Η Βούλα Παπαχρήστου να επανέλθει στην Ολυμπιάδα!

Αίφνης σηκώθηκε κουρνιαχτός μεγάλος!
«Σάλος» προκλήθηκε στο διαδίκτυο!

Η ΔΗΜΑΡ και ο ποιητής Κουράκης ανακάλυψαν μέγα θέμα!

Ένα νεαρό κοριτσόπουλο που μετά από σκληρή και πολύμηνη δουλειά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς, έγραψε μια ανοησία στο twitter!
Αυτά που λένε οι νέοι μεταξύ τους για να περνάει η ώρα! ...

Στη χώρα αυτή, που τρεφόμαστε με ανθρωποθυσίες από αρχαιοτάτων χρόνων, έπεσε πάνω της η αριστερή ψευτοευαισθησία για να τη κατασπαράξει.

Η κοπέλα, όταν κατάλαβε τη βλακεία της, ζήτησε συγνώμη.
Σε μια σοβαρή χώρα, το θέμα θα τελείωνε εκεί!
Όμως εδώ, η ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι …ήθελαν αίμα!

Βλέπετε καμία αξία δεν έχει η συγγνώμη ενός νέου παιδιού!

Ξεσηκώθηκαν οι …αλάνθαστοι!

Ευαισθητοποιήθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, που ακόμα να απαντήσει για εκείνο το εκατομμύριο που, από αφηρημάδα παρέλειψε να δηλώσει, και η αθλήτρια αποκεφαλίστηκε!

Το όνειρο της και τις προσπάθειες ετών, δεν τις σκέφτηκε κανείς;
Η μεταμέλεια δεν έχει σημασία;

Ντροπή σας υποκριτές…

Αν με την ίδια ταχύτητα αντιδρούσατε και στα σοβαρά τα θέματα, ίσως η χώρα δεν θα έφτανε στο σημερινό της χάλι.

Ένα νέο παιδί έχει δικαίωμα στο λάθος και στη συγχώρεση.
Και εσείς δεν έχετε δικαίωμα στη σταύρωση…
Ο Κούβελος δεν είναι δικαστής…

Η Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να επανέλθει στην Ολυμπιακή Ομάδα!

Η συγγνώμη είναι αρετή που ξεπερνά το λάθος…

ΚΡ

Τι προηγήθηκε

Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Μετά από αυτό υπήρξαν αντιδράσεις με τη ΔΗΜΑΡ να ζητά την απόσυρση της συμμετοχής της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Η Παπαχρήστου εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τα παίρνει όλα πίσω και ζητά συγνώμη:

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.

Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Βούλα Παπαχρήστου».

Τελικά όμως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έθεσε τη Βούλα Παπαχρήστου εκτός της Ολυμπιακής ομάδας των Αγώνων του Λονδίνου: «Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

Το σχόλιο της αθλήτριας προκάλεσε μεταξύ άλλων και πολιτικές αντιδράσεις.

«Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου της Εθνικής ομάδας στίβου… βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών», σχολίασε ο Τάσος Κουράκης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανέναν και ειδικά από μέλη της αθλητικής κοινότητας, τα οποία αποτελούν σύμβολα για νέους ανθρώπους», σχολίασε σε ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Σε κάθε περίπτωση πάντως, ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, η κυρία Παπαχρήστου να κατάλαβε το λάθος της και η δημόσια συγγνώμη της να είναι πραγματικά ειλικρινής», ανέφερε η Ιπποκράτους.

«Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, ζητώντας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», επισήμανε η ΔΗΜΑΡ.

Σφίξαν οι ζέστες… έκανε και ο Κούβελος δηλώσεις για να ικανοποιήσει αυτούς που τον ανεβοκατεβάζουν κλέφτη

Διαβάστε τι δήλωσε ο αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος:

«H αθλήτρια με τις δηλώσεις που έκανε παραβίασε μία βασική αξία του ολυμπιακού κινήματος που είναι ο σεβασμός, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα. Είναι το ίδιο ακριβώς όπως το να παραβιάζεις το ευ αγωνίζεσθαι, κάνοντας χρήση αναβολικής ουσίας. Όταν ένας αθλητής παραβιάζει ή δεν πιστεύει σε βασική ολυμπιακή αξία, δεν έχει θέση σε ολυμπιακή ομάδα. Πόσο μάλλον στην ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας, που εμείς διδάξαμε τις ολυμπιακές αξίες και είμαστε εδώ για να τις υπηρετούμε. Δεν είχαμε επιλογές για αυτό το πράγμα».

Ισίδωρε τι είναι χειρότερο; Το ένα εκατομμύριο που έβγαλες στο εξωτερικό αδήλωτα ή η βλακεία της Βούλας;

Αλήθεια στη δικιά σου υπόθεση, με το 1 εκατ. από τα "κλεμμένα" (όπως λένε οι φίλοι σου οι αριστεροί), που "έβγαλες έξω" (όπως λένε οι φίλοι σου οι αριστεροί) "χωρίς να το δηλώσεις" (όπως λένε πάλι οι φίλοι σου οι αριστεροί), πως θα σου φαινόταν να αποφάσιζαν κάποιοι, χωρίς να σου δώσουν ευκαιρία να πεις την άποψή σου, να σου δημεύσουν την περιουσία;

Τα "ολυμπιακά ιδεώδη" που παραβίασε Ισίδωρε η Παπαχρήστου είναι αυτά που ορίζετε εσύ και το παρεάκι της ΔΟΕ, που μασάει τα άντερά του εδώ και 100 χρόνια και δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη του αρχαίου κόσμου.

Άσε λοιπόν τα περί "ολυμπιακών ιδεωδών" των απατεώνων και πες "ο καθωσπρεπισμός που πρέπει να επιδείξουμε για να κάνουμε τους δήθεν, επιβάλλει να την αποκλείσουμε". Για να ξέρουμε και εμείς ότι όταν πονάει πόδι εσύ κόβεις πόδι άμα το ζητήσει η αριστερά και δεν μετράει το "οι νέοι άνθρωποι κάνουν λάθη και τους τα επισημαίνουμε για να γίνουν καλύτεροι". Αλλά τι λέμε τώρα; Που να καταλάβεις εσύ τι θα πει να σου κόβουν το όνειρο με το οποίο ζεις τα τελευταία 10 χρόνια; Εσύ δεν είχες τέτοια προβλήματα… με "ανθρωπισμό" κινούμενος πάντα, ακόμα και στα αμπάρια των πλοίων σου, έκανες όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα…

Παπαχρήστου: "Πέσανε να με φάνε"

«Σέβομαι την απόφαση της επιτροπής αλλά θεωρώ ότι με δίκασαν γρήγορα χωρίς να με καλέσουν σε απολογία», δηλώνει η Βούλα Παπαχρήστου στο Extra3.

Η 23χρονη αθλήτρια τονίζει πως ενημερώθηκε για τον αποκλεισμό της μέσω διαδικτύου αφού κανένας υπεύθυνος δεν επικοινώνησε μαζί της. Εύχεται καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα και επισημαίνει πως «δεν είχε πρόθεση να μειώσει καμία ανθρώπινη ιδιαιτερότητα».




ΠΡΟΣΟΧΗ! Ρατσιστικό, φασιστικό τραγούδι… Να συλληφθούν πάραυτα



Αφρικανέ, αφιρκανέ έλα να κάνουμε κονέ

Όταν η Έφη Σαρρή, πάλαι ποτέ υποψήφια βουλευτίνα του ΛΑΟΣ, τραγουδούσε αυτό το υπέροχο σουξέ, ουδεμία κουφάλα ενοχλήθηκε από όλους τους δήθεν αντιρατσιστές που κόπτονται για τη συναδέλφωση των λαών ακόμη και με τίμημα την εθνική κυριαρχία.

Τώρα που η Βούλα Παπαχρήστου έκανε ένα αστείο, έπεσαν να την φάνε όλοι οι κουλτουροθεομπαίχτες. Τα εκατομμύρια σφυρίζουν με… υπερηχητική ταχύτητα από τις τσέπες των μισθοσυντήρητων στις τσέπες των πάσης φύσεως Κούβελων, αλλά εμείς ασχολούμεθα μη τυχόν και θιγούν οι αφρικανοί συνάνθρωποι μας.

Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν ελληνοποιηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, ώστε να σφάζονται τα κόμματα στην ποδιά τους; Πόσοι;




ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8462,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,686,Δράμα,114,Έβρος,18334,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2523,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1478,Ελλάδα,1303,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3867,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6133,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,550,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Η Βούλα Παπαχρήστου να επανέλθει στην Ολυμπιάδα!
Η Βούλα Παπαχρήστου να επανέλθει στην Ολυμπιάδα!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCo2R85JMqM5wBT2M-gV4ad02F_QtaAp7DzRxbD2G9gkNW_UHi8x361wi78pXNN5Fwc0IDA2vTQQkTE3K5EujyzX4FYDNF7lCySMplJUIP4d3QcATdc7X0asSPn7BPceN-W1KDIH3q83BK/s200/%CE%92%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCo2R85JMqM5wBT2M-gV4ad02F_QtaAp7DzRxbD2G9gkNW_UHi8x361wi78pXNN5Fwc0IDA2vTQQkTE3K5EujyzX4FYDNF7lCySMplJUIP4d3QcATdc7X0asSPn7BPceN-W1KDIH3q83BK/s72-c/%CE%92%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/07/blog-post_26.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/07/blog-post_26.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων