Οι πρώτοι 63 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Σάββα Δευτεραίο. Ούτε 35, ούτε 40, αλλά 63 ονόματα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σάββας Δευτεραίος σε εκδήλωση

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Σάββα Δευτεραίο

Ούτε 35, ούτε 40, αλλά 63 ονόματα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σάββας Δευτεραίος, σε εκδήλωση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης...


Οι 63 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι οι εξής:

1. Αντώνογλου Χρήστος (αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ)
2. Αγκαθαγκελίδης Βασίλης (οικοδόμος)
3. Αλεάντ Μαμντούχ (ειδικός χειρούργος)
4. Αμανατιάδης Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος)
5. Αναγνώστου Φωτεινή (φοιτήτρια)
6. Βαρσαμάκης Χρήστος (ελεύθερος επαγγελματίας)
7. Βλυσίδης Μάκης (οδοντίατρος)
8. Γερμαλίδης Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος)
9. Γιαννελάκης Νίκος (ελεύθερος επαγγελματίας)
10. Γκαγκούλιας Γιώργος (εκπαιδευτικός)
11. Γκουλιαμτζή Ελευθερία (παιδίατρος)
12. Δαρούσης Αθανάσιος (ελεύθερος επαγγελματίας)
13. Δημητρίου Θεόδωρος (Φακάς) (υπάλληλος πανεπιστημίου)
14. Διαμαντάκης Γιώργος (συνταξιούχος)
15. Δινδίνης Νίκος (εκπαιδευτικός – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων)
16. Δούκας Λάκης (αγρότης)
17. Δραμανίδου Νίκη (εκπαιδευτικός – Μέλος Δ.Σ. Α' ΕΛΜΕ)
18. Ζαβέτας Σταύρος (αγρότης)
19. Θεοδωράκη Αναστασία (αγρότισσα)
20. Θεοδωράκης Δημήτρης (δημόσιος υπάλληλος)
21. Καραολάνης Παναγιώτης (δημόσιος υπάλληλος)
22. Κασάπη Εύη (τραγουδίστρια)
23. Κλάδης Διονύσης (ιδιωτικός υπάλληλος – άνεργος)
24. Κοϊνάκη Βασιλική (ιδιωτικός υπάλληλος)
25. Κολοκοτρώνης Γιώργος (πολιτικός μηχανικός)
26. Κοντογιαννίδης Χρήστος (ιδιωτικός υπάλληλος)
27. Κοπούκης Γιώργος (ξενοδοχοϋπάλληλος – μέλος Δ.Σ. ΕΚΕ)
28. Κορομπόκη Κλειώ (πολιτικός μηχανικός)
29. Κοσμίδου Ταμάρα (εκπαιδευτικός – Νομ. Τμήμα ΑΔΕΔΥ)
30. Κουκοράβας Δαμιανός (συνταξιούχος εκπαιδευτικός)
31. Κουμπής Δημήτρης (ελεύθερος επαγγελματίας – μέλος ΠΑΣΕΒΕ)
32. Κρεωνάς Απόστολος (τοπογράφος μηχανικός)
33. Κυλίμος Κυριάκος (φοιτητής)
34. Κωστάκης Κώστας (αγρότης – μέλος ΠΑΣΥ)
35. Λεπτοκαρόπουλος Παναγιώτης (εκπαιδευτικός)
36. Λεργιός Χρήστος (δημόσιος υπάλληλος)
37. Λυρώνης Λάζαρος (άνεργος)
38. Μπιτσακάκη Θεανώ (γιατρός παθολόγος)
39. Νεράντζης Νίκος (υπάλληλος λογιστικού γραφείου)
40. Ξανθακάκης Σωτήρης (εκπαιδευτικός)
41. Παλάζη Δώρα (άνεργη)
42. Παντελίδης Θόδωρος (αγρότης)
43. Παπατζίκης Σπύρος (αγρότης)
44. Πατλάκας Θεόδωρος (ελεύθερος επαγγελματίας)
45. Πεϊχαμπέρης Πασχάλης (γιατρός παθολόγος – δημοτικός σύμβουλος)
46. Πενεκέλης Τριαντάφυλλος (υπάλληλος ΙΚΑ σε διαθεσιμότητα)
47. Ρούφος Βαγγέλης (καθηγητής Φυσικής Αγωγής)
48. Σαλαμανάκης Ευστράτιος (ιδιωτικός υπάλληλος – μέλος Δ.Σ. Σωμ. Τουριστικών Επαγγ.)
49. Σερμπέζης Δημήτρης (εκπαιδευτικός – μέλος Δ.Σ. δασκάλων, Νομ. Τμήμα ΑΔΕΔΥ
50. Σιάτρης Δημήτρης (δημόσιος υπάλληλος)
51. Σίσκου Μαρία (συνταξιούχος)
52. Σισμανίδης Νίκος (αγρότης)
53. Ταρσούδης Αθηνόδωρος (ζωγράφος)
54. Τεκτονίδης Γιώργος (άνεργος)
55. Τερζίδης Αλέκος (συνταξιούχος ξενοδοχοϋπάλληλος)
56. Τοκαμάνης Ισίδωρος (άνεργος)
57. Τρέλλη Φανή (δημοτική σύμβουλος – μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ)
58. Τσακίρη Ευαγγελία (συνταξιούχος)
59. Τσαρτσάρας Δημήτρης (αγρότης)
60. Τσίπτσιος Άγγελος (ελεύθερος επαγγελματίας)
61. Χατζάκη Δάφνη (εκπαιδευτικός)
62. Χατζηνικολάου Δημοσθένης (συνταξιούχος)
63. Χιώνης Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος)





Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΑΒΒΑ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ


O Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει συσσωρευμένα προβλήματα, απόρροια της γενικής πολιτικής που και η Δημοτική Αρχή βοήθησε να προωθηθεί. Με κυριότερα αυτά της ανεργίας, της φτώχειας, της υποαπασχόλησης, της ραγδαίας μείωσης του εισοδήματος των εργαζομένων, του λαού και τις συνέπειες που αυτά προκαλούν.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι: Η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης με τις παρεμβάσεις της, στο πλαίσιο και των δικών της δυνατοτήτων, συνέβαλε να αντιμετωπισθούν αυτά τα προβλήματα, να ανακουφιστεί έστω ο λαός; `Η στο κομμάτι που της αναλογεί προώθησε την πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης, που τα δημιουργεί και τα οξύνει;

Ήταν στο πλάι των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας, στους αγώνες τους για να αποκρούσουν αυτήν τη βάρβαρη πολιτική ή στο πλάι της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου;

Και από τον πρόσφατο απολογισμό της προκύπτει ότι αυτή προώθησε την αντιλαϊκή πολιτική, ήταν στο πλάι της ΕΕ, της κυβέρνησης και απέναντι στο λαό.

Είχαμε εξαρχής πει ότι η διοικητική μεταρρύθμιση που εφαρμόστηκε με τον "Καλλικράτη" αποτελεί βασικό εργαλείο για την προώθηση και εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση.

Παρά τις μουρμούρες κατά καιρούς για τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης η διοίκηση του Δήμου δεν αμφισβήτησε αυτήν την πολιτική.

Όταν δεν ήταν συμμέτοχος έκανε πως δεν καταλαβαίνει ή έβγαζε ανέξοδα ψηφίσματα χωρίς να αντιδρά σε βάρβαρα μέτρα που τσακίζουν τη ζωή του λαού.

Η χρονιά που πέρασε επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τις τοποθετήσεις που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια για τη συμβολή της διοίκησης του Δήμου στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής. Αυτή την πολιτική εφάρμοσε με συνέπεια σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που αφορούν τη ζωή της λαϊκής οικογένειας.

Τα παραδείγματα είναι πολλά:

Ιδιωτικοποιούνται υπηρεσίες της Δήμου. καθαριότητα, απορρίμματα κ.λπ. Τα τέλη ύδρευσης, Τροφεία κλπ.

Προώθησαν την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων. Προσλήψεις με δίμηνα, με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, είτε μέσω των αμαρτωλών ΜΚΟ, είτε μέσω ΟΑΕΔ, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και 490 ευρώ μισθό.

Ο Δήμος Αλεξ/πολης ως συμπράττων φορέας σε συνεργασία επιμελητήριο, Εργατικό Κέντρο Έβρου, ιδρύματα κ.λπ. στη δημιουργία των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, (ΚΟΙΝΣΕΠ) συμβάλλοντας έτσι στο να ξηλώνονται και τα ελάχιστα ψήγματα κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας που υπάρχουν.

Προωθεί πάσης φύσεως ευρωενωσιακά Προγράμματα απασχόλησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας των νέων, λες και όλοι οι άνεργοι θα γίνουν επιχειρηματίες και έτσι θα καταπολεμηθεί η ανεργία.

Το παραλιακό μέτωπο, από το χώρο του Λιμανιού μέχρι το camping θα γίνει βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα αποκλείει κάθε ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα για το λαό.

Για τι πάλεψε η «Λαϊκή Συσπείρωση»

H Δημοτική Αρχή απέρριψε ή αγνόησε στην πράξη προτάσεις που έκανε η "Λαϊκή Συσπείρωση" για την ανακούφιση του λαού. Χαρακτηριστικά:

- Απορρίψανε την πρότασή μας για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων που καταθέσαμε από την πρώτη στιγμή που εκλεγήκαμε:
  • Απαλλαγή από 1/1/2011, όλων των ανέργων, των προσωρινά απασχολούμενων, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων και ευπαθών ομάδων που έχουν μηνιαίο εισόδημα κάτω των 1.000 ευρώ, από την υποχρέωση της πληρωμής πάσης φύσεως δημοτικών τελών.
  • Μείωση κατά 30% των τιμολογίων της ΔΕΥΑΑ, από 1/1/2011, με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ιδιαίτερα σε ανέργους, απλήρωτους εργαζόμενους και χαμηλοσυνταξιούχους.
  • Καμία απόλυση συμβασιούχου από το δήμο και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Πληρωμή όλων των δεδουλευμένων με κάθε σχέση εργασίας.
  • Να γίνονται δεκτά στη δύναμη των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του δήμου όλα τα παιδιά των οικογενειών που κάνουν αίτηση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να καταργηθεί κάθε πληρωμή για όλους τους γονείς και να χρηματοδοτηθούν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να γίνουν προσλήψεις προσωπικού με σταθερή και μόνιμη δουλειά. Να δημιουργηθούν και νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

- Για το πρόβλημα της θέρμανσης των σχολείων, της μεταφοράς μαθητών, κ.ά. η Λαϊκή Συσπείρωση έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προτείνοντας: Δεν πρέπει να βγει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη της λαϊκής οικογένειας για λειτουργίες της Εκπαίδευσης. Άμεση χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών (για πετρέλαιο, θέρμανση, κτλ.).

Απαιτούμε επίδομα θέρμανσης και κατάργηση του ειδικού φόρου και του ΦΠΑ για όλους τους ανέργους, τα ΑΜΕΑ, και τα νοικοκυριά μέχρι 40.000 ευρώ. εισόδημα.

- Για τα τέλη ύδρευσης:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ:
  1. Να αφαιρεθεί το ήδη καταργημένο ειδικό τέλος – χαράτσι (80%) στους λογαριασμούς για πιο φθηνό νερό και να διεκδικηθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια από το κράτος για τα απαραίτητα έργα υποδομής που χρειάζονται να γίνουν.
  2. Να μειωθεί η τιμή του νερού για τη λαϊκή κατανάλωση 50% (να μειωθεί η τιμή μονάδας ανά κυβικό και μόνο η αφαίρεση του ειδικού τέλους σε μια τέτοιου μεγέθους μείωση οδηγεί).
  3. Να μην γίνεται καμία διακοπή νερού σε κανένα άνεργο, χαμηλόμισθο και χαμηλοσυνταξιούχο που δεν μπορεί να πληρώσει.
  4. Να καταργηθεί το τέλος επανασύνδεσης για όσους καταναλωτές τους έγινε διακοπή.
  5. Διεκδικούμε να καταργηθεί ο ΦΠΑ στο νερό και την αποχέτευση, τουλάχιστον σε ότι αφορά την οικιακή κατανάλωση.

- H Δημοτική Αρχή ενέτασσε και χρηματοδοτούσε έργα όπως η κατασκευή παιδικών σταθμών, αθλητικών εγκαταστάσεων, χώρων πολιτισμού κ.λπ., αλλά αδιαφόρησε για το πώς θα λειτουργήσουν και με αυτόν τον τρόπο φορτωνόταν ο λαός με τροφεία, συνδρομές κ.λπ., δηλαδή με την αντιλαϊκή πολιτική της ανταποδοτικότητας.

Σαν Λ.Σ. προτείναμε για τα τροφεία και του παιδικούς σταθμούς:
  • Να καταργηθούν άμεσα όλα τα τροφεία και τα λειτουργικά έξοδα των Σταθμών να καλυφθούν πλήρως από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Να μη γίνει καμία απόλυση. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στους Σταθμούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων, πλήρη μισθολογικά - εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους.
  • Αποκλειστικά Κρατικούς Δημόσιους Δωρεάν Σύγχρονους και Ασφαλείς Παιδικούς Σταθμούς και Δημόσια Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Βρεφών και Νηπίων.
  • Να μπει σε πρώτη προτεραιότητα πρόγραμμα κατασκευής σύγχρονων ασφαλών Παιδικών Σταθμών που θα καλύψουν άμεσα τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και των νέων γονιών.
  • Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη των οικογενειών ανέργων και απολυμένων, των μονογονεϊκών οικογενειών, των οικογενειών μεταναστών, καθώς και των οικογενειών με ανάπηρα παιδιά.
  • Δύο χρόνια υποχρεωτική δημόσια και δωρεάν προσχολική αγωγή και τριετή για τα παιδιά με ανάγκη ειδικής αγωγής.
  • Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τις συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας και διατροφής των παιδιών στους Σταθμούς, με ευθύνη και έλεγχο του κράτους και των αρμόδιων δημόσιων υπηρεσιών Υγείας. 

Για τη Λαϊκή Αγορά και το λιμάνι:
  • Να ΑΚΥΡΩΣΕΙ τη μετακίνηση της ΛΑΪΚΗΣ ώστε να παραμείνει στο χώρο κάτω από το Φάρο
  • Να ΑΚΥΡΩΣΕΙ κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης και επιβολής νέων χαρατσιών.
  • Όλος αυτός ο χώρος να είναι προσβάσιμος και αξιοποιήσιμος από το λαό ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. Κάθε ανάπλαση του χώρου να γίνει με κριτήριο το συμφέρον των δημοτών και όχι των ιδιωτών, που μέσω ΣΔΙΤ, αυτοχρηματοδοτήσεων, παραχωρήσεων κλπ εποφθαλμιούν το συγκεκριμένο «φιλέτο».
  • Nα αντιπαλέψουμε την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών που θα έχει βαριές συνέπειες οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές για όλο το λαό.

Για το ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας:

Καλούμε το λαό να παλέψει ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας. Να διεκδικήσει αγωνιστικά:
  • Να μην περάσει το ξεπούλημα του Κάμπινγκ και των υπόλοιπων χώρων.
  • Τη δημιουργία κατάλληλων και σύγχρονων υποδομών για τουρισμό, πολιτισμό, αθλητισμό και αναψυχή σ΄αυτό το χώρο που να καλύπτουν πρώτα από όλα τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.
  • Την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές.
  • Την πραγματική προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

- Τα αντιπλημμυρικά σχεδιάζονται και εκτελούνται με ρυθμό χελώνας και πολλές φορές ο αποσπασματικός σχεδιασμός αντί να λύνει, προκαλεί πρόσθετα προβλήματα, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται συχνά περιουσίες .

Η αντιπυρική και αντισεισμική προστασία και θωράκιση είναι ανύπαρκτη, με τα γνωστά κάθε τόσο αποτελέσματα εναποθέτοντας τη λύση στους εθελοντές.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε λόγους και επιχειρήματα για την διαχείριση της κατάστασης στο Δήμο Αλεξ/πολης. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός εξάλλου αφού οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την πλειοψηφία είναι οι ίδιες που και στην κυβέρνηση και στους δήμους υπηρετούν την πολιτική της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου, που σφαγιάζουν τα δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κινούμενες αυστηρά μέσα στο πλαίσιο της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ, διεκδικούσαν το ρόλο του καλύτερου διαχειριστή, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν στήριξαν τις προτάσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων. Συμφώνησαν με τη δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ, διαφώνησαν με τις προτάσεις μας για κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα.

Επιβεβαιώνουν ότι οι διαφορές τους είναι στη διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης και όχι στην ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δεν θυμήθηκε τώρα, προεκλογικά, τα προβλήματα του λαού, της νεολαίας. Τα τρία αυτά χρόνια προσπαθούσαμε να αναδείξουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, κυρίως όμως μαζί με το λαό να αντιπαλέψουμε, να εμποδίσουμε, να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική. Αυτό θα συνεχίσουμε ακούραστα, αποφασιστικά.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με την πολιτική αυτή, θέτει τις δυνάμεις της στην οργάνωση της λαϊκής πάλης, της συμμαχίας όλων αυτών που έχουν συμφέρον από την ανατροπή αυτής της πολιτικής με στόχο μια εξουσία και οικονομία που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8464,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18340,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2524,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1479,Ελλάδα,1304,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3868,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6135,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι πρώτοι 63 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αλεξανδρούπολης
Οι πρώτοι 63 υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αλεξανδρούπολης
Δυναμικό ξεκίνημα για τον Σάββα Δευτεραίο. Ούτε 35, ούτε 40, αλλά 63 ονόματα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σάββας Δευτεραίος σε εκδήλωση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkH7ZBi2otHoReBmj7ppGtshh954YiQ2pjBGZLwBBGE-p4wyUU7Smqq0dMRK65nWi-OKEKaGsM63QwndZKzYw0n-9-mhQKh-DOlpYTuZKYEXf8ZHi8MMb8rzBrq7YszkizsXy_l-GI95_6/s1600/01.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkH7ZBi2otHoReBmj7ppGtshh954YiQ2pjBGZLwBBGE-p4wyUU7Smqq0dMRK65nWi-OKEKaGsM63QwndZKzYw0n-9-mhQKh-DOlpYTuZKYEXf8ZHi8MMb8rzBrq7YszkizsXy_l-GI95_6/s72-c/01.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/03/63.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/03/63.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων