Loading ...

Συνοριοφύλακες Έβρου: Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του

Ανακοίνωση Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου   

«Η εμφάνιση σε λίγες ημέρες δύο περιπτώσεων απόδρασης κρατουμένων παύει να είναι τυχαίο γεγονός.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την επίσκεψη του Προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ στην Α.Δ. Ορεστιάδας και Αλεξανδρουπόλεως κατά την οποία τέθηκε για πολλοστή φορά το θέμα της ακαταλληλότητας των κτιρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης καθώς και... η μακρόχρονη κράτηση ποινικών κρατουμένων κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Στα τμήματα που έχουν διαχειριστεί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στα τμήματα που έχουν διαχειριστεί εκατοντάδες διακινητές, στα τμήματα που σε διάστημα λίγων ωρών αλλάζει η ιδιότητα του κάθε λαθρομετανάστη μιάς και οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που διέσχισαν το βράδυ τα σύνορα, το απόγευμα της επόμενης ημέρας έχουν αλλάξει ιδιότητα και με τις ευλογίες του υποκριτικού κράτους βαπτίζονται νόμιμοι για ένα μήνα και οδεύουν μαζικά για την πρωτεύουσα με τα γνωστά επακόλουθα, σημειώθηκε απόδραση.

Και τότε όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Και οι Διοικητές και οι Διευθυντές και οι Εισαγγελείς (όταν είναι ενήμεροι για την κατάσταση) και για να μην μείνει καμία υποψία η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία στις επερχόμενες κρίσεις και χωρίς να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους διατάσουν την σύλληψη και προσαγωγή των συναδέρφων μας τους θέτουν σε διαθεσιμότητα και αρχίζει ο Γολγοθάς για τα εξιλαστήρια θύματα. Εδώ εφαρμόζετε το γράμμα του νόμου. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Η ένωση μας θα σταθεί στο πλευρό των συναδέρφων προσφέροντας τους ηθική και νομική κάλυψη. Επίσης θα προτείνουμε μία ριζοσπαστική αλλαγή στην στάση όλων των συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας. Σε κάθε περίπτωση που σημειώνετε απόδραση η οποία δεν οφείλετε σε αμέλεια ή δόλο συναδέρφου αλλά σε παράβαση της νομοθεσίας για την κράτηση κρατουμένων ή την ακαταλληλότητα του χώρου ή την υγιεινή και ασφάλεια όπως ορίζετε στην νομοθεσία, να υποβάλλεται, με έξοδα και νομική υποστήριξη της εκάστοτε ομοσπονδίας, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.»

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Facebook | X | Instagram | Threads | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων