Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στην Αλεξανδρούπολη

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών και Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας

Συγκέντρωση ένστολων
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών και Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής κ. Μιχάλης ΤΟΛΙΚΑΣ, ο αντιπρόεδρος σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας κ. Γιώργος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Σωτήριος ΚΑΤΣΙΝΑΣ, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Καρυοφύλλης ΛΙΟΛΙΟΣΙΔΗΣ.

Επίσης προσκληθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Μαρίνος ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου κ. Απόστολος ΓΚΙΓΚΟΥΔΗΣ και ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Έβρου κ. Ευστράτιος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

Ακόμη παρευρέθησαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνος ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ, της ΔΗ.ΜΑΡ. κ. Ανδρέας ΚΑΦΕΤΖΗΣ και του ΚΚΕ κ. Ανέστης ΒΛΙΣΙΔΗΣ.

Όλοι οι παραλάβω απεύθυναν χαιρετισμό και κατέθεσαν τις θέσεις τους εκφράζοντες την στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα των ένστολων.

Παρουσία είχαν επίσης στην συγκέντρωση, στηρίζοντας τις θέσεις, η Ομοσπονδία Ελεύθερων Επαγγελματιών Αλεξανδρούπολης, το Σωματείο Καταστημάτων καφέ-εστίασης Αλεξανδρούπολης και το Σωματείο πρώην εργαζομένων στο εργοστάσιο ΟΤΤΟ ΕΒΡΟΣ.

Μηνύματα συμπαράστασης απέστειλαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ακης ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρος ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ κ. Αϊχάν ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ, ο Βουλευτής Έβρου ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος ΝΤΟΛΙΟΣ, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Π.Ε. Έβρου, καθώς επίσης και η κίνηση πολιτών «ΑΡΔΗΝ».

Από πλευράς συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας είχε παρουσία με τετραμελή αντιπροσωπεία του το Πρωτοβάθμιο Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Μετά το πέρας της συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια αντιπροσωπεία επέδωσε ψήφισμα Διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κ. Γεωργία ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την προώθησή του στην κεντρική εξουσία.

Την επόμενη ημέρα 19 Οκτωβρίου 2013 αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χρήστο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και Μιχάλη ΤΟΛΙΚΑ, μετέβησαν στην περιοχή του ΔΕΛΤΑ του ποταμού Έβρου όπου επιχειρούν αστυνομικοί στα πλαίσια της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΑ» για την επί τόπου διαπίστωση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Συγκέντρωση ένστολων

Συγκέντρωση ένστολων

Συγκέντρωση ένστολων

Συγκέντρωση ένστολων

ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ – ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Εμείς οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί και οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγκεντρωθήκαμε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 εδώ στην Αλεξανδρούπολη για να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας προς τους κυβερνώντες και τους τροϊκανούς για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, οικονομικά και όχι μόνο και έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη καταδίκη μας ως ανθρώπων, εργαζομένων και οικογενειαρχών.

Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι το αγαθό της ασφάλειας με όλες τις περικοπές που έχουν γίνει στις λειτουργικές δαπάνες, τείνει να γίνει προνόμιο μόνο των λίγων, των εχόντων και των κατεχόντων, καθώς οι Αστυνομικές - Πυροσβεστικές - Λιμενικές Υπηρεσίες οδηγούνται αναπόφευκτα σε μαρασμό.

Φυσικά ως ενεργά μέλη αυτής της κοινωνίας εναντιωνόμαστε και βροντοφωνάζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι: "ΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ".

Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο και πάνω από όλα ασφαλές αύριο, για εμάς, τα παιδιά μας και για όλη την κοινωνία.

Η Κυβέρνηση και η Τρόικα διατείνονται ότι όλα τα μέτρα που λαμβάνουν έχουν ένα και μόνο ένα στόχο, αυτόν της ανάπτυξης. Είναι γνωστό σε όλους όμως, ότι καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει εάν δεν υπάρχει ασφάλεια στον τόπο.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση να σκύψει πάνω στα προβλήματα των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, δίνοντας άμεσα τις ενδεικνυόμενες λύσεις ώστε να μπορέσουμε απρόσκοπτα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Ελληνική κοινωνία.

ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Αναδιάρθρωση των υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας και όχι με βάση τα συμφέροντα ποικιλώνυμων παραγόντων ή κριτήρια την εξαντλητική μείωση των οικονομικών δαπανών από την ΕΛ.ΑΣ, που θα οδηγήσει σε μοιραία λάθη.

Άμεση εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων ώστε να επισκευασθούν όλα τα παροπλισμένα, λόγω βλαβών, οχήματα και να αντικατασταθεί όλος ο πεπαλαιωμένος υλικοτεχνικός εξοπλισμός σε Αστυνομία – Πυροσβεστική και Λιμενικό. Επίλυση των προβλημάτων των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου αυτά υφίστανται.

Κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό.

Να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης τοποθετούμενο στην πραγματική του βάση και διάσταση, με άρση των παραγόντων που το δημιουργούν ουσιαστικά (Συνθήκη Δουβλίνου II).

Ισομερή κατανομή σε όλη τη Χώρα των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών καθόσον το 80% αυτών λειτουργούν στην περιφέρεια Αν. Μακ. και Θράκης.

Υλοποίηση της δέσμευσης του κ. Υπουργού μας ήτοι άμεση απομάκρυνση – μετεγκατάσταση των Κέντρων Φύλαξης Αλλοδαπών από τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Ξάνθης και διασφάλιση της λειτουργίας τους για τον σκοπό τον οποίο αυτά ιδρύθηκαν.

Προσδιορισμό των απαιτούμενων οργανικών θέσεων και κάλυψη αυτών με μόνιμο προσωπικό στις Αστυνομικές Διευθύνσεις που έχουν στην δικαιοδοσία τους την αστυνόμευση συνόρων της Χώρας για την αποτροπή της εισόδου μη νόμιμων μεταναστών καθώς και κέντρων προαναχωρησιακής κράτησης κρατουμένων αλλοδαπών (Κομοτηνή, Ξάνθη - Παρανέστι Δράμας).

Αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων στην καθημερινή αστυνόμευση και η παύση της εγκατάλειψης βασικών, πάγιων και διαχρονικών αστυνομικών προτεραιοτήτων στο βωμό της πρόσφατης ίδρυσης των τριών Υ.Φ.Ε.Κ.Α. στην περιφέρειά μας και της διαπιστωθείσας δυσανάλογης βαρύτητας στην λαθρομετανάστευση.

Αξιοποίηση του υπάρχοντος αστυνομικού προσωπικού στις πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες της αστυνόμευσης και όχι κατασπατάληση του, σε σχεδόν καθημερινή βάση, σε συνεργεία ελέγχου καταστημάτων, μέτρα τάξης - τροχαίας - ασφάλειας σε πανηγύρεις, θρησκευτικές εκδηλώσεις, γήπεδα και εκτέλεσης διαταγών περί συνεχούς αύξησης του αριθμού των προσαγόμενων πολιτών με γνώμονα την σκοπιμότητα και όχι την νομιμότητα ή άσκοπες και μη αναγκαίες μετακινήσεις διμοιριών.

Να πάψει η καταστρατήγηση των Π.Δ. για το ωράριο εργασίας και να θεσπιστεί αποζημίωση για τις υπερωρίες ανάλογα με αυτήν που ισχύει στον υπόλοιπο Δημόσιο Τομέα.

Τερματισμός της, σχεδόν σε καθημερινή βάση, έκδοσης αλληλοαναιρούμενων υπηρεσιακών διαταγών και εκ των πραγμάτων μη ρεαλιστικών στην υλοποίησή τους, με βάση το προσωπικό και τα υπηρεσιακά δεδομένα, με αποκορύφωμα την συνήθη κατ΄ αποκλειστικότητα ανάθεση ευθύνης υλοποίησης τους (χωρίς προσωπικό, υλικά, εχέγγυα και μέσα), τους Αστυνομικούς Διευθυντές και τους Διοικητές των Υπηρεσιών.

Δημιουργία ενός ανθρώπινου εργασιακού ωραρίου για τον Διοικητή - Διευθυντή εκάστης Υπηρεσίας και απαγκίστρωση του από το σημερινό καθεστώς εργασιακής εκμετάλλευσης και υπηρεσιακής ομηρίας σε 24ωρη βάση, χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα.

Καθορισμός συγκεκριμένων αστυνομικών προτεραιοτήτων και στοχευμένων δράσεων, μέσα από ορθολογική σχεδίαση, σφαιρική αξιολόγηση - εκτίμηση, πληροφορίες και όχι αλλεπάλληλες αποκλίσεις ενδιαφέροντος που μαρτυρά αφενός έλλειψη συγκεκριμένης στρατηγικής και αφετέρου δεν παράγει αποτελέσματα και κατά συνέπεια δεν εξυπηρετεί τον πολίτη.

Ίδρυση Υποδιευθύνσεων Διοικητικών Εξετάσεων στην Έδρα κάθε Γενικής (άρα και της Γ.Α.Δ.Π.Α.Μ.&Θ) με αποκλειστικό γνωστικό αντικείμενο ενασχόλησης, ανάλογα με αυτό που ήδη ισχύει για τις Γ.Α.Δ.Α. και Γ.Α.Δ.Θ.

Βελτίωση του υφιστάμενου Συστήματος Κρίσεων – Προαγωγών προκειμένου να εξασφαλιστεί αξιοκρατία και διαφάνεια, με την συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων μας στα οικεία Συμβούλια Κρίσεων - Προαγωγών, με τη παράλληλη θέσπιση κανόνων ομαλής ετήσιας εκροής ανωτάτων στελεχών, (κατά τα ισχύοντα για τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.), ήτοι ανώτατος χρόνος παραμονής στο βαθμό και τη καθιέρωση ποσοστού ετήσιας αποστρατείας, προς εξασφάλιση ίσων ευκαιριών ανέλιξης.

Αναγνώριση των επαγγελμάτων μας ως επικίνδυνων και ανθυγιεινών.

Απαρέγκλιτη εφαρμογή των όρων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με αυτά που προβλέπονται από το Π.Δ. 45/2008

Αναθεώρηση - Βελτίωση της ισχύουσας νομοθεσίας περί μεταθέσεων προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας - Πυροσβεστικού Σώματος - Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με άρση των υφιστάμενων αδικιών σύμφωνα με τις πάγιες προτάσεις μας.

Υλοποίηση της δέσμευσης του κ. Πρωθυπουργού για την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στην προ μνημονίου εποχή.

Πολιτική λύση για την βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων.

Να αποκτήσουμε ξανά πραγματικά δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε διαφορετική περίπτωση να μειωθούν άμεσα οι σχετικές κρατήσεις.

Διασφάλιση του συστήματος πρόσληψης αστυνομικού προσωπικού αποκλειστικά μόνον μέσω Πανελληνίων εξετάσεων και άμεση επαναλειτουργία των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας για το τρέχον και το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Όχι στην συνεχόμενη τριχοτόμηση των Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος με άμεση ομογενοποίηση τους.

Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή βλέπουμε την περιοχή μας, και γενικά τη Βόρεια Ελλάδα να μένει στο περιθώριο και να είναι στο στόχαστρο της Κεντρικής Εξουσίας, καταργώντας Υπηρεσίες, μεταφέροντας την έδρα της περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη και υποβαθμίζοντας τους Λιμενικούς Σταθμούς. Τα συγκεκριμένα σχέδια δεν αντιμετωπίζουν την ουσία, παρά μόνο κάνουν την κατάσταση προβληματική.

Ζητούμε την ανάπτυξη της περιοχής μας, ώστε να διασφαλίζεται η παραμονή των νέων μας στον τόπο τους, με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και οικονομικές απολαβές τέτοιες που θα επιτρέπουν αξιοπρεπή διαβίωση. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε πολιτική που επιφέρει την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά και την δημιουργία Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) που θα έχουν ως συνέπεια μισθούς Κίνας και Πακιστάν και φυσικά την μετανάστευση της νέας γενιάς και την αντικατάστασή τους από εξαθλιωμένους μετανάστες του Τρίτου Κόσμου, άσχετα αν αυτές διαφημίζονται ως ανάπτυξη.

Τέλος απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας τον φασισμό και την βία απ’ όπου και αν προέρχονται. Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση ότι τα όποια λίγα η και μεμονωμένα περιστατικά φασίζουσας νοοτροπίας στα Σώματα Ασφαλείας (κάτι που υπάρχει σε όλους του κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους) αντιπροσωπεύουν το σύνολο των εργαζομένων σε αυτά. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους δημοκρατικούς θεσμούς και στο Σύνταγμα της Χώρας, ζητούμε – απαιτούμε δε από τους κύριους υπευθύνους αυτής της κατάστασης δηλαδή τους πολιτικούς και το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα να αλλάξει ρότα δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας ώστε να μη φτάνουμε σε σημείο τα άκρα απ΄ όπου και αν προέρχονται να οικειοποιούνται για ίδιο όφελος τον ανθρώπινο πόνο και την ανέχεια στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός Λαός.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,573,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2026,Αλεξανδρούπολη,8222,Άμυνα,335,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2995,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3202,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,92,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,663,Δράμα,114,Έβρος,17965,Εθελοντισμός,248,Εκδηλώσεις,2463,Εκκλησία,1205,Εκπαίδευση,1420,Ελλάδα,1284,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,64,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,627,Εργασία,23,Εργασιακά,281,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,322,Θράκη,707,Ιστορία,219,Καβάλα,188,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,549,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,665,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,207,Οικολογία,332,Οικονομία,581,Ορεστιάδα,1421,Πανταζίδου,162,Παπανικολόπουλος,272,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,408,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3776,Πολιτική,1443,Πολιτισμός,219,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6002,Ροδόπη,398,Σαμοθράκη,661,Σάτιρα,62,Σουφλί,529,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,134,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,252,Τρίγωνο,54,Τυχερό,51,Υγεία,1045,Φέρες,384,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στην Αλεξανδρούπολη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στην Αλεξανδρούπολη
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών και Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας
http://4.bp.blogspot.com/-PUpYNzTkYhA/UmQae-dLaSI/AAAAAAAA6VI/ZCpPZrmQuhE/s200/00001.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-PUpYNzTkYhA/UmQae-dLaSI/AAAAAAAA6VI/ZCpPZrmQuhE/s72-c/00001.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2013/10/sygentrosi-diamartyrias-enstolon-stin-alexandroupoli.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2013/10/sygentrosi-diamartyrias-enstolon-stin-alexandroupoli.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων