Η Νέα Ορεστιάδα αντιστέκεται στην κρίση με… ΘΕΑΤΡΟ!

Επί οκτώ ημέρες, από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε το 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με ομάδες από τη Μυτιλήνη, το Αγρίνιο, τη Χίο, την Κοζάνη, την Πυλαία Θεσσαλονίκης

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
Επί οκτώ ημέρες, από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε το 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με ομάδες από τη Μυτιλήνη, το Αγρίνιο, τη Χίο, την Κοζάνη, την Πυλαία Θεσσαλονίκης, τη Σπερχειάδα - Μακρακώμη. Χιλιάδες θεατές γέμιζαν κάθε βράδυ το θέατρο όπου παρακολουθούσαν τις παραστάσεις των ερασιτεχνών, σε ένα οκταήμερο πραγματικής Γιορτής Θεάτρου. Την πρώτη ημέρα, στην τελετή έναρξης του 14ου Φεστιβάλ, αμέσως μετά την παράσταση "ο Μπακαλόγατος" του διοργανωτή ΔΙΟΝΥΣΟΣ - Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας, τιμήθηκε η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου την οποία προλόγισε η συνάδελφός της και μέλος της κριτικής επιτροπής Νεφέλη Ορφανού.

Ακολούθησε ένα εξαήμερο διαγωνισμού των επιλεγμένων ερασιτεχνικών θιάσων από όλη την Ελλάδα και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ με την απονομή των βραβείων, η οποία πλαισιώθηκε από ένα μαγικό καλλιτεχνικό γεγονός: την παράσταση χοροθεάτρου που δημιούργησε ειδικά γι’ αυτήν τη βραδιά ο χορογράφος Γιάννης Μαργαρώνης με τίτλο "Σαν πέσει η νύχτα", με χορευτές της Ομάδας Χορού BALLETTAN από τη Θεσσαλονίκη και 8 ερασιτέχνες ηθοποιούς του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Νωρίτερα παρουσιάστηκαν δύο μονόπρακτα ("Το Πανηγύρι" του Ζαν Κοκτώ και "Προς Κατεδάφιση" του Τένεσι Ουΐλιαμς) από την Εφηβική Ομάδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ενώ εκτός προγράμματος, πραγματοποιήθηκε ένα τιμητικό αφιέρωμα - έκπληξη στον Αλέξη Κωστάλα και τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο για τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ. Παρουσιαστής λοιπόν του οκταημέρου ήταν και φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, ο Αλέξης Κωστάλας και την Κριτική Επιτροπή αποτέλεσαν οι ηθοποιοί: Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Ελένη Κρίτα, Ντίνα Κώνστα, Νεφέλη Ορφανού και ο Σπύρος Φωκάς.

Μεγάλος νικητής του διαγωνιστικού μέρους αναδείχθηκε η Θεατρική Ομάδα Πυλαίας που απέσπασε από την Κριτική Επιτροπή εννέα βραβεία για το έργο "Αρτούρο Ούι" του Μπέρτολντ Μπρεχτ σε μετάφραση Κώστα Σταματίου: 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας (Κώστας Χαλκιάς), Σκηνικών, Κοστουμιών, Μουσικής Σύνθεσης (Άκης Γεροντάκης), Χορογραφίας/Κίνησης, Φωτισμών, Α' Αντρικού Ρόλου (Ηλίας Λουκάτος) και Β' Αντρικού Ρόλου (Δημήτρης Μακρής, Τάσος Παπαγεωργίου, Αντώνιος Τζέλλος).

Το "Θεατροδρόμιο" Κοζάνης με το έργο "Η Νύχτα των Μυστικών" του Γκαμπριέλ Αρούτ σε μετάφραση Κώστα Ιωαννίδη, απέσπασε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης από την Επιτροπή Κοινού, το 3ο Καλύτερης Παράστασης από την Κριτική Επιτροπή, ειδικό βραβείο για την επιλογή του έργου καθώς και έπαινο κινησιολογίας για την εξαιρετική κίνηση των ηθοποιών του.

Ως 2η καλύτερη παράσταση ανέδειξε η Κριτική Επιτροπή το έργο "Θα σε πάρει ο δρόμος" του Σάκη Σερέφα που παρουσίασε "Το Μικρό Θέατρο" Αγρινίου, όπου βραβεύτηκαν επίσης και οι τρεις πρωταγωνίστριες με το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου ισότιμα (Λιλή Κυριλή, Όλγα Κοτσάνη, Στεφανία Δελημήτσου).

Η θεατρική ομάδα από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων Χίου έλαβε από την Επιτροπή Κοινού το 2ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης για το έργο "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός" των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα, και από την Κριτική Επιτροπή το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου (Ειρήνη Βλήτα - Κοντού) και Έπαινο Ερμηνείας (Κούλα Κουντουρούδα).

Τέλος, η θεατρική ομάδα "Άστεγοι" Μυτιλήνης απέσπασε από την Επιτροπή Κοινού το 3ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης για το έργο "Το Αυγό" του Φελισιέν Μαρσώ σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη και από την Κριτική Επιτροπή το Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας (Κλεομένης Τζαννέτος).

Συμμετείχε επίσης το Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας - Μακρακώμης με το έργο "Βικτώρ" ή "Τα παιδιά στην εξουσία" του Ροζέ Βιτράκ σε μετάφραση Αλέξανδου Κοέν, το οποίο δεν απέσπασε κάποιο βραβείο, κατάφερε όμως και προκρίθηκε στην τελική εξάδα του διαγωνισμού, μέσα από περισσότερους από 50 φακέλους συμμετοχής που κατατέθηκαν από ομάδες όλης της χώρας. Άλλωστε ο στόχος αυτού του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας, η βελτίωση των ερασιτεχνών σε όλα τα επίπεδα και βέβαια η ίδια η συμμετοχή στο Φεστιβάλ, όπου οι ερασιτέχνες γιορτάζουν, γνωρίζονται μεταξύ τους, ανταλλάσσουν δημιουργικές απόψεις και λαμβάνουν τη γνώμη καταξιωμένων καλλιτεχνών από το θεατρικό χώρο, με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ - Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και το Δήμο Ορεστιάδας και με την αμέριστη στήριξη των τοπικών επαγγελματιών - χορηγών και φυσικά του ίδιου του πολυπληθούς θεατρόφιλου κοινού του βορείου Έβρου που γέμιζε κάθε βράδυ το υπαίθριο δημοτικό θέατρο.

Εντωμεταξύ, για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος, σε μία δράση μεγαλύτερης εξωστρέφειας του Φεστιβάλ, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ σε συνεργασία με το Θέατρο "ΑΡΓΩ" και την κ. Αιμιλία Υψηλάντη, μεταφέρει τις τρεις βραβευμένες παραστάσεις στην Αθήνα το μήνα Οκτώβριο. Έτσι, τα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη οι παραστάσεις που απέσπασαν τα τρία πρώτα βραβεία θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, σε πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η αυλαία για το 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας έκλεισε, άνοιξε όμως ένας νέος δρόμος αισιοδοξίας και ελπίδας για το φως που γεμίζει την καθημερινότητα των ανθρώπων στην Περιφέρεια και δη στην ακριτική Ελλάδα, μέσα από το Θέατρο, την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Αναλυτικά τα Βραβεία

1ο βραβείο καλύτερης παράστασης
Κατά πλειοψηφία, στη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας για την παράσταση του έργου “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε μετάφραση Κώστα Σταματίου και σκηνοθεσία Κώστα Χαλκιά.

2ο βραβείο καλύτερης παράστασης
ΟΜΟΦΩΝΑ στο Μικρό Θέατρο Αγρινίου για την παράσταση του έργου “Θα σε πάρει ο δρόμος” του Σάκη Σερέφα σε σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα.

3ο βραβείο καλύτερης παράστασης
ΟΜΟΦΩΝΑ στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης για την παράσταση του έργου “Η νύχτα των μυστικών” του Γκαμπριέλ Αρούτ σε μετάφραση Κώστα Ιωαννίδη και σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

Βραβείο σκηνοθεσίας
Υποψήφιοι:
1. Κώστας Χαλκιάς για το έργο “Αρτούρο Ούι” από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας
2. Κατερίνα Καραδήμα για το έργο “Θα σε πάρει ο δρόμος” από το Μικρό Θέατρο Αγρινίου
Απονέμεται κατά πλειοψηφία στον Κώστα Χαλκιά για τη σκηνοθεσία του έργου “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο σκηνογραφίας
ΟΜΟΦΩΝΑ στον Κώστα Χαλκιά για τα σκηνικά του έργου “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο ενδυματολογίας
ΟΜΟΦΩΝΑ στον Κώστα Χαλκιά για τα κοστούμια του έργου “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο μουσικής σύνθεσης
ΟΜΟΦΩΝΑ στον Άκη Γεροντάκη για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση στο έργο “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ, από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο μουσικής επιμέλειας
Τέθηκαν από την επιτροπή προς συζήτηση τρεις υποψηφιότητες:
1. Ελένη Αλμπανούδη για τη μουσική επιμέλεια στο έργο “Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός” από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων Χίου
2. Κλεομένης Τζαννέτος για το έργο “Το Αυγό” από τη Θεατρική Ομάδα Άστεγοι Μυτιλήνης
3. Κατερίνα Καραδήμα για το έργο “Θα σε πάρει ο δρόμος” από το Μικρό Θέατρο Αγρινίου.
Απονέμεται κατά πλειοψηφία στον Κλεομένη Τζαννέτο για τη μουσική επιμέλεια στο έργο “Το Αυγό” του Φελισιέν Μαρσώ από τη Θεατρική Ομάδα “Άστεγοι” Μυτιλήνης.

Βραβείο χορογραφίας/κίνησης
ΟΜΟΦΩΝΑ στη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας για τις χορογραφίες και την κίνηση στο έργο “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Βραβείο φωτισμού
Υποψήφιοι:
1. Στέλιος Μερμίγκης για την παράσταση “Θα σε πάρει ο δρόμος” από το Μικρό Θέατρο Αγρινίου
2. Diapason, για την παράσταση “Αρτούρο Ούι” από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.
Απονέμεται κατά πλειοψηφία στο Diapason για τους φωτισμούς στο έργο “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο Α' ανδρικού ρόλου
Υποψήφιοι:
1. Ηλίας Λουκάτος για το ρόλο του “Αρτούρο Ούι” στο ομώνυμο έργο από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας
2. Σπύρος Παππάς για το ρόλο “Μπούλης ο Σουβλατζής” στο έργο έργο “Θα σε πάρει ο δρόμος” από το Μικρό Θέατρο Αγρινίου
και 3. Κωνσταντίνος Γιαννακάς για το ρόλο “Μιχαλάκης ο κίντερ” στο “Θα σε πάρει ο δρόμος” από το Μικρό Θέατρο Αγρινίου.
Απονέμεται κατά πλειοψηφία στον Ηλία Λουκάτο για την ερμηνεία του στο ρόλο του “Αρτούρο Ούι” στο έργο “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο Α' γυναικείου ρόλου
Απονέμεται ΟΜΟΦΩΝΑ και διανέμεται ισότιμα σε τρεις γυναικείους ρόλους που ξεχώρισαν στο ίδιο έργο:
- στη Λιλή Κυριλή, για την ερμηνεία της στο ρόλο της “αυτή με τους κολιούς”
- στην Όλγα Κοτσάνη, για την ερμηνεία της στο ρόλο της “αυτή με τα πολλά νεύρα”
- και στη Στεφανία Δελημήτσου, για την ερμηνεία της στο ρόλο της “αυτή με τα τρένα”
στο έργο “Θα σε πάρει ο δρόμος” του Σάκη Σερέφα από Το Μικρό Θέατρο Αγρινίου.

Βραβείο Β' ανδρικού ρόλου
Απονέμεται ΟΜΟΦΩΝΑ και διανέμεται ισότιμα σε τρεις ανδρικούς ρόλους που ξεχώρισαν στο ίδιο έργο:
- στο Δημήτρη Μακρή, για την ερμηνεία του στο ρόλο του “Ντόγκσμπορω”
- στον Τάσο Παπαγεωργίου, για την ερμηνεία του στο ρόλο του “Ερνέστο Ρόμα”
- και στον Αντώνιο Τζέλλο, για την ερμηνεία του στο ρόλο του “Γιουζέπε Γκίμπολα”
στο έργο “Αρτούρο Ούι” του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα Πυλαίας.

Βραβείο Β' γυναικείου ρόλου
Υποψήφιες:
1. Ειρήνη Βλήτα-Κοντού για το ρόλο της “Βικτώριας” στο έργο “Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός” από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων Χίου
2. Έφη Ανδριανοπούλου για το ρόλο του Χάρου στο έργο “Θα σε πάρει ο δρόμος” από το Μικρό Θέατρο Αγρινίου
Απονέμεται κατά πλειοψηφία στην Ειρήνη Βλήτα-Κοντού για την ερμηνεία της στο ρόλο της “Βικτωρίας” στο έργο “Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός” των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων Χίου.

Ειδικό βραβείο επιλογής έργου
στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης για την επιλογή του έργου «Η νύχτα των μυστικών» του Γκαμπριέλ Αρούτ σε μετάφραση/διασκευή Κώστα Ιωαννίδη.

Έπαινος ερμηνείας
στην Κούλα Κουντουρούδα για την ερμηνεία του στο ρόλο της “Λέλας” στο έργο “Τα μωρά τα φένει ο πελαργός” των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων Χίου.

Έπαινος χορογραφίας/κίνησης
στους Κώστα Καρανάτσιο και Κώστα Ιωαννίδη για την κίνησή τους στο έργο «Η νύχτα των μυστικών» του Γκαμπριέλ Αρούτ σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη, από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

Βραβεία της Επιτροπής Κοινού

Από την Επιτροπή Κοινού που παρακολούθησε ανελλιπώς όλες τις παραστάσεις και παρέδωσε τη βαθμολογία της (από το 01 έως το 10), προέκυψαν τα εξής:

1ο Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης, με μέσο όρο βαθμολογίας: 9,19 στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης για την παράσταση του έργου “Η νύχτα των μυστικών” του Γκαμπριέλ Αρούτ σε μετάφραση Κώστα Ιωαννίδη και σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

2ο Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης, με μέσο όρο βαθμολογίας: 8,40 στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων Χίου για την παράσταση του έργου “Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός” των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα, σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη.

3ο Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης, με μέσο όρο βαθμολογίας: 8,17 στη Θεατρική Ομάδα «Άστεγοι» Μυτιλήνης για την παράσταση του έργου “Το Αυγό” του Φελισιέν Μαρσώ σε σκηνοθεσία Κλεομένη Τζαννέτου.

Για την ιστορία, οι άλλες τρεις παραστάσεις έλαβαν μέσο όρο βαθμολογίας:
- Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας - Μακρακώμης (“Βικτώρ” ή “τα παιδιά στην εξουσία”): 7,89
- Το Μικρό Θέατρο Αγρινίου (“Θα σε πάρει ο δρόμος”): 7,06
- Θεατρική Ομάδα Πυλαίας (“Αρτούρο Ούι”): 6,44.

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου






ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8405,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3283,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18249,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2506,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3850,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6111,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Η Νέα Ορεστιάδα αντιστέκεται στην κρίση με… ΘΕΑΤΡΟ!
Η Νέα Ορεστιάδα αντιστέκεται στην κρίση με… ΘΕΑΤΡΟ!
Επί οκτώ ημέρες, από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε το 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με ομάδες από τη Μυτιλήνη, το Αγρίνιο, τη Χίο, την Κοζάνη, την Πυλαία Θεσσαλονίκης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1HHzezveoPeeNsEFBtWGRukp9882Fb5YO9eWmKZMzDzSCb9PWbylffidCsb_wD9KtWsfJd4yl14e1RBONckaRGfoRY9WUpgA0fpWOE4s9Ik6SD0D4X2rKXRTvuikJhOsSjNVYuUH8KZA/s320/91.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1HHzezveoPeeNsEFBtWGRukp9882Fb5YO9eWmKZMzDzSCb9PWbylffidCsb_wD9KtWsfJd4yl14e1RBONckaRGfoRY9WUpgA0fpWOE4s9Ik6SD0D4X2rKXRTvuikJhOsSjNVYuUH8KZA/s72-c/91.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2013/09/i-orestiada-antisteketai-stin-krisi-me-theatro.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2013/09/i-orestiada-antisteketai-stin-krisi-me-theatro.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων