η Διοίκηση του Ο.Ε.Γ.Α. ευχαριστεί όλους τους προπονητές για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσαν την αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε, και σε μήνυμά της αναφέρει:

«Μαζί με τους προπονητές καταβάλλαμε τεράστια προσπάθεια αποδεικνύοντας πως αν έχεις στόχους, θέληση, πάθος, και αγαπάς αυτό που κάνεις, επιτυχαίνεις.

Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, διότι όλο και περισσότερα παιδιά μυούνται στην γυμναστική, έχουμε σημαντικές διακρίσεις από τα αγωνιστικά τμήματα Πανελλαδικά και γενικά βήμα βήμα εκπληρώνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς.

Πρέπει να τονίσουμε τη σημαντική βοήθεια που είχε ο σύλλογος από το Δήμο Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα από τον Δήμαρχο και από συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους, που πραγματικά έχουν όραμα και αντιλαμβάνονται τις προσπάθειες που γίνονται.


Επίσης, η ιδιωτική πρωτοβουλία από οικονομικούς παράγοντες της πόλης που συμβάλουν θετικά στον αγώνα μας. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!!! Για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που δείχνουν.

Οι αντίξοες συνθήκες στις οποίες προπονούνται τα παιδιά της ενόργανης μας επιβάλλει να πιέσουμε για τη δημιουργία υποδομών ή τη στέγαση της ενόργανης σε έναν καλύτερο και άνετο χώρο.

Είναι κρίμα τα περισσότερα παιδιά, όταν φτάσουν στην ηλικία των 15 χρόνων, να σταματάνε λόγω της έλλειψης υποδομών. Εκτός και αν μετακομίσουν οι γονείς τους στα αστικά κέντρα.

Είναι κρίμα να μην λειτουργούν τμήματα ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής, τραμπολίνο και γενικής γυμναστικής που στο εξωτερικό και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, κάνουν θραύση.

Το ταλέντο υπάρχει στην περιοχή μας, η οργάνωση, ο σκοπός και οι υποδομές είναι το πρόβλημα.


Βοηθήσαμε το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, την Κίνηση Εθελοντών Πολιτών Αλεξανδρούπολης, δείχνοντας ότι ο εθελοντισμός και η κοινωνική πρόσφορα είναι μέλημα όλων μας και δεν έχει κοινωνικές διακρίσεις. Θέλαμε να αποτελέσουμε για τα παιδιά μας παράδειγμα προς μίμηση, διότι το μέλλον μας εξαρτάται από νοοτροπίες που τους διδάσκουμε.

Ξεκινήσαμε κάτω από το μηδέν και φτάσαμε το σύλλογο σε ένα αξιοζήλευτο επίπεδο. Μας δίνει το έναυσμα να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Για εμάς κάθε χρονιά, μας διδάσκει, πως μονό με συλλογική δουλειά, με ομόνοια, ηρεμία και αλληλεγγύη, μπορούμε να καταφέρουμε και να προσφέρουμε πολλά!!

Δημιουργούμε οργανόγραμμα που θα διευκολύνει γονείς και παιδιά και θα κατατοπίζει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν επιβαρύνσεις και δυσκολίες στη διαδικασία της εκγύμνασής τους.


Κάθε χρόνο θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας να εκπληρώνουμε τους στόχους μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους στα ΜΜΕ, που με την προβολή των δραστηριοτήτων μας, γίνεται γνωστό το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους, την ακεραιότητά τους και την συνέπεια τους, τα μέλη του Δ.Σ. που αφιερώνουν από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο τους για να προσφέρουν στο σύλλογο, τους προπονητές, και γενικά όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας».ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,573,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2026,Αλεξανδρούπολη,8224,Άμυνα,335,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2995,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3203,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,92,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,664,Δράμα,114,Έβρος,17970,Εθελοντισμός,248,Εκδηλώσεις,2463,Εκκλησία,1205,Εκπαίδευση,1420,Ελλάδα,1284,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,64,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,627,Εργασία,23,Εργασιακά,283,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,708,Ιστορία,219,Καβάλα,188,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,549,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,666,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,207,Οικολογία,332,Οικονομία,581,Ορεστιάδα,1422,Πανταζίδου,162,Παπανικολόπουλος,272,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,408,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3776,Πολιτική,1444,Πολιτισμός,219,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6002,Ροδόπη,398,Σαμοθράκη,661,Σάτιρα,62,Σουφλί,529,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,134,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,252,Τρίγωνο,54,Τυχερό,51,Υγεία,1046,Φέρες,384,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελική επίδειξη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελική επίδειξη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης
Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη τελική επίδειξη του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.). Περίπου στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς γίνεται η επίδειξη των τμημάτων
http://3.bp.blogspot.com/--FQUzXzFOvs/U7BxEBvU3LI/AAAAAAABDC8/8zZmdH_oS_M/s1600/2382.JPG
http://3.bp.blogspot.com/--FQUzXzFOvs/U7BxEBvU3LI/AAAAAAABDC8/8zZmdH_oS_M/s72-c/2382.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/06/blog-post_9048.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/06/blog-post_9048.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων