Δεν θα αποφασίσουν για την Ελλάδα οι άχρωμοι και καλοταϊσμένοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών

Εδώ και αρκετές εβδομάδες εάν παρακολουθήσει κανείς το εγχώρια και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, θα παρατηρήσει ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένα θέατρο κωμικοτραγικό με βασικούς πρωταγωνιστές τους άοσμους

Εδώ και αρκετές εβδομάδες εάν παρακολουθήσει κανείς το εγχώρια και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, θα παρατηρήσει ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένα θέατρο κωμικοτραγικό με βασικούς πρωταγωνιστές τους άοσμους και χωρίς καμία στην ουσία νομιμοποίηση γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Στο κέντρο αυτής της αστείας και ταυτόχρονα προκλητικής παράστασης βρίσκονται οι μέχρι... σήμερα θυσίες του ελληνικού λαού από τις οποίες και προήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα στην οικονομία της χώρας, αλλά και το μέλλον της Ελλάδας.

Αλλά είναι χρήσιμο να πάρει τα πράγματα κανείς από την αρχή και να παρουσιάσει τι πραγματικά είναι αυτό που όλοι μας αποκαλούμε γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

Από την εποχή της δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας και την απόφαση η έδρα των υπηρεσιών της να είναι στην πρωτεύουσα του Βελγίου τις Βρυξέλλες, άρχισε να δημιουργείται ένα κύκλωμα υπηρεσιών που θα είχε ως στόχο την προώθηση του οράματος της Ενωμένης Ευρώπης.

Σήμερα ήδη βρισκόμαστε στην αποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και οι υπηρεσίες αυτές σε αντίθεση με τον αρχικό σκοπό τους έχουν εξελιχθεί σε μια δυσκίνητη γραφειοκρατία λαβύρινθο, παρόμοια με αυτές ορισμένων χωρών μελών της ΕΕ, τις οποίες οι Βρυξέλλες κατακεραυνώνουν και ζητούν την άμεση μεταρρύθμισή και εξυγίανση τους.

Μιλώντας από προσωπική άποψη και επαφή με αυτή τη γραφειοκρατία για αρκετό χρονικό διάστημα, πραγματικά αξίζει για όποιον έχει τη δυνατότητα να μεταβεί στις Βρυξέλλες και να ρίξει από κοντά μια ματιά σε αυτό το τέρας που λέγεται γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

Κάθε μήνα στην καρδιά των Βρυξελλών, τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης έχει γονατίσει από την δεινή οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, τα κτίρια που στεγάζουν αυτά τα καλόπαιδα επεκτείνονται με ρυθμούς μυρμηγκοφωλιάς. Δεν πρόκειται για κτίρια αλλά για ολόκληρα χωριά, τα οποία συντηρούν οι βαθιά δοκιμαζόμενοι λαοί της Ευρώπης, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουν στην ουσία τίποτα για το τι παράγουν, και πόσο αμείβονται.

Και ας μην μιλήσουμε για τις ηγετικές θέσεις των Βρυξελλών, Επιτρόπους και όλους αυτούς τους τύπους με τους βαρύγδουπους τίτλους. Μια προσεκτική ενασχόληση με την περίπτωσή τους θα αποδείξει ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρόκειται για αποτυχημένους πολιτικούς των χωρών μελών, τους οποίους οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά τους κόμματα βολεύουν με παχυλούς μισθούς και χλιδάτη ζωή στην έδρα της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Και στην περίπτωση που προσέφεραν και κάτι ουσιαστικό θα έλεγε κάποιος εντάξει. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά φέρουν και κατά κύριο λόγο την ευθύνη για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα η οικονομία και οι θεσμοί της ΕΕ.

Και για να το προσδιορίσουμε, η αναφορά έχει να κάνει με τους κυρίους Όλι Ρέν, Γερούν Νταϊσενμπλούμ και μια σειρά άλλους τέτοιους τύπους οι οποίοι με πολύ μεγάλη άνεση και ύφος εκατό Καρδιναλίων, αρέσκονται στο να εγκαλούν πρωθυπουργούς, κυβερνήσεις και ολόκληρους λαούς, αθετώντας ακόμα και συμφωνίες που οι ίδιοι έχουν κάνει. Για να μην μιλήσουμε καν για τους καλοταϊσμένους υπαλλήλους τις γνωστής πλέον σε όλους μας τρόικας, οι οποίοι εγκαλούνται πλέον ανοικτά από τους ίδιους του ομογάλακτους τους στις Βρυξέλλες για τον ανόητο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την οικονομική κρίση της Ευρώπης.

Μήπως είναι λοιπόν ώρα όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους κάποιος να τους βάλει στη θέση τους, και να τους αναγκάσει να τηρήσουν αυτά τα οποία οι ίδιοι έχουν συμφωνήσει;

Και για να μην οδηγηθούμε σε παρεξηγήσεις, σε σχέση με την Ελλάδα το πρόγραμμα που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια έχει πολλά θετικά, κυρίως στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών και στο να τεθεί τέρμα στο πελατειακό κράτος.

Θερμός θιασώτης αυτής της πολιτικής είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων σε μια σειρά μέτωπα της πολιτικής το επιβεβαιώνουν αυτό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι αυτή αταλάντευτη πορεία εξυγίανσης και διαρθρωτικών αλλαγών στον κρατικό τομέα πρέπει να συνεχιστεί και ότι οι δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διασφαλίσουν αυτή την πορεία πρέπει να στηριχθούν.

Την ίδια στιγμή θα αποτελέσει τραγωδία για την Ελλάδα και τους Έλληνες εάν επικρατήσουν και πάλι σε αυτό τον τόπο οι δυνάμεις εκείνες που εξαγγέλλουν και προωθούν επιστροφή στο αμαρτωλό και διεφθαρμένο παρελθόν που οδήγησε τη χώρα στο βάραθρο.

Αυτό είναι σαφές ότι αδυνατούν να κατανοήσουν οι βολεμένοι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους μπορεί να οδηγήσουν στο κενό τις βαριές θυσίες του ελληνικού λαού.

Ας κατανοήσουν λοιπόν ότι η διαπραγμάτευση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, και είναι πολύ σκληρή, γίνεται και θα γίνει με πολιτικά κριτήρια και μεταξύ πολιτικών ηγεσιών οι οποίες ελέγχονται μέσω της ψήφου των λαών της Ευρώπης.

Σε καμία περίπτωση δεν θα αποφασίσουν οι άχρωμοι, καλοταϊσμένοι και μη ελεγχόμενοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Πηγή: antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2035,Αλεξανδρούπολη,8339,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,143,Άρθρα - Απόψεις,3003,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3257,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,675,Δράμα,114,Έβρος,18154,Εθελοντισμός,250,Εκδηλώσεις,2487,Εκκλησία,1212,Εκπαίδευση,1452,Ελλάδα,1296,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,628,Εργασία,23,Εργασιακά,287,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,728,Ιστορία,227,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,559,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,667,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,208,Οικολογία,337,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1451,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,413,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3821,Πολιτική,1456,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6081,Ροδόπη,402,Σαμοθράκη,664,Σαρσάκης,41,Σάτιρα,62,Σουφλί,540,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,410,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,253,Τρίγωνο,56,Τυχερό,51,Υγεία,1063,Φέρες,387,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Δεν θα αποφασίσουν για την Ελλάδα οι άχρωμοι και καλοταϊσμένοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών
Δεν θα αποφασίσουν για την Ελλάδα οι άχρωμοι και καλοταϊσμένοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών
Εδώ και αρκετές εβδομάδες εάν παρακολουθήσει κανείς το εγχώρια και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, θα παρατηρήσει ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένα θέατρο κωμικοτραγικό με βασικούς πρωταγωνιστές τους άοσμους
http://1.bp.blogspot.com/-Iq72hD-NYcw/UwlXI8JhuiI/AAAAAAAA-PI/XZ6tCXJoPHI/s1600/grafeiokrates-ton-bruksellon.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-Iq72hD-NYcw/UwlXI8JhuiI/AAAAAAAA-PI/XZ6tCXJoPHI/s72-c/grafeiokrates-ton-bruksellon.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/02/den-tha-apofasisoun-gia-tin-ellada-oi-axromoi-kai-kalotaismenoi-grafeiokrates-ton-vryksellon.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/02/den-tha-apofasisoun-gia-tin-ellada-oi-axromoi-kai-kalotaismenoi-grafeiokrates-ton-vryksellon.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων