Ανοιχτή επιστολή «Αγανακτισμένου Γονέα»

Απευθύνουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή σε όλους τους σκεπτόμενους γονείς μαθητών της Αλεξανδρούπολης, για να αναρωτηθούμε και να προβληματισθούμε στο εξής: Τα παιδιά μας τα στέλνουμε στα σχολεία για να μορφωθούν, ή για να παρακινούνται από καθηγητές και κάποιους άλλους παράγοντες, να συμμετέχουν σε πορείες και διαδηλώσεις, που είναι ξένες ως προς το ρόλο του μαθητή;

Άκουσα με έκπληξη την κόρη μου, μαθήτρια της τρίτης Λυκείου, να μου λέει ότι την Τετάρτη 7 Μαρτίου, όλα τα παιδιά πρέπει να πάνε στο συλλαλητήριο κατά των χρυσωρυχείων που οργανώνεται στην... Αλεξανδρούπολη και ότι δεν θα κάνουν τις δυο τελευταίες ώρες μάθημα.

Τους ενημέρωσαν, μου είπε, ότι τα χρυσωρυχεία θα καταστρέψουν την περιοχή μας και όλοι κινδυνεύουμε να δηλητηριαστούμε και να πεθάνουμε από το κυάνιο. Όταν το παιδί μου με ρώτησε, ποια είναι η γνώμη μου για τα χρυσωρυχεία, της απάντησα με ειλικρίνεια ότι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, γιατί δεν με έχουν πείσει ούτε αυτοί που είναι κατά, αλλά ούτε και αυτοί που είναι υπέρ.

Της απάντησα ότι επί πολλά χρόνια υπάρχουν δογματικές απόψεις που έρχονται σε αντιπαράθεση, χωρίς να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα. Αυτοί που είναι κατά δεν φαίνεται να αλλάζουν άποψη, το ίδιο όμως συμβαίνει και από την πλευρά αυτών που είναι υπέρ.
Ποια από τις δύο πλευρές έχει δίκιο, ας το κρίνουν οι επιστήμονες και οι νόμοι. Μας ενοχλεί όμως και μας εξοργίζει, που κάποιοι εμφανίζονται σαν ειδικοί και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να διαφυλάξουν δήθεν την υγεία, το περιβάλλον και το κοινό καλό.

Αυτό είναι υποκριτικό και λυπόμαστε που το λέμε, είναι δημαγωγία εις βάρος των παιδιών, με μοναδικό σκοπό να χρησιμοποιούσουν την ζωντάνια και την ομαδικότητα των μαθητών και να τους εμφανίσουν σαν αυθόρμητο πλήθος αγανακτισμένων πολιτών. Αν δεν μπορούν να συγκεντρώσουν κόσμο στο συλλαλητήριο, ας ψάξουν αλλού τις αιτίες και όχι με το να επιχειρούν να στρατολογήσουν τα παιδιά μας.

Στην περίπτωση που συμβεί ατύχημα σε κάποιο παιδί ποιος από όλους αυτούς θα αναλάβει την ευθύνη; Γιατί να πάνε τα παιδιά στο συλλαλητήριο; Και ποιος θα δικαιολογήσει τις απουσίες τους από το μάθημα;

Αν θέλουμε να κατεβάσουμε τους γιούς και τις κόρες μας στους δρόμους, αυτό θα γίνει μόνο για δύο λόγους: Πρώτον γιατί η Παιδεία κινδυνεύει να ευτελιστεί και δεύτερον γιατί οι οικογένειες δεν έχουν πλέον χρήματα, όχι μόνο για μια αξιοπρεπή διαβίωση αλλά και για να υποστηρίξουν τα όνειρα των παιδιών τους.

Για αυτούς και μόνο τους λόγους, συμφωνούμε να κατέβουμε όλοι μαζί στα πεζοδρόμια, να φωνάξουμε και να διεκδικήσουμε λύσεις.

Προσωπικά, έχω ακόμη ένα παιδί που σπουδάζει από το υστέρημά μας, χημικός μηχανικός στο εξωτερικό. Όταν αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον κλάδο στην Αλεξανδρούπολη μιλούσαμε για τους αγωγούς πετρελαίου και αερίου.

Στην αρχή ακούγαμε ότι η πόλη μας θα θωρακιστεί και θα γίνει ενεργειακό κέντρο, θα υπάρχουν δουλειές, θα κινηθεί χρήμα, θα υπάρξει ανάπτυξη. Μετά εμφανίσθηκαν πάλι κάποιοι που φώναζαν κατά. Σήμερα κανείς πια δεν μιλά για τους αγωγούς. Ο γιος μου τελειώνει του χρόνου και ήδη ψάχνει για δουλειά στα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν είναι ο μοναδικός. Καθημερινά ακούω στις συζητήσεις για παιδιά φίλων και συναδέλφων που αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό και φεύγουν από τον Έβρο.
Εμείς όμως τι κάνουμε γι αυτό; Πόσα εργοστάσια άνοιξαν τα τελευταία πέντε χρόνια στην περιοχή μας; Πόσες νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν;

Τώρα που επιτέλους απαλλαχτήκαμε και από τους ρυπογόνους πετρελαιαγωγούς, ας απολαύσουμε την αειφόρο ανάπτυξη! Μόνο που αυτά είναι λόγια πολιτικών και ουτοπίες χωρίς αντίκρισμα. Μπορεί να φεύγουν οι αγωγοί, αλλά παραμένουν οι δημαγωγοί!

Οι μαθήτριες και οι μαθητές δεν είναι και δεν θα πρέπει να γίνουν εργαλεία για δημιουργία εντυπώσεων σε συλλαλητήρια. Γιατί μαζί με όλα αυτά που λένε, θα πρέπει να πουν στους τελειόφοιτους της 3ης Λυκείου, ότι κανείς δεν πρέπει να δηλώσει στις πανελλήνιες για Μεταλλειολόγος, Γεωλόγος, Μηχανολόγος – Μηχανικός, Χημικός κ.α. διότι θα σπουδάσουν το βιασμό του περιβάλλοντος και της υγείας.

Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Αλλά το πιο εξωφρενικό είναι, το πως επιτρέπουν οι καθηγητές, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το υπουργείο Παιδείας να συμβαίνουν όλα αυτά μέσα στα σχολεία. Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη;

Όλα όσα αναφέρουμε είναι αποτέλεσμα συζητήσεων με πολλούς γονείς μαθητών, θέλουμε να καλέσουμε όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά μας.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η διαμαρτυρία μας, αυτή κάθε αυτή, δεν έχει να κάνει με τους σκοπούς του συλλαλητηρίου της Τετάρτης. Η αντίδρασή μας αφορά όσους μέσα στα σχολεία παρακινούν τους μαθητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, για να εκμεταλλευτούν την φυσική παρουσία των παιδιών προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Είναι απαράδεκτο, είναι ντροπή και είμαστε αντίθετοι.

Ένας από τους πολλούς Αγανακτισμένους Γονείς

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 19 σχόλια
 1. Σικε ..αγανακτισμένος.
  Ρ εσεις του χρυσορυχείου δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα. Μαλλον ο Μαρκόπουλος θα το έγραψε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν βλέπετε σικέ αγανακτισμένους και τσιράκια των χρυσοθήρων, είστε γελοίος κύριε 7:56.
  Δεν περιμένουμε τίποτα από εσάς ούτε και τους άλλους «σωτήρες» του τόπου που παρακινούν τα παιδιά μας σε διαμαρτυρίες, για να φαίνονται πολλοί ενώ είστε ελάχιστοι όπως και τα επιχειρήματά σας. Αυτό είναι μόνο το κίνητρο σας κύριε, να φαίνεσθε πολλοί και επειδή φοβόσαστε ότι την Τετάρτη θα είστε λίγοι, βάζετε μπροστά τα παιδιά μας. Είστε δημαγωγοί και φθηνοί προπαγανδιστές και λίγο νοιάζεστε για το συμφέρον του τόπου.
  Ελένη Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η παιδεία έχει πάψει από καιρό να έχει λειτουργούς. Και αν σώζεται κάπως είναι από τους 5-6 φιλότιμους. Οι υπόλοιποι..............του δημοσίου.
  Λίγα έγραψες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οχι απλως σικε φιλεμου ο κακομοιρος αγανακτισμενος αλλα χρυσοσικε.Σα δε ντρεπετε λιγακι.Αν ακουγε και εβλεπε τον ξεδοντιασμενο Βουλγαρο που γνωρισα και μου αραδιασε οσα συνεβηκαν και συμβαινουν στην πολη του στη βορεια Βουλγαρια με ανθρωπους να πεφτουν τα μαλλια και τα δοντια τους απο τα χρυσορυχεια που λειτουργισαν εκει οχι μονο για δυο ωρες αλλα για μηνες και χρονια θα της ελεγε να διαδηλωσει προτρεποντας την ο ιδιος.Οταν ομως τα γραφει ο εκπροσωπος των χρυσορυχειων τι να περιμενουμε.Ολοι στην διαδηλωση κανεις να μη λειψει και δεν θα τους περασει τους γυπες του θανατου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είμαστε πολλοί αγανακτισμένοι γονείς, αλλά έλα που κάποιοι απο μας δουλευουμε στο δήμο και δεν θέλουμε να γίνουμε Κωλος...
  Τα παιδιά μας ρε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άιντε μωρή φώκια που βγήκες και το δημοσιεύεις σε όλα τα τοπικά blogs. Τι σου έταξαν; να χώρουν την κόρη σου και τον γιό σου να δουλέψουν όταν ανοίξουν τα χρυσωρυχεία;
  Μπορείς να μετακομήσεις και εσύ και η οικογένεια σου στα Αραβικά Εμιράτα να ευχαριστιέστε και οθωμανικό δίκαιο πέρα της ρύπανσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δεν έχω σχέση με αυτά αλλά η εντύπωση και η πεποίθησή μου ότι το άρθρο είναι πράγματι πολύ σικέ και κάνει μπάμ! απ΄το Σουφλί!
  Μάλον φίλε-η δεν κάνεις για προβοκάτορας-ισσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. σικέ είναι ο "αγώνας" του τζάμπα-μάγκα δημάρχου και όλων των ανεπρόκοπων ιδιοτελών "πολιτικών" που εδώ και τόσα χρόνια μας δουλεύουν ψιλό γαζί, δεν φτιάχνουν τίποτα γι'αυτή την πόλη και τα παιδιά της, και τώρα απαιτούν να κατέβουν όλα στην πορεία για να βγούνε μετά να λένε οτι "έιμασταν πολλοί" και οτι "όλη η πόλη" ήταν εκεί.
  Πραγματικά πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος...
  Αφήστε τα χρυσωρυχεία στην άκρη, δεν μιλάμε γι'αυτό...αυτό το θέμα το χρησιμοποιούνε πολιτικά για να φαίνονται καμπόσοι...τα έργα αυτά γίνονται σ'όλο τον κόσμο με ασφάλεια, δεν είναι ειδικός ο Λαμπάκης, ο Γιαννακίδης, η Νικολάου...έλεος.
  Το θέμα είναι οτι μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, δεν προσφέρουν τίποτα και περιμένουν να τους δοξάζουμε κιόλας.
  Ας μην γίνουν τα χρυσωρυχεία, ας γίνει κάτι άλλο, να δουλέψει ο κόσμος, γιατί θα φύγουμε όλοι και θα μείνουν αυτά τα λαμόγια με τους παχυλούς κρατικούς μισθούς να κορδόνωνται ως ευεργέτες.
  Μόνο λόγια και τίποτε άλλο...αλλά να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας, για το πόσο τους είχαμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους που τους βγάζουμε δημάρχους κλπ για να μας βολεύουν και να μας εξυπηρετούν.
  Και ένα τελευταίο, η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του φαίνονται με τις πράξεις και όχι τα λόγια...ο νοόν νοείτω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δηλαδή αν τα παιδιά(όντας και εγώ ένα) δεν κανουν μάθημα για δύο ώρες ,που στο κάτω κάτω αν τις μετρήσουμε τις δύο τελευταίες σχολικές ώρες, ούτε 90 λεπτά δεν κρατούν,θα χάσουν πολλά από τις γνώσεις που πρέπει να πάρουν για τη ζωή;Για αυτό που ζούμε στη χώρα τώρα, μάλλον ο τύπος και όχι η ουσία ήταν η αιτία. Και επιτέλους οι γονείς να διαμαρτύρονται για αυτά που πραγματικά αξίζει για νέα σχολεία,ζεστά ,καλύτερους καθηγητές πράγματα δηλαδή που να τραβουν το ενδιαφερον των νεων ανθρώπων και όχι να επιμένουν στη τήρηση δήθεν της τάξης που κατ΄ ουσίαν μόνο τάξη δεν είναι...!!! ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ )ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ... και κάτι τελευταίο...πώς γίνεται κάθε φορά να μαζεύονται τόσα πολλά παιδιά(και γενικότερα ενήλικες)αν δεν το πιστεύουν αυτό που κάνουν..διαφορετικά μπορούσαν απλά να φύγουν ή να πάνε στις καφετέριες έχοντας ώς αφορμή ακριβώς αυτές τις πορείες.Ωστόσο οι πορείες είναι μεγάλες και μάλιστα μπορεί να κρατήσουν και πέρα από τις σχολικές ώρες(οπότε θα συνέφερε τα παιδιά να μέινουν στο σχολείο και να φύγουν γρηγορότερα) .ΕΠΟΜΕΝΩΣ αυτή και μόνο η κίνηση από μόνη της δείχνει το γεγονός ότι τα παιδιά είναι περισσότερο ώριμα από άλλους και ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Λοιπόν τα χρυσορυχεία μαζέψανε μια ομάδα που τις έχουν υποσχεθεί ότι θα την προσλάβουν όταν ανοίξουν. Αυτοί κανουν λοιπόν κανουν τους αγανακτησμένους. Αγαπούλες ξερω τα ονόματά σας και την συμφωνία που κανατε και εύκολα μπορώ να σας ξεμπροστιάσω.

  Alexandroupolis online...την κουκούλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Κανένας δεν εχει δικαίωμα να επιστρατεύει τα παιδιά μας για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Οι μαθητές δεν είναι πολιτικά όργανα των καθηγητών.
  Τα ίδια γίνονται και με τις καταλήψεις κάθε χρόνο.
  Η συγκέντρωση για τα χρυσωρυχεία να γίνει το απόγευμα ωστε όλοι όσοι θέλουν να μπορούν να συμμετέχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αν είσαι σοβαρός και είσαι γονιός αυτού του παιδιού, γράψε το όνομά σου.
  Διαφορετικά είσαι καραγκιόζης και παίζεις άλλο ρόλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΑΝΟΤΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ???? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ 2 ΩΡΕΣ ??? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΣ ΜΗ ΠΑΕΙ....ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΑΝΔΗΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΚΥΑΝΙΟΥΧΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι γονέας (περισσότερο για υπάλληλος των χρυσωρυχείων μου φέρνει)αφενός μεν, αφετέρου δε, ο εν λόγω γονέας δεν μας αναφέρει τίποτε για την ασφάλεια εξόρυξης του χρυσού. Είναι καλύτερα να βάλουμε υποθήκη την υγεία μας (βλέπε κυάνιο); Δε μας λένε πόσες θα είναι οι θέσεις εργασίας αλλά ούτε και για πόσο χρόνο. Τέλος, όταν θα φύγουν τα ορυχεία, τι θα γίνουν οι τόνοι λυματολάσπης εμπλουτισμένοι με κυάνιο και τι θα γίνει εάν περάσει στον υδροφόρο ορίζοντα; θα μας προσφέρει ο τόπος μας την ίδια ποιότητα ζωής όπως σήμερα και τι δουλειά θα κάνουν τα παιδιά μας τότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. «Ξεπάγωσαν» χθες επτά ιδιωτικές επενδύσεις ύψους 5,5 δισ. ευρώ και εντάσσονται στη διαδικασία Fask track, με απόφαση της διυπουργικής επιτροπής που συνεδρίασε υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
  Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επενδύσεις στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και η επένδυση στα Χρυσωρυχεία Θράκης!
  Καλημέρα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Η παρείτσα των blogs και τα αφεντικά τους τα χρυσωρυχεία καλά κρατεί βλέπω.
  Αν είστε μάγκες βάλτε μια δημοσκόπηση σε τρίτη ανεξάρτητη υπηρεσία και όχι στα blog σας που μαγειρεύονται, να δούμε πόσοι είναι υπερ και πόσοι κατά των χρυσωρυχείων.
  Και ενημερώστε και τα αφεντικά και τα τσιράκια σας έπειτα να πιάσουν δουλειά να αρχίσουν να ψηφίζουν αβέρτα να δούμε αν ακόμα και έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε τα όχι παλιό λαμόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αληταράδες των blogs που διαγράφετε μηνύματα που δίνουν αποδείξεις ότι υπάλληλοι των χρυσωρυχείων κάνουν εντεταλμένη εργασία με την παραπληροφόριση μέσω σχολίων στο διαδίκτυο, τα αρπάζετε και εσείς από ότι φαίνεται ή περιμένετε μήπως σας καλοπληρώσουν διαφήμιση στα blog σας τα χρυσωρυχεία έτσι;
  Ντροπή σας ρε αλήτες ξεφτιλισμένοι προδότες του τόπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 1. Δικαίωμα να σχολιάζουν έχουν όλοι.
  2. Διαγράψαμε στο blog μας σχόλια;
  3. Δεν γνωρίζουμε τι γίνετε σε άλλα blogs, αν διαγράφουν ή όχι σχόλια, και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.
  4. Είδες διαφήμιση στο blog μας για τα χρυσωρυχεία; Το αντίθετο διαφημίσαμε και προβάλλαμε την πρόσφατη συγκέντρωση. Έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς όλα τα άρθρα και τις εισηγήσεις του κ. Αρίκα. Δημοσιεύουμε πάντα τις ανακοινώσεις της Διανομαρχιακής και όλων των φορέων κατά των χρυσωρυχείων, Έχουμε αναδημοσιεύσει άρθρα από το antigold.
  Ντροπή σου να μιλάς για παραπληροφόρηση αναφερόμενος σε αυτούς που δίνουν βήμα σε σένα και σε όλους να πουν ελεύθερα την άποψή τους και που δημοσιεύουν όλα τα άρθρα και τις ανακοινώσεις όλων -θεσμικών, πολιτών, φορέων κλπ- χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2007,Αλεξανδρούπολη,7781,Άμυνα,320,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2966,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2964,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,718,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,453,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,87,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,630,Δράμα,113,Έβρος,17295,Εθελοντισμός,241,Εκδηλώσεις,2354,Εκκλησία,1167,Εκπαίδευση,1357,Ελλάδα,1249,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,659,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,194,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,514,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,455,Ξάνθη,200,Οικολογία,322,Οικονομία,574,Ορεστιάδα,1326,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,268,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3637,Πολιτική,1397,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,5767,Ροδόπη,378,Σαμοθράκη,636,Σάτιρα,62,Σουφλί,475,Σπίτι,22,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,296,Συνέδρια,128,ΣΥΡΙΖΑ,384,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,50,Υγεία,1006,Φέρες,368,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ανοιχτή επιστολή «Αγανακτισμένου Γονέα»
Ανοιχτή επιστολή «Αγανακτισμένου Γονέα»
http://3.bp.blogspot.com/-RHsHpyGUsu8/T1T2ZvxpYMI/AAAAAAAANS0/aLswA2-UvLQ/s200/image2.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-RHsHpyGUsu8/T1T2ZvxpYMI/AAAAAAAANS0/aLswA2-UvLQ/s72-c/image2.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/03/blog-post_4342.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/03/blog-post_4342.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων