Οι υποψήφιοι με τη Δημοκρατική Αριστερά στον Έβρο

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα υποψηφίων, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη στον Έβρο για τις προσεχείς εκλογες.

Οι υποψήφιοι και τα βιογραφικά τους:

Ανδρέας Καφετζής - Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1950.

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Warwick της Αγγλίας και ακολούθως διετέλεσε ερευνητής στο Κ.Π.Ε. Δημόκριτος λαμβάνοντας παράλληλα μέρος σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην 'Έδρα Αντοχής Υλικών.

Ανέλαβε τη διεύθυνση του ειδικού συνδρομητικού περιοδικού «Οικονομική Πορεία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του εκδοτικού οίκου «Δίαυλος».

Εξελέγη Αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

Το 1994 επέστρεψε στη γενέτειρά του όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του αείμνηστου Ηλία Ευαγγελίδη και εργάστηκε για την πόλη του από τη θέση του Αντιδημάρχου ενώ αργότερα διετέλεσε Πρόεδρος του Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου.

Σήμερα είναι ο υπεύθυνος της αλυσίδας βιβλιοπωλείων +βιβλία Καφετζή σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και πρόεδρος της ελληνοτουρκικής εκδοτικής εταιρείας «TELOS INTERNATIONAL S.A.» με έδρα την Κωνσταντινούπολη.
Διαχειρίστηκε Ευρωπαϊκά πρόγραμμα σε θέματα δημοσίων επιβατικών μεταφορών και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έφορος της ομάδας μπάσκετ και μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επί σειρά ετών σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα με άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας.

Είναι παντρεμένος με την Κούλα Καφετζή και έχει δύο ενήλικα παιδιά, την Αθηνά και τον Άλκη.

Ελένη Κεχαγιόγλου - Επιμελήτρια εκδόσεων

Η Ελένη Κεχαγιόγλου γεννήθηκε στην Πολιά Διδυμοτείχου Έβρου το 1969, και στα πέντε της χρόνια ακολούθησε τον δρόμο της εσωτερικής μετανάστευσης προς την Αθήνα με την οικογένειά της.

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (όπου οργανώθηκε στην ΕΚΟΝ «Ρήγας Φεραίος» και στη φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ Εσωτερικού «Δημοκρατικός Αγώνας») και θέατρο στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με θέμα «Το θέατρο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το παράδειγμα μιας πολυπολιτισμικής τάξης».

Εργάζεται ως επιμελήτρια - υπεύθυνη εκδόσεων, διδάσκει στο «Εργαστήρι του Βιβλίου» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και συνεργάζεται με το περιοδικό Διαβάζω, ενώ κείμενά της έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Εντάχθηκε στη Δημοκρατική Αριστερά από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της, με την πίστη ότι η πολιτική, όταν ασκείται από ανθρώπους έντιμους και με όραμα, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Είναι παντρεμένη με τον ιστορικό Γιώργο Τσακνιά.

Στέλιος Παναγούτσος - Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής

Γεννήθηκε το 1960 στη Νέα Ιωνία Αττικής όπου και κατοίκησε μέχρι το 1986.

Αποφοίτησε από το Βαρβάκειο και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στον Έβρο βρέθηκε το 1988 με την ευκαιρία του Αγροτικού του στο χωριό Λυκόφως του Σουφλίου. Από το 1989 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη υπηρετώντας ως Γιατρός του ΕΣΥ και μετέπειτα ως Πανεπιστημιακός Γιατρός. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Νεφρολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και προσφέρει κλινικό έργο στην Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολείται με τα κοινά, μέσα από τις γραμμές της ανανεωτικής αριστεράς. Ήταν μέλος του «Δημοκρατικού Αγώνα» καθόλη τη διάρκεια του φοιτητικού του βίου, ενώ έγινε μέλος του Συνασπισμού το 1989. Το καλοκαίρι του 2010 εντάχθηκε στην Δημοκρατική Αριστερά. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ Ιατρικής.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Σαμακουρή, Επίκουρη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής και έχουν μια κόρη.

Παρότι δεν ανήκει στους επαγγελματίες της πολιτικής, παίρνει μέρος στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος του νομού Έβρου διαπιστώνοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί λόγω της διακυβέρνησης της χώρας από τα δύο κόμματα εξουσίας αλλά και από το πολιτικό τους προσωπικό και πιστεύοντας ότι η «αριστερά της ευθύνης» οφείλει να συμμετέχει στην προσπάθεια διάσωσης του τόπου.

Δημήτρης Πετρίδης - Τοπογράφος Μηχανικός

Ο Δημήτρης (Τάκης) Κ. Πετρίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι πτυχιούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1973).

Εργάζεται, από το 1976, διατηρώντας Ιδιωτικό Γραφείο Τοπογραφικών Μελετών και Εφαρμογών και από το 1983 είναι κάτοχος πτυχίου Μελετητή Δημοσίων Έργων.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας και του Συλλόγου Μελετητών Θράκης.
Ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Εταιρίας Έβρου.

Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Αριστεράς και της 1ης Κεντρικής Επιτροπής αυτής, μέχρι το 1989.

Διετέλεσε: Γραμματέας Συλλόγου Μηχανικών Έβρου (1977-1979) και με την ιδιότητα αυτή συμμετείχε στην Συντονιστική Επιτροπή του Ν. Έβρου για την διεκδίκηση της έδρας της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ στην Αλεξανδρούπολη.

Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης (1978-1982) και (1987-1988).
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης (1978-1980).
Μέλος Δ.Σ. Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης (1981-1982) και (1987-1988). Στην δεύτερη περίοδο ήταν Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Γραμματέας Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αλεξανδρούπολης 1987-1988.

Εκπρόσωπος Τ.Ε.Ε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Έβρου 1986-1987.
Μέλος Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης 1985-1987.
Αντιπρόεδρος της 1ης Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε Τμήμα Θράκης το 1987.
Από το 2003 μέχρι σήμερα εκλέγεται ως μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε Τμήμα Θράκης.
Στην διάρκεια της θητείας αυτής συμμετείχε στην Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος ως μέλος το (2003-2006), (2006-2009) και ως Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. το (2005-2006).

Δέσποινα Πολυχρονίδου - Συνταξιούχος

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Σαμοθράκη.

Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας, όπου συνεργάστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι.

Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς και ως συνδικαλίστρια στην ΕΡΤ.

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης - Κτηνοτρόφος

Γεννήθηκε το 1973 στην Ορεστιάδα του Έβρου. Έως τα 17 του χρόνια έζησε στο Διδυμότειχο και από εκεί και πέρα στην Ορεστιάδα.

Σπούδασε Νομική στο πανεπιστήμιο «Paisio hilendarski» στην Φιλιππούπολη Βουλγαρίας, όπου και ιδρύει την εταιρεία ELLADA LTD.

Μετά το τέλος των σπουδών του έρχεται στην Ελλάδα όπου και δραστηριοποιείται ως έμπορος και εκλέγεται μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας. Το 2005 εντάσσεται σε πρόγραμμα νέων αγροτών και ασχολείται έως και σήμερα 100% με την προβατοτροφία. Είναι μέλος του πρώτου στην Ελλάδα κτηνοτροφικού συνεταιρισμού «αμνός Θρακών».

Στις Δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2002 είναι υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας επικεφαλής της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας με την στήριξη όλων των αριστερών δυνάμεων.

Ιδρυτικό μέλος του ΔΗ.Κ.ΚΙ, γραμματέας νεολαίας για 4 χρόνια και Α' γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου για 8 χρόνια, υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του 2004.

Διατέλεσε επίσης εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ βόρειου Έβρου και μέλος της γραμματείας ΠΑΜΕ νομού Έβρου.

Είναι παντρεμένος με την Σοφία Καλογραιάκη Νηπιαγωγό και έχουν έναν γιο τον Γεώργιο 4 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 6 σχόλια
 1. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΦΤΖΗ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ; ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΥΤΕΡΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ....ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ...Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΡΙΖΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ Μ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 3 ΓΕΝΝΙΕΣ ΧΑΑΑΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. φίλε 6:37, μάλλον δικαιολογές ψάχνεις.Τον εαυτό σου πας να πείσεις και σιγά σιγά θα τα καταφέρεις.Πάντως μή δυσκολεύεσαι, στο λέω εγώ, ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσεις ότι και να γίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όσοι ζάχαρη και να ρίξεις στα σκατά μαρμελάδα δεν γίνονται.έτσι κάποιοι με την ψήφο τους συνεχίζουν να καταστρέφουν τον τόπο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εντάξει ρε φίλε αλλά αν είναι να ανακατευτείς με ακαθαρσίες τουλάχιστον κάνε το με όσες σου μυρίζουν λιγότερο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!! 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ελένη Κεχαγιόγλου25 Απριλίου, 2012 01:00

  Καλησπέρα σας.
  Δεν με ξέρετε, έχετε δίκιο. Αλλά δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός — θεωρώ, ούτως ή άλλως, ότι βλάπτει σοβαρά το εθνικό συμφέρον η έννοια του «επαγγελματία πολιτικού», και είμαι περήφανη που οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς από το φθινόπωρο του 2011 ήταν οι μόνοι βουλευτές που παραιτήθηκαν από τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής, πάρα το γεγονός ότι οι βουλευτικές αποζημιώσεις κάλυπταν εν μέρει τις οικονομικές ανάγκες ενός νέου κόμματος που δεν είχε καθόλου πόρους, που δεν έχει επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε με ένα ευρώ. Είμαι επίσης περήφανη που η Δημοκρατική αριστερά κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συγκεκριμένες προτάσεις για το «πολιτικό χρήμα» με βασικούς άξονες (α) τη μείωση στο μισό της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων και (β) τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, τη δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης και λοιπών προνομιών, την κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, το πιο αυστηρό «πόθεν έσχες» των βουλευτών, των συγγενικών τους προσώπων και των υπαλλήλων τους, τέλος, αναδρομικό έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές από το 1981 μέχρι σήμερα, και έλεγχο όλων των μεταβιβάσεων ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν προς συζύγους και συγγενείς των βουλευτών.
  Επίσης, όλα αυτά, ενώ όλα τα άλλα κόμματα έχουν λάβει δάνεια από τις τράπεζες(υπολογίζεται ότι χρωστάνε, κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, 250 εκατ. ευρώ). Πρόσφατα μάλιστα, με τροπολογία που ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, απελευθερώθηκαν τρεις δόσεις χρηματοδότησης προς τα κόμματα, όχι μόνο με προκλητικά ευνοϊκούς όρους σε σχέση με τους υπόλοιπους έλληνες που συνάπτουν δάνεια, αλλά και σε μια εποχή που μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν αλλά οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια. Επιπλέον, η εκλογική χρηματοδότηση των κομμάτων για τις επερχόμενες εκλογές ανέρχεται σε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από ό,τι τις προηγούμενες εκλογές — πάρα την κρίση. Ήδη παρακολουθούμε να ξοδεύονται τα χρήματα αυτά σε τηλεοπτικά σποτ μνημονιακών άλλα και «αντιμνημονιακων» κομμάτων.
  Δεν με ξέρετε, και έχετε δίκιο, αφού δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, όπως σας είπα και πριν, Ανώνυμε. Αλλά είμαι παιδί του Έβρου που νοιάζεται για αυτόν τον τόπο, που του φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης έχει την υψηλότερη ανεργία στη χώρα, και που θέλει να εργαστεί στην κατεύθυνση του συλλογικού συμφέροντος, που πιστεύει ότι είναι η ώρα να γίνουμε, όλοι, πραγματικά ενεργοί πολίτες, διότι μένοντας εγκλωβισμένοι στο παιχνίδι του δικομματισμού, οδηγούμαστε απλώς στον μαρασμό, στην οικονομική και την ηθική καταρράκωση.
  Εύχομαι μόνο κανείς να μην αυτοοικτείρεται για την ψήφο του τον Ιούνιο που έρχεται η καταιγίδα των νέων μέτρων...

  Καλό σας βράδυ,
  Ελένη Κεχαγιόγλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2007,Αλεξανδρούπολη,7781,Άμυνα,320,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2966,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2964,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,718,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,453,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,87,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,630,Δράμα,113,Έβρος,17295,Εθελοντισμός,241,Εκδηλώσεις,2354,Εκκλησία,1167,Εκπαίδευση,1357,Ελλάδα,1249,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,659,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,194,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,514,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,455,Ξάνθη,200,Οικολογία,322,Οικονομία,574,Ορεστιάδα,1326,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,268,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3637,Πολιτική,1397,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,5767,Ροδόπη,378,Σαμοθράκη,636,Σάτιρα,62,Σουφλί,475,Σπίτι,22,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,296,Συνέδρια,128,ΣΥΡΙΖΑ,384,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,50,Υγεία,1006,Φέρες,368,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι υποψήφιοι με τη Δημοκρατική Αριστερά στον Έβρο
Οι υποψήφιοι με τη Δημοκρατική Αριστερά στον Έβρο
http://4.bp.blogspot.com/-Z4KXEVrDEi4/T416FN7wU8I/AAAAAAAAPyM/0lFa_vhkS-Q/s320/DIMAR.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-Z4KXEVrDEi4/T416FN7wU8I/AAAAAAAAPyM/0lFa_vhkS-Q/s72-c/DIMAR.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/04/blog-post_3962.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/04/blog-post_3962.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων