Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ ο Σταύρος Σταυράκογλου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολικής Επιτροπής, για την ανάδειξη των αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας

Σταυράκογλου
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος νέος Γραμματέας της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολικής Επιτροπής, για την ανάδειξη των αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Στη νέα Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ εκλέχθηκε και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου. Έτσι, μετά την Αθανασία Κακαλή που συμμετείχε στην απελθούσα Ε.Γ., ακόμη ένας Εβρίτης θα συμμετέχει στο ανώτατο εκτελεστικό όργανο της Ν.Δ.

Τα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας που εκλέχθηκαν είναι:

1. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Γεωργίου 285
2. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωσήφ 190
3. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Σπυρίδωνος 185
4. ΤΑΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Νικολάου 178
5. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλείου 168
6. ΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου 141
7. ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου 116
8. ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Παναγιώτη 111
9. ΜΑΚΡΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ευαγγέλου 104

Η Εκτελεστική Γραμματεία είναι 15μελής και είναι το ανώτατο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο της Ν.Δ., το διαρκές όργανο που υλοποιεί τις αποφάσεις του κόμματος και είναι αρμόδιο για όλα τα θέματα. Εκτός από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά και τα αιρετά μέλη, μετέχουν ex officio: ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Νέος Γραμματέας της ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος


Παπαμιμίκος
Η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ανακήρυξε ομόφωνα νέο Γραμματέα του κόμματος τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ο οποίος θα παράγει ουσιαστικό πολιτικό λόγο και θα στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: Στην ισχυρή και ευέλικτη διοίκηση, στη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα της εποχής και στη θεματική δομή των περιφερειακών μας οργανώσεων».

Παράλληλα, τόνισε πως «Ο σύγχρονος πολιτικός οργανισμός στόχο θα έχει να προσελκύσει καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά πολίτες. Αλλά, παράλληλα, να εμπνεύσει και όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους, αποστασιοποιήθηκαν», ενώ υπογράμμισε πως «ξεκινάμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, για να δώσουμε μια πραγματική ώθηση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, ώστε να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Με βασικό, όμως, γνώμονα την Πατρίδα και κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο».

Τέλος επεσήμανε: «Θα δώσω σε σας μόνο μία υπόσχεση: Ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στην ευθύνη που μου έχετε αναθέσει. Και να ξέρετε κάτι: ότι η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι ότι για μας όνειρο δεν είναι αυτό που δεν θα το πετύχουμε ποτέ. Για μας όνειρο είναι αυτό που δεν πετύχαμε ακόμη».

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14 Νοεμβρίου 1979. Το 1998 πέτυχε την εισαγωγή του, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές. Έχει παρακολουθήσει κύκλο σπουδών στον τομέα της επικοινωνίας και των ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου Lille III της Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του και στη Νομική Επιστήμη.

Αυτό το διάστημα εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος, ενώ η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκινά το 2003, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας και του management.

Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και το 2010 έγινε ο πρώτος εκλεγμένος από τη βάση πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη θητεία του στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, ταυτίστηκε με τη νέα Πρόταση Παιδείας για τα Πανεπιστήμια, τη διατύπωση 14 προτάσεων για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, την πραγματοποίηση για πρώτη φορά δράσεων αλληλεγγύης αλλά και τις 40 προτάσεις για την επιχειρηματικότητα μέσω της δράσης «επιχειρώ».

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 24 σχόλια
 1. "όσο πιο γρήγορα ψηλά ανεβαίνεις, τόσο μεγαλύτερο θόρυβο κάνεις όταν πέφτεις" κινεζικη σοφία
  "εκτός αν είσαι κούφιος, όποτε και αιωρείσαι περισσότερο" θιβετιανη σοφία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΕ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ¨πέρα από όλα υπάρχει και η αξιοσύνη η οποία κάποια στιγμή επιβραβεύετα ¨ ελληνική παροιμία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σταύρο συγχαρητήρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο για τον ίδιο,το νομό και τη ΝΔ.Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τιμη για τον τοπο. οι αλλοι μονο κριτικη απο τα καφενεια. δισταζουν να εκτεθουν, μονο λογια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Συγχαρητήρια στον Σταυράκογλου για τη νέα επιτυχία του.Μεγάλη υπόθεση για την περιοχή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλά πλάκα κάνετε ρε!!! Η πρώτη που του πήρε τηλεφωνο να τον συγχαρεί ήταν η Ντόρα και μετά η Εμι. Τόπαιξε και Σαμαρικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το κόμμα του μνημονίου, των απολύσεων και των αυτοκτονιών απέκτησε υψηλόβαθμο εκφραστή στη Θράκη; Ας βγεί και ας μιλήσει και ας αφήσει το πληκτρολόγιο για να γράφει ο ίδιος ΜΠΡΑΒΟ και Συγχαρητήρια στον εαυτό του στα διάφορα blogs.
  Αντε πολυθεσίτη που σε έβαλε το κόμμα στον ΟΛΑ και παίρνεις 3 χιλιάρικα το μήνα μίλα για αξιοκρατία μιλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!
  ΡΑΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. δεν δουλεψε ποτε στη ζωη του. χαραμοφαης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τώρα μπορούμε να πάμε και για εκλογές αφού έχουμε τον χοντρό σε μεγάλη θέση είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε και εκλογές. Ο χ***** έγινε και μέλος της επιτροπής τι να πω Λαμπακη αυτόν τον είχες και στο δημαρχείο σε λίγο καιρό Δήμαρχε να δεις τι θα πάθεις από τον χοντρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αξιος Σταυρο.Κοιτα μπροστα και ψηλα. Αυτα τα μεγαλα ειναι σπανια για τον τοπο μας.(και για καποιους κακους να θυμασαι...οσα ΔΕΝ φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια). Καλη Δυναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. θελω να τον δω,
  τι δουλεια θα κανει,
  μολις παρει το λιμανι ο
  Ιβαν Σαββιδης??????????????????????????????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΕΒΡΟΣ...
  ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ουδείς προφήτης στον τόπο του....Μην μασάς και προχώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ρε μαλάκες πιάστηκε το χέρι μου να γραφω "Σταύρο προχωρα", "συγχαρητήρια" και "μπράβο Σταύρο", πρέπει να πάω να φάω κανένα ψαρακι.
  Σταματήστε να γράφετε εναντίον μου και υπόσχομαι να σας βολέψω στο λιμάνι ή στο δήμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Τον ψήφισαν 116 άνθρωποι απορρήτου από όλη τη χώρα,βουλευτές,υπουργοί,γενικοί γραμματείς,δήμαρχοι,περιφερειάρχες,και δεν αξίζει;Παράξενο μου φαίνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Έλα ρε χαμένε μαϊντανέ τελείωνε. Σταμάτα να γράφεις σαν τρελός για τον εαυτό σου σε κάθε ανάρτηση που σε αφορά.Και αν δεν αντέχεις να κάνεις διαφορετικά, τουλάχιστον να είσαι πιο πρωτότυπος στα σχόλιά σου.

  Και τι μαϊντανός, τριχίλιαρος (περ μανθ, που λένε στο χωριό σου)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 11.14 STAMATA AGORINA MOY NA KARFONESAI. SE EXOUN PAREI STO PSILO OLOI EKSO.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2008,Αλεξανδρούπολη,7802,Άμυνα,322,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2968,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2970,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,719,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,460,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,88,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,633,Δράμα,113,Έβρος,17328,Εθελοντισμός,243,Εκδηλώσεις,2360,Εκκλησία,1169,Εκπαίδευση,1362,Ελλάδα,1251,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,663,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,516,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,456,Ξάνθη,200,Οικολογία,323,Οικονομία,578,Ορεστιάδα,1328,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,269,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3644,Πολιτική,1402,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,5776,Ροδόπη,381,Σαμοθράκη,638,Σάτιρα,62,Σουφλί,476,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,297,Συνέδρια,129,ΣΥΡΙΖΑ,389,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,51,Υγεία,1007,Φέρες,370,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ ο Σταύρος Σταυράκογλου
Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ ο Σταύρος Σταυράκογλου
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολικής Επιτροπής, για την ανάδειξη των αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας
http://2.bp.blogspot.com/-ED1sN8zKkDo/Udl84I59CuI/AAAAAAAA3jA/0iEBI1XKbko/s320/Stavrakoglou_2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-ED1sN8zKkDo/Udl84I59CuI/AAAAAAAA3jA/0iEBI1XKbko/s72-c/Stavrakoglou_2.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2013/07/stin-ektelestiki-gramateia-tis-nd-o-stavrakoglou.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2013/07/stin-ektelestiki-gramateia-tis-nd-o-stavrakoglou.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων