Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Άρη Γιαννακίδη

Στην επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης και επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Άρης Γιαννακίδης

Στην επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης και επικεφαλής της παράταξης "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", Άρης Γιαννακίδης.

Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη είναι:

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: Σταύρος Καβαρατζής (Περριφερειακός σύμβουλος Έβρου)...
Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης: Παύλος Δαμιανίδης (Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης)
Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης: Φώτης Καραλίδης (Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης)
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Αρχέλαος Γρανάς (Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας)
Περιφερειακή Ενότητα Δράμας: Μελέτης Μαυρίδης (Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου)


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι πολίτες ζουν στην καθημερινότητα τους την βαρβαρότητα της φτώχιας και της κοινωνικής ασφυξίας. Μετουσιώνουν το δράμα της πατρίδας, της πολιτικής της επαναποικιοποίησης, σε θλίψη, σε οργή…

Η σημερινή πραγματικότητα δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Το αντίθετο: προστάζει για διαρκή εγρήγορση, για σύμπνοια, για συνεργασία, για υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών και πρόταξη ενός εθνικού οράματος που δεν μπορεί να είναι άλλο από μία χώρα που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της και θα ξαναφτιάξει, με θυσίες και συλλογική προσπάθεια, μία νέα προοπτική.

Αυτή η ελπίδα αποτελεί για μένα και την παράταξή μου την πεμπτουσία της διαχρονικής μας προσπάθειας. Τον κινητήριο μοχλό της δικής μας πολιτικής -αυτοδιοικητικής δράσης και παρουσίας.

Από την πρώτη στιγμή, που με την ιστορική του εκείνη απόφαση, ο λαός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εμπιστεύτηκε στην παράταξή μας την βαρύτατη ευθύνη της διοίκησης της πρώτης αιρετής Περιφέρειας, συμφωνήσαμε πως ο δρόμος προς το μέλλον διέρχεται μόνο μέσα από την υπέρβαση όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που την καθήλωσαν επί δεκαετίες και την έσπρωξαν στο αναπτυξιακό περιθώριο: του τυφλού κομματισμού, της αναξιοκρατίας, της τοπικιστικής αντίληψης, του αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης, της αδιαφάνειας και της αναβλητικότητας.

Η Περιφέρεια πλήρωσε και πληρώνει τίμημα βαρύ, δυσανάλογο για το δικό της μπόι. Είδε τα παιδιά της, το μέλλον να οδηγούνται σε αδιέξοδο, είδε ξανά να διαμορφώνεται ένα νέο μεταναστευτικό ρεύμα, διαπίστωσε με θλίψη που αν δεν γύριζε σελίδα, μοιραία θα οδηγούνταν σε μία απόλυτη περιθωριοποίηση.

Η νέα πραγματικότητα δεν μπορεί ωστόσο να γεννηθεί χωρίς ρήξεις και ανατροπές.

Η δική μας απάντηση στην κρίση από την πρώτη στιγμή ήταν η εμπέδωση ενός κλίματος ενιαίας λειτουργίας και συμπεριφοράς, συνοψιζόμενο στο σύνθημα «ενιαία περιφερειακή συνείδηση». Η Περιφέρεια αποτελεί τον νέο πολιτικό ΤΟΠΟ. Το Ορμένιο, το Νευροκόπι, η Σαμοθράκη, η Κομοτηνή, η Θάσος, ο Εχίνος, συναποτελούν συνθετικές ψηφίδες του ίδιου υφάσματος, τα προβλήματά τους είναι προβλήματα όλων. Η ενιαία διεκδίκηση, η ομοφωνία του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ένα συγκεκριμένο διεκδικητικό πλαίσιο, ενίσχυσαν την φωνή μας, τράνεψαν τη θέση μας, απάντησαν με επιτυχία όπου χρειάστηκε…

Τον δρόμο που πορευτήκαμε τον χαράξαμε και τον συνδιαμορφώσαμε με όλες τις ενεργές δυνάμεις του τόπου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Σύμμαχοί μας και προμετωπίδα της παράταξης μας, ήταν οι ζώσες κοινωνικές δυνάμεις, εκείνες που διαμορφώνουν την νέα δυναμική.

Και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ακριβώς γιατί τον ρου του τον καθορίζετε όλοι εσείς, οι συμπολίτες μου.

Ο ρους αυτός ορίζεται πάνω σε ένα αξιακό πεντάπτυχο που ήταν είναι και θα παραμείνει ο οδηγός των επιλογών μας:
  • ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
  • ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
  • ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συναποφασίσαμε όλοι μαζί την νέα μας αναπτυξιακή ταυτότητα :μία περιφέρεια διαμετακομιστικό κέντρο ανθρώπων και αγαθών στην ευρύτερη Βαλκανική και την ΒΑ Ευρώπη, ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα για την χώρα μόλις δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης της οικονομίας. Το δικό μας χρέος στην κρίσιμη αυτή συγκυρία είναι να αλλάξουμε το παραγωγικό μας πρότυπο και ταυτόχρονα να φτιάξουμε υποδομές αξιοποίησης των τεράστιων γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων μας.

Η διαχείριση του ΕΣΠΑ αποτέλεσε ένα εξαιρετικό μπόλιασμα δίνοντας την δυνατότητα στην Περιφέρεια να προχωρά απρόσκοπτα στην διαδικασία του σοβαρού δημοκρατικού προγραμματισμού και ταυτόχρονα ταυτοποίησε, ως υπερδιατακτική εικόνα, το αναπτυξιακό πρότυπο του τόπου, ξεφεύγοντας από αποσπασματικότητες και αλληλοαναιρούμενες επιλογές.

Το ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι ένα βασικό εργαλείο ανάπτυξης. Μέσα από την αξιοποίηση του καταφέραμε να πετύχουμε εξαιρετικούς, ιστορικούς στόχους που μνημονεύονται πλέον πανελληνίως και μας κατατάσσουν μεταξύ των πρώτων.

Αυτή η εξέλιξη είναι η έμπρακτη εφαρμογή των αρχών μας στην πράξη. Είναι η απόλυτη αποτύπωση της δουλειάς μας που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011 και σήμερα παράγει και αποδίδει καρπούς.

Και οι καρποί δεν είναι άλλοι από το τεράστιο ενδιαφέρον που η περιοχή μας πλέον, ως συγκριτικό πλεονέκτημα, αποκτά και φυσικά οι νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται και επιβεβαιώνουν τον δρόμο στον οποίο κινούμαστε.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί για μένα και την παράταξή μου την απόλυτη υποχρέωση της συνέχειας μέσα από την ανανέωση και επικαιροποίηση των στόχων μας .Μέσα από την υπέρβαση διαχωριστικών γραμμών και εθνικό όραμα, ζητούμε από τους πολίτες της Περιφέρειας να πάρουν τις τύχες της στα χέρια τους. Να δημιουργήσουν την νέα Περιφέρεια.

Γιατί το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» ή «ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» οριοθετεί την επόμενη μέρα.

Θέλω από την ψυχή μου πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιπεριφερειάρχες, τα μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου, όλους εκείνους που εργάστηκαν αθόρυβα και συστηματικά για να πετύχουμε τους στόχους.

Ιδιαιτέρως δε, θέλω να μνημονεύσω με απεριόριστη ευγνωμοσύνη την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου για την συμπόρευση αυτά τα 3,5 χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες που συχνά υπερέβαιναν τα ανθρώπινα όρια. Η συνεργασία μας θα είναι για μένα πολύτιμο δώρο και ύψιστη τιμή.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνεχίζει. Στις προσεχείς εκλογές θα προτείνει στους πολίτες ένα πραγματικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, μακριά και πάνω από αναχρονιστικές κομματικές ταυτοποιήσεις, με άξια στελέχη που έχουν ως μόνο χαρακτηριστικό την αγάπη τους για τον τόπο, την Περιφέρειά μας και απεριόριστη όρεξη για προσφορά.

Και οι δικές τους θυσίες υπογραμμίζουν αυτήν την διάθεση.

Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες της Περιφέρειας μας, όλοι εσείς θα επιβραβεύσετε αυτήν πρόταση και θα συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Άρης Γιαννακίδης
Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8531,Άμυνα,348,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3017,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3318,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,696,Δράμα,116,Έβρος,18437,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2559,Εκκλησία,1230,Εκπαίδευση,1490,Ελλάδα,1311,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,52,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,327,Θράκη,754,Ιστορία,229,Καβάλα,192,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,583,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1497,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,275,Περιβάλλον,425,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3889,Πολιτική,1483,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6165,Ροδόπη,415,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,53,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,64,Τυχερό,53,Υγεία,1094,Φέρες,392,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Άρη Γιαννακίδη
Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Άρη Γιαννακίδη
Στην επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης και επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Άρης Γιαννακίδης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIyg3_mdEPXagQLcGh4dyECLNpHgzuo5I71UD6BmGL4sfVM87zTzGfUjGTbcO-kwBbsFroC7vZ9k2rmvu0e_va4FMTDy2n30cOGWTSIaC8a9LuDyROoFB4SFCBwImdoGKT4LMJK-aqI5fp/s1600/P2080208.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIyg3_mdEPXagQLcGh4dyECLNpHgzuo5I71UD6BmGL4sfVM87zTzGfUjGTbcO-kwBbsFroC7vZ9k2rmvu0e_va4FMTDy2n30cOGWTSIaC8a9LuDyROoFB4SFCBwImdoGKT4LMJK-aqI5fp/s72-c/P2080208.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/02/oi-ypopsifioi-antiperifereiarxes-tou-ari-giannakidi.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/02/oi-ypopsifioi-antiperifereiarxes-tou-ari-giannakidi.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων