Στα σκαριά νέα «χρυσογαλαζοπράσινη» παράταξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης…

Στα «σκαριά» βρίσκεται εδώ και καιρό μια νέα «χρυσογαλαζοπράσινη» παράταξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ένα πολιτικό συνονθύλευμα προσώπων που τους συνδέουν μεταξύ τους δυο στοιχεία: τους περισσότερους η απόλυτη ταύτισή τους

ή αλλιώς, γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια…

δημαρχειο
«Να προσέξει ο Λαμπάκης γιατί αν δεν τα βρει με τον χρυσό δεν βγαίνει δήμαρχος», είχε «δημοκρατικά» προειδοποιήσει ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών του “Μάπετ Σόου” στο ΘράκηΝετ και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ο τρόπος που θα υλοποιηθεί η προειδοποίηση.

Στα σκαριά βρίσκεται εδώ και καιρό μια νέα "χρυσογαλαζοπράσινη" παράταξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ένα πολιτικό συνονθύλευμα προσώπων που τους συνδέουν μεταξύ τους δυο στοιχεία: τους περισσότερους η απόλυτη ταύτισή τους με τον χρυσό, και κάποιους περιθωριακούς της πολιτικής τα ψυχολογικά προβλήματα που έχουν απέναντι στο δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

Στη προσπάθεια συγκρότησης της νέας αυτής δημοτικής παράταξης, συμμετέχουν άτομα και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., οι οποίοι κατά καιρούς έχουν ανοικτά εμφανιστεί ως υποστηρικτές των χρυσωρυχείων ή όπως προαναφέρθηκε, έχουν πρόβλημα με τον Λαμπάκη και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τον χώρο, ή καλύτερα από τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχουν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λασκαράκης, σε μια ακόμη από τις αμέτρητες προσπάθειες του να γίνει δήμαρχος, και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τζανίδης, ο οποίος πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Γιαννακίδη στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ.

Από το χώρο της ΝΔ, αυτοί που συμμετέχουν στο κίνημα των χρυσοφρόνων, είναι κυρίως άτομα που έχουν προσωπικό πρόβλημα με τον Λαμπάκη, έχουν προσωπικές φιλοδοξίες ή έχουν άμεσα σχέση με τα χρυσωρυχεία. Ανάμεσα τους είναι, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. του Ο.Λ.Α., ο σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξ/πολης Χρήστος Γκιουμουσίδης, το μέλος της ΝΟΔΕ Έβρου Βαγγέλης Ρούφος, καθώς και κάποια στελέχη από την πρώην δημοτική παράταξη του Χρήστου Κούρτη, όπως οι Νίκος Ρηγόπουλος και Νίκος Παπανικολόπουλος.

Οι πρωτομάστορες της υπό σύσταση «χρυσογαλαζοπράσινης» παράταξης, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές, ο καθένας με άτομα του κομματικού του χώρου, ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συναντηθούν σε ξενοδοχείο της πόλης για να εκτιμήσουν την πρόοδο του εγχειρήματος.

Στα άτομα που πλευρίζουν κάνουν λόγο, για ξεκάρφωμα, για ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη, αν και ήδη συναντούν δυσκολίες να πείσουν τους συνομιλητές τους για τα δήθεν αυτοδιοικητικά κίνητρά τους.

«Θεωρούν» και το λένε στα άτομα που προσπαθούν να στρατολογήσουν, ότι αν κατεβάσουν ένα «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιο με υποψηφίους και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ δεν θα μπορέσει να κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ δικό του ψηφοδέλτιο και θα είναι μόνοι τους απέναντι στον Λαμπάκη, με την παρουσία φυσικά και του ΚΚΕ, καθώς είναι μάλλον απίθανο να δούμε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης δημοτικές παρατάξεις που να πρόσκεινται στη ΔΗΜΑΡ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, για να πετύχουν στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού, κρατούν ως «χρυσές εφεδρείες», άλλα μεγαλοστελέχια του ΠΑΣΟΚ, όπως ο γραμματέας της Νομαρχιακής Θανάσης Ράσιος και ο πρώην δήμαρχος Φερών Γιώργος Ούστογλου, άγνωστο αν οι δυο τελευταίοι γνωρίζουν τις πραγματικές προθέσεις των χρυσοφρόνων, ώστε αν δεν προκύψει κοινά αποδεκτός επικεφαλής στην παράταξη, να τους εκμεταλλευτούν για να την προσφέρουν στον βουλευτή Γιώργο Ντόλιο, ο οποίος άλλωστε δεν εμπόδισε την κατάργηση του Δήμου Φερών, κρατώντας πριν την πολιτική του αποστρατεία, τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον διευρυμένο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Στην κίνηση των δήθεν ανεξάρτητων, ενδεχομένως να συμμετέχει και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κοζάρης, ο οποίος θεωρείται τελειωμένος από την παράταξη Λαμπάκη και με την προσθήκη του, τα πουλέν του χρυσού πιστεύουν ότι θα ενισχύσουν την προπαγάνδα περί πολυσυλλεκτικότητας, ενώ ήδη ρίχνουν δίχτυα και προς την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στρέφοντας την προσοχή τους κυρίως στην Αθήνα.

Σε ότι αφορά στην χρηματοδότηση της προσπάθειας, είναι προφανές από πού θα προέλθουν τα λεφτά, καθώς για την πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι γνωστό πως έχουν καβούρια στις τσέπες. Εκτιμούν δε ότι θα έχουν την πλήρη στήριξη, και δεν έχουν άδικο, των δυο τοπικών τηλεοπτικών καναλιών. Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι "στελέχη" της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης έχουν ήδη αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι της παράταξης. Επίσης θεωρείται δεδομένη και η υποστήριξη από δυο τοπικές καθημερινές εφημερίδες, οι οποίες είναι είτε ανοικτά υπέρ του χρυσού ή και κατά του Λαμπάκη, ενώ πιστεύουν ότι θα έχουν την ενεργό στήριξη και τοπικών ραδιοφώνων, καθώς και μεγάλου κομματιού του διαδικτύου, λόγω φυσικά των προσώπων που θα συμμετέχουν και θα έχουν σχέση με την παράταξη.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει πως θα συμπεριφερθούν απέναντι στην «χρυσογαλαζοπράσινη» δημοτική παράταξη, οι επίσημες τοπικές κομματικές οργανώνεις, ειδικά αυτή της ΝΔ, η οποία θα βρεθεί στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να εξηγήσει τα ανεξήγητα, στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στα τοπικά στελέχη, μέλη και φίλους της ΝΔ, όπως και οι οργανώσεις των άλλων κομμάτων, καθώς όλες, τοπικά και κεντρικά, τάσσονται κατά των χρυσοθήρων και των υποστηρικτών τους.

Είναι προφανές, ότι ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το Δήμο Αλεξανδρούπολης και φυσικά, σε πλήρη και σκληρή αντιπαράθεση με τη νυν δημοτική αρχή. Ωστόσο, αυτό που κυοφορείται, αποδεικνύει απλά, πόσο δίκιο είχαν όσοι έλεγαν ότι η μητέρα των μαχών για την παραμονή ή όχι των χρυσοθήρων στην περιοχή, θα δοθεί στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και μάλιστα, στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 52 σχόλια
 1. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ : ''ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ ''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο γιός του Ρηγόπουλου δουλεύει στα χρυσορυχεία όπως και ο Γκιουμουσίδης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ; ΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ.
  ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ολος ο λαός εναντίον του Λαμπάκη; Θα το πάρει επάνω του παρ' όλο που είναι τόσο μετριοπαθής τύπος.
  Ο Λαμπάκης βρήκε άλλοθι στα χρυσωρυχεία για να δικαιλογήσει το ανυπαρκτο έργο του.
  Όποιος κριτικάρει είναι υπάλληλος του χρυσού. Τελειώσαν τα ψέματα Δήμαρχε.
  Ο κόσμος κατάλαβε. Ο κόσμος φωνάζει αλλά εσύ έχεις κλειστά τα αυτιά σου. Ασχολήσου λίγο με την ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Άλλα μας έλεγες για να πάρεις τα ψηφαλάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άντε καλορίζικα και περαστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σιγά να μην είναι και ο Πέτροβιτς στο παιχνίδι. Αυτός τρέμει και την σκιά του. Χαμογελαστό, καλό αλλά άβουλο παιδί που άγεται και φέρεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Λέτε να τους έβαλε ο Σαμαράς, ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος να φτιάξουν παράταξη;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΥ PIAZZA. ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΟΥΝΕΣ; ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙς ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το πρόβλημα του Λαμπάκη είναι ότι σε αυτήν πρωτοβουλία υπάρχουν και φίλοι και αντίπαλοι του χρυσού. Αποφάσισαν οι Δημότες να ασχοληθούν με το σπίτι τους και όχι με τον χρυσό του Λαμπάκη! Το βαρεθήκαμε το μασάλι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο γιος του Ρηγόπουλου και ο Γκιουμουσίδης δουλευει στα χρυσωρυχεία;;; Έλα ρε!! Τι αποκάλυψη είναι αυτή;;;
  Ο γιος της Αντιπεριφερειάρχη Εβρου παίρνει έργα απο την Περιφέρεια και τον Λαμπάκη. Γι αυτό τελικά είναι κατά των χρυσωρυχείων οι παραπάνω; Ότι θέλουμε μπορούμε να λέμε τελικά; Έχετε τρελαθεί όλοι; Ντροπή! Δικαίωμα στην δουλειά και στις εργολαβίες έχουν όλοι. Αρκεί να είναι νόμιμο. Αντε και ηθικό!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τι λες ρε Λαμπάκη μου; Μετά από πόσα χρόνια που έπαιζες μπάλα μόνος σου θα έχεις αντίπαλο επιτελους; Εδώ σε θέλω..

  KEEP CALM AND ασχολήσου με τα προβλήματα του δήμου επιτέλους γιατί τους ανεμόμυλους τους καθάρισες όλους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Έσπειρε ανέμους, θα θερίσει Θύελλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ο Λαμπάκης ετοιμάζει βαλίτσες για Καναδά σύμφωνα με πληροφορίες καλεσμένος από την ELDORADO ας βγεί να το διαψεύσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟ! Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ!!! Χίλιες δυο διαφωνίες μπορεί να έχει κανείς μαζί του με διάφορα θέματα και το πως τα χειρίστηκε άλλωστε δεν είχε πολιτική εμπειρία. ΌΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ή πρώτα οι μικροεγωϊσμοί τα μικροπολιτικά συμφέροντα και οι ατομικές φιλοδοξίες ή δεν ξέρω τι άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ξεχάσατε τον Άνθιμο! είναι κι αυτός μέσα στην κίνηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. λαμπακη,
  θα μου το παιζεις τωρα ανεξαρτητος, μιας και εδιωξες το βαριδιο απο κοντα σου και τον εστειλες στον ΟΛΑ,
  ΟΜΩς Ο ΚΟΣΜΟς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
  ΟΤΙ ΕΙΧΕς ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ νοδε
  για γραματεα σου.
  Λυπαμαι πολυ, αλλα εχασες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. μπροστα ο χρυσος και πισω γλειφουν
  τα χαζα τα χοντρα τα ασχημα αλαζονικα
  τυχαρπαστα ανθρωπακια του τοπου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αλήθεια είναι ότι κάποιοι σκέφτονται να αλλάξουν το τοπίο στο Δήμο; Μακάρι να γίνει αυτό. Έτσι εξηγείται και το μένος των οπαδών του κ.Λαμπάκη. Αλήθεια, ας μας πουν οι περί τον Δήμαρχο: Γιατί να μην νοιαστούν και κάποιοι άλλοι για το Δήμο; Δηλαδή τι έκανε μέχρι τώρα ο κ.Λαμπάκης; Μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού; Μήπως έκανε αναλύκλωση ο Οικολόγος μας; Μήπως αύξησε το πράσινο το Περιβαντολλόγος μας; Μήπως στήριξε την αγροτιά ο υποστηρικτής της βουκολικής ζωής ; Μήπως άδειασε τα ρέματα από τα σκουπίδια; (και είπα επί προσωπικού να μην μιλήσω και πέσω στο ίδιο επίπεδο). Ακούστε την προσευχή του Νίκου Γκάτσου για το σκουπιδαριό και ας προσευχηθούμε να ξεκουμπιστούν όσοι αποιερωποιούν ιερές παραμέτρους, γιατί είναι τόσο φαύλοι, που δεν δικαιούνται να ομιλούν και να πιάνουν κανένα στο στόμα τους. http://www.youtube.com/watch?v=OSraTJxHFRY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αγαπητέ συντάκτη του άρθρου αν θες να γλείψεις κάτι γλείψε καλύτερα ένα magnum και όχι τον Λαμπάκη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Τελικά οι μόνοι ανιδιοτελείς και χωρίς ψυχολογικά προβλήματα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης είναι ο Λαμπάκης ο Αγγλιάς,ο Γερακόπουλος,ο Ζιώγας,..ο Βαμβακερός,ο Ουζουνίδης και το κακό συναπάντημα.Οι υπόλοιποι κούνια που μας κούναγε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Κατ αρχην δεν επιστρεπται στον αθρογραφο να ειναι τοσο φαν του Λαμπακη και να το δειχνει τοσο εμφανως Ανεπιτρεπτοςο χαρακητισμος για τον Λασκαρακη , θα ηθελε ο αθρογραφος η ο Λαμπακης να εχουν το υποβαθρο του Λασκαρακη ! Τελος δεν ειναι "πας μη Ελλην Βαβαρος" δεν ειναι μονον ο Λαμπακης που "θυσιασθηκε" για την πολη του ( το Τυχερο βεβαια ειναι η πολη του και οχι η Αλεξ/πόλη και της κ.Δημαρχεσας η Πελοπονησσος ) υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται για τα κοινα και που δεν ενηκουν στο 2% των φιλων των χρυσορυχειων κυριε φιλε του Λαμπακη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΩΝΟΝΤΑΣ:
  "ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ θΝΗΤΟΙ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ρε alexpolisonline μπας και είσαι κανένας από τους τζουτζέδες του Λαμπάκη? Γιατί τελευταία όλο για το δήμο γράφεις. Και να σκεφτείς ότι σε θεωρούσαμε ανεξάρτητο blog.
  Ok θα σε παρακολουθούμε για να δούμε που το πας και πως το παίζεις κι εσύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΠΡΟΣ 8 Μαΐου 2013 - 11:08 π.μ.
  Γιατί αυτοί αντιπροσωπέυουν πάνω από το 2% ;

  ΠΡΟΣ 8 Μαΐου 2013 - 11:39 π.μ.
  Που τις είδες τις απειλές και τους τραμπουκισμούς;

  ΠΡΟΣ 8 Μαΐου 2013 - 4:23 μ.μ.
  Είπε κανείς να μην νοιαστούν και κάποιοι άλλοι για το Δήμο;
  Το γράφουμε και στο άρθρο μας "Είναι προφανές, ότι ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το Δήμο Αλεξανδρούπολης".

  ΠΡΟΣ 8 Μαΐου 2013 - 4:42 μ.μ.
  και 8 Μαΐου 2013 - 5:23 μ.μ.

  Διαβάσατε πουθενά στο άρθρο να "γλείφουμε" τον Λαμπάκη και από ποιο σχόλιό μας συμπεραίνετε ότι είμαστε ειναι "τοσο φαν του Λαμπακη";

  "Ανεπιτρεπτος ο χαρακητισμος για τον Λασκαρακη" γιατί γράψαμε "σε μια ακόμη από τις αμέτρητες προσπάθειες του να γίνει δήμαρχος"; Ψέματα είναι;

  ΠΡΟΣ 8 Μαΐου 2013 - 5:57 μ.μ.
  Να μας παρακολουθείτε για να μαθαίνετε αλήθειες. Διαβάσατε πουθενά αλλού γι αυτή την κίνηση; Δεν το ξέρουν οι άλλοι ή το κρύβουν;

  Και τέλος για την ταμπακιέρα κουβέντα κανείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
  ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ.
  2xΠΑΣΟΚ / 1xΝ.Δ. =2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Φίλε blogger, σε γνωρίζουμε είσαι γενικά εντάξει παιδί αλλά αν θέλεις να κρατήσεις πρσχήματα γράφε συντάκτη άρθρου, πχ αυτό το έγραψε μάλλον ο ίδιος ο Λαμπάκης. Οι απαντήσεις σου καλύπτουν το 1/10 μιας δημοσίευσης που σαφώς είναι υπέρ του Δημάρχου, αν ήταν έστω και ένα κλικ πιο υπέρ θα ήταν σχεδόν γελοία.. Σε εκτιμώ και πιστεύω πως από μόνος σου είσαι αντικειμενικός και ξύπνιος αλλα εδώ την πάτησες την μπανανόφλουδα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΦΡΟΝΩΝ. ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ IPHONE ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Έχουν καβούρια στην τσέπη ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ναύαρχος, εκδότης κτλ.. Χμμμ μόνο ο Λαμπάκης είναι τόσο large να δίνει στο δέλτα διακόσια χιλιάρικα για να βγει δήμαρχος και να πληρώνει και εσένα μάλλον να γράφεις.. Μην ξεχνιόμαστε αδέρφια, μια πόλη είμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΔΕΛΤΑ τον εκανε Δημαρχο; Το blogg θα τον ξανακανει.....δικηγορο!
   Αφηστε που στην Ελευθεροτυπια εγραφε χθες οτι ο Λαμπακης θα κατεβη υποψηφιος Δημαρχος στο Βανκουβερ για να αφαιρεσει την αδεια λειτουργιας της ELDORADO! Ωχ τι εγραψα. Λες να του βαζω ιδεες;;

   Διαγραφή
 30. Σιγά ο Λαμπάκης μην κάθεται να ασχολείται και να γραφει για τον Λασκαρακη τον Τζανίδη και τον Γκιουμοσιδη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. καλα ρε συντροφοι, ο ρουφος εκανε δηλωση ανοιχτα κατα των χρυσορυχειων. Αν τουσ καταγγειλεις ρουφο ανοιχτα ειασαι παλληκαρι. περιμενουμε τα φερεφωνα του λαμπακη να δουμε τι θα πουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. αντιπροσωπεια απο βορεια ελλαδα
  κατα του χρυσου κληθηκε απο
  ελληνοαυστραλη αλεξανδρουπολιτισα
  βουλευτη καναδα προς ενημερωση
  ομογενων σε διαφορες πολεις του καναδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Κορόιδα ο γρηγοριαδης είναι απο πίσω πια χρυσόρυχεια ;αυτος κινεί τα νήματα .ναρκωσε τον Λαμπακη και μαζι με Σταυρακογλου ετοιμάζουν το μεγάλο μπαμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο:οχι ο λαμπακης δεν τελειώνει γιατί αν τελειώσει αυτός τότε θα έρθει και ο φρικτός μας θανατος και αυτός των παιδιών μας απο τα βρωμοχρυσορυχεία.Ναι λοιπον και εγω αν ημουν ο γενικος της ELDORADO GOLD στην ελλαδα τον δημαρχο θα επρεπε να κανω στην ακρη και οχι τον μητροπολιτη ή καποιον αλλο γιατι και θεσμικα ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να μιλουν εξ ονοματος των κατοικων αυτης της περιοχης.Και ναι στο κατω κατω ας αφησουμε τον λαμπακη να παρει το θεμα των χρυσορυχειων πανω του- γιατί πρεπει -για ενα τοσο υποχθονιο και περιβαλλοντικα επιζημιο τροπο καταληστευσης του ορυκτου μας πλουτου να εχει ενας και μοναδικος το λογο και την τελευταια λεξη.Ομως αν και φαινεται με γυμνο ματι οτι ο δημος τησ πολης μας πασχει απο τις πληγες του φαραω γιατι μονο σπανια και περιστασιακά εκδηλωνονται φωνες αντιδρασης στην ελλειψη χωρων πρασινου ,παρκινγκ,φρεφονηπιακων σταθμων,νεων δημοτικων σχολειων με φαγητο για ολους τους μαθητες opvw sto εξωτερικο ,ισιων δρομων χωρις λακουβες, διαφανειας στα οικονομικά ,χαμηλα τελη νερου και σκουπιδιων,ικανων αντιδημαρχων που θα μενουν για να κανουν τιμιες δουλιες και οχι να γεμιζουν τις τσεπες τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Κάνατε μάγκες και διάσημους τους ανύπαρκτους με την ανάρτηση.Όντως παίζει κάτι περίεργο για τις Δημοτικές εκλογές με πιθανότερο επικεφαλής τον Φωτιάδη.Αλλά χωρίς τις πλάτες της ΝΔ δεν υπάρχει προοπτική!Ενδιαφέρουσα θα είναι η στάση του Σταυράκογλου και της ΝΟΔΕ μετά την παραίτηση του από σωματοφύλακας του Λαμπάκη.Η ΝΟΔΕ έχει γίνει μασονική στοά...Όταν στηρίζει κάπου το κάνει με μεγάλη ένταση και ενιαία.Βλέπω τον Λαμπάκη να ζορίζεται πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Αυτη ειναι η ποιοτητα των υποτακτικων του Λαμπακη. Αυτο το χαζοπαιδο που γραφει αυτες τις αηδιες, ειναι ενας αεργος, κρατικοδιαιτος μαντραχαλας που παιρνει μισθο απο τον Δημαρχο για να ζησει κατηγορωντας χυδαια οσους δεν συμπαθει ο Δημαρχος. Αυτος ο τυπος λοιπον μιλαει για καβουρια σε τσεπες! Αυτος ο τσιγκουρλεμεσ το παιζει κιμπαρης. Αυτο το περιθωρειο μιλαει για περιθωρειακους! Λαμπακη σοβαρεψου και στειλτους να κουρεψουν κανενα γκαζον γιατι το χανεις. Αλλα μαλλον το γκαζον θα χασεις αν τους στειλεις εκει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ 2500 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! ΤΙ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ;;; ΦΤΑΙΕΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. online ασε λιγο την Δημοκρατια να αναπνευσει. Επισης αρχισατε να ειστε ανιχνευσιμοι. Ο Κατσαντουρας τωρα που θα αναλαβει Γενικος Γραμματεας θα διαλυσει την νεα αντιπαλη παραταξη. Εκτος και αν τελικα αναλαβει γραμματεας ο Λυγερος! Η ο Παπαγεωργιου! Η ο Τριανταφυλλιδης! Ενα σωρο επιλογες εχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. χαααααααααααα χαχαχαχα μιλάνε για κρατικοδιαιτο υπάλληλο οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες με τις κρατικες επιδοτησεις και ενισχυσεις οι μονίμως κρατικοδίαιτοι καναλάρχες και εκδότες με τις κρατικές διαφημισεις τις κρατικες δημοσιευσεις τις κομματικες επιχορηγησεις και οι κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι μονίμως βολεμενοι συμβουλοι σε περιφερειες νομαρχίες δημους επιμελητηρια εκκλησιες.
  Λίγο τσίπα ρε ξεφτιλισμενοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ. Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Το κόλπο grosso παίζεται μεταξύ Συνεταιριστικής Τράπεζας - Λιμανιού και Επιμελητηρίου. Ξυπνάτε κάφροι γιατί χανόμαστε. Βαγγέλη καλά σε κοίμισαν τόσο καιρό. ο Σταύρος και Τάκης σου σκάβουν το λάκκο και εσύ τους ευχαριστείς, κούνια που σε κούναγε καημένε. Κάθε μέρα τα λένε με τον χοντρό και ο ένας από τους δυο ετοιμάζεται για δήμαρχος. Ξύπνα Βαγγέλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;;;;; ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΤΣΚΟΚ. ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ BLOGG ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΓΡΑΦΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ; ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΤΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Όποιος τολμήσει να ασχοληθει με την τοπικη αυτοδιοικηση στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Λαμπάκη, διαπράττει ποινικό αδίκημα και θα συλληφθεί! Αν τολμάτε κάντε το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Η ΝΟΔΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ , ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ,
  ΒΛΕΠΕ:

  1. ΤΟΚΑΜΑΝΗ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.
  2. ΚΑΡΑΚΗ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.
  3. ΔΗΜΟΥΔΗ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.
  4. ΜΑΥΡΙΔΗ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.

  ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΑΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ο σταυρακογλου,
  ας ρουφιξει και λεηλατισει το τελευτεο ευρο του ελληνα φορολογουμενου.
  Τον ξερω απο μικρο παιδι τι παρτακιας ειναι.
  Να τον δω τι δουλεια θα κανει μολις αγορασει το λιμανι ο
  Σαβιδης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. http://www.radiomax.gr/index.php/component/content/article/97-2012-11-14-21-20-30/2503-2013-05-09-07-06-28

  Για την διαχείρηση του λιμανιού της Αλεξ/πολης ο Ιβάν Σαββίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΝΑΣ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΛΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ...ΝΑΙ.
  Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ...ΜΠΑΜΠΑΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. η ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ
  πρώτο κριτήριο συμφωνα με την ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΛΥΣΙΣ,
  για την επιλογή προσώπων.
  Εχει αλλάξει ο κόσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!! Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!!! ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΕΙΜΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους οσφιοκάμπτες των Αθηναϊκών Κομμάτων από τους γνήσιους εκφραστές των συμφερόντων του τόπου! ¨οσοι από εσάς τους φιλόδοξους δεν το καταλάβατε θα το καταλάβεται όταν έρθει η ώρα. Η Αλεξανδρούπολη θα τιμήσει το Δήμαρχο που στάθηκε στην πλευρά της πόλης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. http://info-war.gr/2013/05/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CF%82-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2007,Αλεξανδρούπολη,7792,Άμυνα,321,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2966,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2966,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,719,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,457,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,88,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,632,Δράμα,113,Έβρος,17312,Εθελοντισμός,241,Εκδηλώσεις,2358,Εκκλησία,1168,Εκπαίδευση,1360,Ελλάδα,1250,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,661,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,515,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,456,Ξάνθη,200,Οικολογία,323,Οικονομία,575,Ορεστιάδα,1327,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,268,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3640,Πολιτική,1400,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,5770,Ροδόπη,379,Σαμοθράκη,637,Σάτιρα,62,Σουφλί,475,Σπίτι,22,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,296,Συνέδρια,128,ΣΥΡΙΖΑ,386,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,51,Υγεία,1006,Φέρες,369,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Στα σκαριά νέα «χρυσογαλαζοπράσινη» παράταξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης…
Στα σκαριά νέα «χρυσογαλαζοπράσινη» παράταξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης…
Στα «σκαριά» βρίσκεται εδώ και καιρό μια νέα «χρυσογαλαζοπράσινη» παράταξη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ένα πολιτικό συνονθύλευμα προσώπων που τους συνδέουν μεταξύ τους δυο στοιχεία: τους περισσότερους η απόλυτη ταύτισή τους
http://2.bp.blogspot.com/-UeH95Awui0M/UYm8IJqjmkI/AAAAAAAA1rk/9ryvTctZ4Xk/s200/dimarxeio.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-UeH95Awui0M/UYm8IJqjmkI/AAAAAAAA1rk/9ryvTctZ4Xk/s72-c/dimarxeio.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2013/05/sta-skaria-nea-parataxi-sto-dimo-alexandroupolis.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2013/05/sta-skaria-nea-parataxi-sto-dimo-alexandroupolis.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων