Άλλα λέει η ΝΟΔΕ Έβρου της Ν.Δ. για τα χρυσωρυχεία κι άλλα ο Γεροντόπουλος

Όλοι όσοι ήταν στην συγκέντρωση της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα Έβρου, άκουσαν τον εκπρόσωπο της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας να δηλώνει από το μικρόφωνο πως η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου είναι αντίθετη στην επένδυση χρυσού στην περιοχή και στηρίζει τον αγώνα κατά των χρυσωρυχείων. Η δήλωση αυτή μεταδόθηκε και από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου της Ν.Δ. συνυπέγραψε μαζί με άλλους... τοπικούς φορείς επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Ανάπτυξης, στους Υπουργούς μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής η οποία θα εξετάσει το ζήτημα της αδειοδότησης των επενδύσεων και στους αρχηγούς των κομμάτων, στην οποία εξέφραζαν την κάθετη και κατηγορηματικά αντίθετη στάση τους απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αδειοδότησης επενδύσεων εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού σε Έβρο και Ροδόπη και ζητούσαν από την πολιτική ηγεσία να μη προχωρήσει στην αδειοδότηση εξόρυξης χρυσού στη Θράκη, διότι αποτελεί μια δραστηριότητα που θα υποβαθμίσει περαιτέρω την ήδη προβληματική ανάπτυξη της περιοχής και θα της στερήσει σημαντικούς πόρους απαραίτητους για την ανάκαμψη της (βλέπε εδώ...).

Χθες, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης, ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Άκης Γεροντόπουλος, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και μέχρι πρόσφατα αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., εξέφρασε εντελώς άλλη άποψη σχετικά με την επένδυση χρυσού στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη: «σε περίπτωση που θα εκλεγείτε βουλευτής, σε εποχές οικονομικές κρίσης, ποια θα είναι η προτεραιότητα σας;», ο κ. Γεροντόπουλος απάντησε: «Να μην ξανακλωτσήσουμε τις ευκαιρίες που δίνονται σε αυτό το Νομό, έργα που μπορούν να γίνουν πρέπει να γίνουν».

Και ποια είναι αυτά τα έργα, σύμφωνα με τον κ. Γεροντόπουλο; «Το λιμάνι και αυτές οι επενδύσεις που μπορούν να 'ρθουν στο Νομό και εμείς οφείλουμε να τις φέρουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κερδίσει και ο Νομός, να κερδίσει και ο πολιτισμός (!)».

Και ποιες είναι αυτές οι επενδύσεις, σύμφωνα με τον κ. Γεροντόπουλο; «Από τον ζεόλιθο μέχρι αυτές τις προτάσεις που γίνονται για τον χρυσό, την γεωθερμία και τις έρευνες για το πετρέλαιο. Οφείλουμε να τις αξιολογήσουμε και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, χωρίς να ξεφύγουμε καθόλου από τις ευρωπαϊκές νόρμες και με αυστηρότητα εφαρμογής των ελληνικών νόμων, αυτές τις επενδύσεις πρέπει επιτέλους να τις αξιοποιήσουμε», ενώ για το συλλαλητήριο είπε «στην δημοκρατία οι πολίτες μπορούν να έχουν τις δικές τους απόψεις».

Δεν θα σχολιάσουμε καθόλου. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας…

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Γεροντόπουλου.
Για το συγκεκριμένο θέμα από το 09:15 και μετά:
ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 34 σχόλια
 1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.....ΘΑΥΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι έγινε Γεροντόπουλε, εξασφάλισες καμιά γερή χορηγία ενόψει εκλογών ή μας προετοιμάζεις για το τί θα γίνει με τα χρυσωρυχεία αν βγει ο Σαμαράς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο Γεροντόπουλε έχεις το θάρρος της γνώμης και όχι σαν τον Σταυράκογλου που βάζει μπροστά τον Θυμιανίδη, για να το παίζει ο ίδιος σε δυο ταπμλώ και με το Κόμμα και με τον Λαμπάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Γεροντόπουλος λέει αυτά που πάνω κάτω υποστηρίζει το κόμμα του. Η ανύπαρκτη ΝΟΔΕ του Σταυράκογλου κοροϊδεύει τον κόσμο.
  Ο Σταυράκογλου είναι υποκριτής και το κάνει για να ικανοποιήσει το αφεντικό του τον Λαμπάκη ενω ο ίδιος είναι υπέρ των χρυσωρυχείων.
  Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο τέλος του σχολίου να απολαύσετε σε βίντεο τον αγωνιστή κατά των χρυσωρυχείων Σταυράκογλου σε εκδήλωση της εταιρίας μόλις πριν ένα χρόνο να κάθετε στο ίδιο τραπέζι με τον καναδό πρόεδρο της Eldorado Gold κ. Πολ Ράιτ και με τον διευθυντή των Χρυσωρυχείων κ. Μαρκόπουλο.
  Ουαί υμίν πρόεδροι και γραμματείς Φαρισαίοι υποκριτές

  www.youtube.com/watch?v=GzA4N6aU9eA
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δομικά στοιχεία της Δημοκρατίας είναι το δικαίωμα της γνώμης, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ο σεβασμός στην άλλη άποψη.

  Σεβαστό είναι επίσης το δικαίωμα της αλλαγής γνώμης για τον καθένα. Η ζωή προχωράει, η επιστήμη εξελίσσεται, τα δεδομένα αλλάζουν. Κάποιοι αλλάζουν κόμματα, άλλοι αλλάζουν στάση σε τοπικά θέματα και καλά κάνουν. Που είναι το πρόβλημα; Οι άνθρωποι μετακινούνται, μαθαίνουν, ωριμάζουν, βελτιώνονται. Δεν είναι αγελάδες να τους βάλουμε σφραγίδα στον κώλο.

  Το πιο περίεργο είναι ότι αυτοί που ενοχλούνται και αντιδρούν στην αλλαγή, αυτοαποκαλούνται και πιστεύουν ότι είναι δημοκράτες και προοδευτικοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΛΑΜΠΑΚΗ: Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ,
  Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ,
  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Σταυράκογλου φαίνεται να άλλαξε (αν άλλαξε) άποψη μετά που έγινε γενικός γραμματέας του δήμου και θα πρέπει να υποστηρίζει αυτά που λέει ο δήμαρχος του. Αυτό δείχνει ότι ακόμη και οι νέοι που ασχολούνται με τα κόμματα πορεύονται σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα και αυτό είναι πολύ κακό γιατί τίποτε δεν πρόκειται ν αλλάξει σε αυτό τον τόπο όταν οι νέοι κάνουν τα ίδια που έκαναν οι παλιοί και έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι.

  Επίσης όταν είσαι πρόεδρος σε κομματική οργάνωση δεν εκφράζεις την προσωπική σου θέση και άποψη αλλά τις θέσεις του κόμματος σου. Και αν διαφωνείς παραιτείσαι και φεύγεις. Το ίδιο ισχύει και για προέδρους και εκπροσώπους συλλόγων, σωματείων. Αλλά θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο και με αυτή τη νοοτροπία δεν υπάρχει ελπίδα και σωτηρία. Ως πότε θα το παίζουν δίπορτο ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί και τα συμφέροντα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 8:12 μ.μ. πολύ σωστός.
  ετσι είναι άλλο η προσωπική άποψη και άλλο η άποψη αυτού και αυτών που εκπροσωπείς και αν δεν συμφωνείς φεύγεις αλλά που να αφήσουν τις θεσούλες τους και τι καρέκλες και το παίζουν σε διπλό ταμπλό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτος που εκπροσωπει την ΝΟΔΕ δεν ηταν που πηρε δουλεια απιστευτη απο πρωην αντιδημαρχο και εμτα τον πουλησε και πηγε με λαμπακη; ή κανω λαθος; αυτα ειναι τα ατομα που εχει το γυαλινο δημαρχειο και η ΝΔ; αντε παλι στο πασοκ.......ευτυχωςε ή δυστυχως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. O Σταυράκογλου είναι ένας γελοίος πολιτικάντης που βγάζει μεροκάματο μέσα από τις θεσούλες του σε νοδε, δημαρχείο και δεν συμμαζεύεται. Επομένως ο λόγος του όχι απλώς δεν έχει βαρύτητα αλλά στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας.

  Ο Γεροντόπουλος από την άλλη λέει τα αυτονοητα, αυτά που πρεσβεύει το κόμμα του, κόμμα κοινωνικά φιλελεύθερο και φύσει αστικό. Και ακριβώς επειδή είναι σοβαρός άνθρωπος με συγκεκριμένες πολιτικές καταβολές ο λόγος του έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κριτικής, σε αντίθεση με τον λόγο τυχάρπαστων μεροκαματιάρηδων της μικροπολιτικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Είναι γνωστός Καραγκιόζης ο Άκης! Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Ρε ουστ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Λοιπον εντελει ειμαστε πολυ μικρομυαλοι.Το να αλλαζεις γνωμη οταν αλλαζουν τα δεδομενα ειναι δειγμα σοφου ανδρός.Π.Χ. Λεφτα υπαρχουν και μετα δεν υπαρχουν,οχι στο μνημονιο ναι στην συγκυβενηση και στο μνημονιο,οχι στο μηνμονιο ναι στην ψηφιση των επιμερους νομων του μνημονιου,βιβλιο ολοκληρο μπορει να γραψει κανεις για την αλλαγη των αποφασεων σοφων ανδρων...απλα οταν τους ψηφισετε αυριο και σας γ....σουν μεθαυριο μην ακουσω καμμια κουφαλα να μιλησει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΩΝ.
  Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΡΤΧΕΙΩΝ.
  Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ.
  ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ.
  ΣΤΑΥΡΑΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΕΣΥ? Ε ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ?
  ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η ΝΟΔΕ Έβρου λέει όχι σ αυτήν την επένδυση κολαστήριο για την περιοχή.Η ΝΔ και κατ¨επέκταση η ΝΟΔΕ ,ΣΑΦΏς ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ υπέρ των κάθε επενδύσεων οι οποίες όμως είναι προς όφελος πρωτίστως του λαού κάθε περιοχής,χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό ότι όλα είναι θέμα ανάπτυξης ακόμη και ο θάνατος μιάς περιοχής.Καλό θα είναι ο Γεροντόπουλος και κάθε Γεροντόπουλος να ρωτάνε και την γνώμη των τοπικών οργανώσεων για πολλά ζητήματα ,γιατί απο ότι φαίνεται οι συμβουλές που δίνουν στον πρόεδρο ,πρός ιδίων συμφέρον εχουν φέρει την ΝΔ σε κατάσταση σοκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ένας πρώην φίλος και ψηφοφόρος σου11 Μαρτίου, 2012 01:01

  για το συλλαλητήριο είπε «στην δημοκρατία οι πολίτες μπορούν να έχουν τις δικές τους απόψεις».
  Συ είπας!!! Ακη οι πολίτες έχουν την δική τους άποψη και αυτή την φορά θα σε μαυρίσουμε μετά από πολλά χρόνια φιλίας και υποστήριξης ..τώρα που έμαθα την άποψη σου για το θέμα του χρυσού δεν θα σου πω ούτε καλημέρα ξανά ..εσύ βέβαια την οικογένεια σου την έχεις βολεμένη στην Αθήνα τι σε νοιάζει τι θα γίνει εδώ πάνω, είσαι και γιατρός..κρίμα κρίμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. νεο θυμα του σταυρακογλου ο θυμιανιδης΄΄τελικα μεγαλο λ........ο αυτος ο χοντρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Βλεπω οτι πριν καλα καλα αρχισει η προεκλογικη περιοδος αυτοι που υποτιθεται οτι θα κυβερνησουν σκοτωνονται γιατι αλλο; για την πιτα ε; δυστυχως κυριοι σας λεω οτι θα παρετε τετοια μουτζα που θ το φυσατε και δεν θα κρυωνεται. και επιβαλλεται απο ολους μας να γινει αυτο για να μην παρετε καμια εδρ στον εβρο ιδιαιτερα με οσα ονοματα μας δινεται οτι θα μας εκπροσωπησουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ρε τσιράκια του Χρυσού φτάνει με την λάσπη που είναι το μοναδικό που μπορείτε να κάνετε με επιτυχία. Ο Σταυράκογλου ήταν πάντοτε κατά της επένδυσης και μάλιστα είχε υπογράψει ενάντια. Επίσης η ΝΟΔΕ με Πρόεδρο τον Σταυράκογλου, πριν εκλεγεί καν δήμαρχος ο Λαμπάκης είχε αποφασίσει κατά του Χρυσού!Αν είχε διαφορετική άποψη ο Σταυράκογλου θα έβγαινε τέτοια απόφαση? Και όσο γαι το ήθος του συγκεκριμένου ανθρώπου νομίζω ότι είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να μιλάτε.Και δεν έχετε και τρόπο να του αλλάξετε άποψη, σαν όλους τους υπόλοιπους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Όσοι συκοφαντείτε ανελέητα αυτόν τον άνθρωπο(Σταυράκογλου), ήθελα να ξέρω τι σας έχει κάνει? Μήπως γιατί δεν είναι σαν τους υπόλοιπους τους βολικούς και δουλικούς (βλ. Γεροντόπουλος)? Μήπως γιατί δεν μπορείτε να τον "φάτε" αλλά αντιθέτως αντέχει επικρατώντας συνεχώς? Μήπως γιατί είναι τελικά τόσο άξιος?Γιατί θέλει μαγκιά να πας κόντρα στο σύστημα και να στηρίζεις τον τόπο σου...Γιατί ο Σταυράκογλου μένει στον Έβρο ενώ ο Γεροντόπουλος μένει στην Αθήνα την οποία θεωρεί και πατρίδα του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αγαπητό blog,
  γιατί δεν λες άλλα λέει ο Ιατρικός Σύλλογος και άλλα ο κ. Γεροντόπουλος(δηλώνει γιατρός...)???
  γιατί δεν λες ότι και η ΝΟΔΕ Ροδόπης υπέγραψε κατά του Χρυσού? Και εκεί ο Σταυράκογλου φταίει που τόσο πολύ τον "αγαπάς"???Η΄ο Λαμπάκης??? Τους μισθούς του Γεροντόπουλου από το ΝΙΜΙΤΣ και από το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ χωρίς να πατάει γιατί τους καταπίνεις???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Γεροντόπουλε πάρε τον μπούλο και τράβα στην πατρίδα σου την χαβούζα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Οι Θρακιώτες υφυπουργοί βουλευτές περιφερειάρχης αντιπεριφερειάρχες και όσοι συμμετέχουν στο εθνικό συμβούλιο θα εισηγηθούν συλλογικά της ακύρωση της απόφασης αδειοδότησης των χρυσωρυχείων; Θα συγκεντρώσουν το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό υπογραφών διαμαρτυρίας και από τα υπόλοιπα μέλη του εθνικού συμβουλίου γιατί σε πολλές περιοχές θα ανοίξουν μεταλλεία;
  Οι «επαναστάσεις» γίνονται μέσα στη φωλιά των κέντρων εξουσίας.
  Έξω με τα μαθητούδια και μερικούς αλλοπρόσαλλους γραφικούς, γίνεται η επανάσταση στη φωλιά του κούκου. Μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα’ ακούνε κανένας δεν τους δίνει σημασία.
  Περιμένουμε τα επαναστατικά αποτελέσματα πριν την ψηφοφορία εκλογής του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Σταύρο μην μασάς.Είμαστε μαζί σου. Τόσο ο χαραμοφάης Άκης όσο και ο κωλοτούμπας Αλέκος δεν σε θέλουνε στα πόδια τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αγαπητέ 11 Μαρτίου 2012 1:49 μ.μ.
  Ή δεν παρακολουθείς το blog μας ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

  Είδες πουθενά να κατηγορούμε τη ΝΟΔΕ Έβρου ή τον κ. Σταυράκογλου για την στάση τους στο θέμα;
  Όσο για "τους μισθούς του Γεροντόπουλου από το ΝΙΜΙΤΣ χωρίς να πατάει γιατί τους καταπίνεις???" που γράφεις, και πάλι είσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε ότι ο κ. Γεροντόπουλος με χρήση σκανδαλώδους νόμου διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση Διευθυντή στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.
  Διάβασε εδώ τι γράψαμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ακη θα σε μαυρισουμε να το ξερεις. Θα παθεις οτι επαθε και ο Ντολιος με την πατεριτσα. Θα φοβασαι να κυκλοφορησεις. Αλλη φορα αυτα που λες να τα σκεφτεσαι. Τωρα αυτο δεν μαζευεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ακη προσοχη αυτα που λες. ανοργανοτοσ ειασι ακομη, θα σε φανε τα θηρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΑΚΗ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΠΕΤΑΞΕΣ. ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΕΕΕ! ΧΟΝΤΡΟ-ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΤΙΑ.
  ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ.
  ΒΟΛΕΜΕΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. καλά θα κάνει ο κ. Γεροντόπουλος να μας εξηγήσει πώς ζει όλο αυτό το διάστημα που δεν είναι βουλευτής, τριγυρνάει στον Έβρο για ψήφους και δεν εργάζεται. Από την αργομισθία σε δημόσιο νοσοκομείο όπου διορίστηκε με τον σκανδαλώδη νόμο για τους γιατρούς-πρώην βουλευτές ή από καμιά χορηγεία των χρυσοθήρων; Απάντηση εδώ και τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΗ, ΔΥΝΑΤΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. γεροντοπουλος εναντιον δερμεντζοπουλος και ο κελετσης στηνει χορό ξυπνα ακη θα σε περασει ο κελετσης καλα για τον δερμεντζοπουλο δεν το συζηταμε τελευταιος με διαφορα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2007,Αλεξανδρούπολη,7792,Άμυνα,321,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2966,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2966,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,719,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,457,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,88,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,632,Δράμα,113,Έβρος,17312,Εθελοντισμός,241,Εκδηλώσεις,2358,Εκκλησία,1168,Εκπαίδευση,1360,Ελλάδα,1250,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,661,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,515,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,456,Ξάνθη,200,Οικολογία,323,Οικονομία,575,Ορεστιάδα,1327,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,268,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3640,Πολιτική,1400,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,5770,Ροδόπη,379,Σαμοθράκη,637,Σάτιρα,62,Σουφλί,475,Σπίτι,22,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,296,Συνέδρια,128,ΣΥΡΙΖΑ,386,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,51,Υγεία,1006,Φέρες,369,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Άλλα λέει η ΝΟΔΕ Έβρου της Ν.Δ. για τα χρυσωρυχεία κι άλλα ο Γεροντόπουλος
Άλλα λέει η ΝΟΔΕ Έβρου της Ν.Δ. για τα χρυσωρυχεία κι άλλα ο Γεροντόπουλος
http://3.bp.blogspot.com/-bBQniZDVhkk/T1q4kcFSqmI/AAAAAAAANbU/gL_tlFAWNyc/s320/1111.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-bBQniZDVhkk/T1q4kcFSqmI/AAAAAAAANbU/gL_tlFAWNyc/s72-c/1111.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/03/blog-post_10.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/03/blog-post_10.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων