Ο ύποπτος ρόλος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης πρωτοσέλιδο στο «Έθνος της Κυριακής»

Τα δημοσιεύματά μας για τον ύποπτο ρόλο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης που εξελίσσεται σε μια… οικογενειακή υπόθεση και τα πάρε-δώσε με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, έγιναν αφορμή να ασχοληθούν τα μεγάλα κεντρικά ΜΜΕ.

Σήμερα, ο ρόλος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το οποίο αφιερώνει δύο ολόκληρες σελίδες στις "μπίζνες" του Φόρουμ και της κ. Καραγιάννη που έριξε την ιδέα για τη δημιουργία ΕΟΖ στη Θράκη, την υλοποίηση της οποίας υποστηρίζει ένθερμα η γερμανική καγκελαρία... καθώς και στις περίεργες παρτίδες που έχει ανοίξει με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Ονειρεύεται μπίζνες στη Θράκη μέσω… Τουρκίας


Αφού η δημιουργία «δεύτερου Νταβός» στη Σαμοθράκη δεν προχώρησε, το πρώην «δεξί χέρι» του επικεφαλής της Deutsche Bank, σε συνεργασία με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, οργάνωσε τουρνέ στην «Ελεύθερη Ζώνη του Τσόρλου» για την προώθηση ανάλογου σχεδίου στη Βόρεια Ελλάδα.

Περίεργες παρτίδες με το Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή έχει ανοίξει το «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης», στο οποίο επικεφαλής είναι η Κατερίνα Καραγιάννη, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια εργαζόταν στην Deutsche Bank ως στενή συνεργάτιδα του διευθύνοντος συμβούλου Γιόζεφ Άκερμαν.

Η κ. Καραγιάννη, που κατάγεται από τον Θούριο του Έβρου και ως παιδί μεταναστών μεγάλωσε και σπούδασε στη Γερμανία, εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, φέρνοντας στη Θράκη τον Γ. Άκερμαν και τον σημερινό πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, φιλοδοξώντας να στήσει στη Σαμοθράκη ένα δεύτερο «Νταβός».

Προς το παρόν έχει δημιουργηθεί ο μη κερδοσκοπικός φορέας «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης», πρόεδρος του οποίου έχει αναλάβει η ίδια, ενώ οι φιλοδοξίες περί «δεύτερου Νταβός» μάλλον παραπέμπονται αόριστα για το μέλλον και οι υψηλοί επισκέπτες αναμένονται πλέον σε βάθος χρόνου.

Οι Έλληνες επισκέπτες στην αποκαλούμενη
"Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Ζώνη του Τσόρλου"
μαζί με τον Τούρκο πρόξενο Μ. Σάρνιτς
Πρωτοστατεί

Η κ. Καραγιάννη ήταν αυτή που έριξε την ιδέα για τη δημιουργία μιας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη -την υλοποίηση της οποίας υποστηρίζει ένθερμα η γερμανική καγκελαρία- με πολύ χαμηλό φορολογικό συντελεστή. Μάλιστα, η ίδια πρωτοστατεί στην υποβολή σχετικής πρότασης τόσο στην ελληνική κυβέρνηση όσο και στην ΕΕ. Κάποιες πρωτοβουλίες της όμως ξενίζουν…

Πριν από λίγο καιρό φορείς της περιοχής με πρώτα τα Επιμελητήρια και τις Ενώσεις Βιοτεχνών και Εμπόρων πήραν μια πρόσκληση από το "Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης" και το Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ώστε να επισκεφτούν τη γειτονική χώρα και να γνωρίσουν πώς λειτουργεί η αποκαλούμενη ως «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Ζώνη του Τσόρλου». Η εμπλοκή, όμως, του τουρκικού προξενείου με τον τρόπο που έγινε προκάλεσε εξ αρχής πολλά ερωτηματικά.

Έτσι ενώ είχαν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές της περιοχής ο μόνος που συμμετείχε στην επίσκεψη, η οποία έγινε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ήταν ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Στην επίσκεψη, επικεφαλής ήταν η Κατερίνα Καραγιάννη και ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Τόσο ο τελευταίος όσο και ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και έσπευσαν επανειλημμένα να απαθανατιστούν πάντα στην πρώτη σειρά.

Οι Έλληνες επισκέπτες συνάντησαν
Τούρκους παράγοντες στο Τσόρλου
Η επίσκεψη στη λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Ζώνη του Τσόρλου» αποδείχθηκε άνθρακες για την ελληνική πλευρά. Κερδισμένο βγήκε, ίσως, μόνο το προξενείο της Τουρκίας, αφού του δόθηκε πρωταγωνιστικός ρόλος τον οποίο έσπευσε να αξιοποιήσει για επικοινωνιακούς και άλλους λόγους και να κάνει έτσι το… κομμάτι του ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς, αλλά και ο μουσουλμάνος βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Γιατί κατά τα άλλα, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου της Δράμας, η συγκεκριμένη Ελεύθερη Ζώνη και οι άλλες 18 που υπάρχουν στην Τουρκία, καθώς και το μοντέλο λειτουργίας τους σε νομικό, διοικητικό και θεσμικό πλαίσιο δεν προσιδιάζει επ’ ουδενί με τις ειδικές οικονομικές ζώνες για τις οποίες γίνεται εσχάτως συζήτηση στη χώρα μας.

Η ζώνη είναι ένα βιομηχανικό πάρκο χωροθετημένο σε μια έκταση 2 εκατ. τ.μ. το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999, ενώ ο φορέας διαχείρισης της είναι ιδιωτικός. Οι επιχειρήσεις που εγκαθίστανται και λειτουργούν εντός της απολαμβάνουν ειδικό τελωνειακό και φορολογικό καθεστώς, καθώς για τον όγκο της παραγωγής τους, που εξάγεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85% εκτός της Τουρκίας, είναι εντελώς αφορολόγητες.

Στο συγκεκριμένο βιομηχανικό πάρκο λειτουργούν 170 μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που σε αρκετές περιπτώσεις είναι γραμμές παραγωγής μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.

ΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΦΟΡΟΥΜ
Οικογενειακή υπόθεση με… γαλάζιες πλάτες


Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργήσει οι εξελίξεις με το λεγόμενο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης», που πέραν του βαρύγδουπου τίτλου του εξελίσσεται σε μια… οικογενειακή υπόθεση, όπως λέει στην εφημερίδα "Έθνος" αυτοδιοικητικός παράγοντας της Αλεξανδρούπολης. Εκτός από την κ. Καραγιάννη, στο επταμελές Δ.Σ. έχουν τοποθετηθεί δύο… κουμπάρες της. Πρόκειται για τη σύζυγο του «γαλάζιου» Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Βασιλική Λαμπάκη, και την αδελφή του Σοφία Λαμπάκη.

Το κεφάλαιο του Φόρουμ είναι μόλις 1.000 ευρώ, αλλά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρόσφατα το χρηματοδότησε με το ποσό των 5.000, όπως κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γρηγοριάδης. Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση μιας ιδιωτικής εταιρείας με ποσό πενταπλάσιο του εταιρικού της κεφαλαίου στην οποία μετέχουν συγγενικά πρόσωπα του ίδιου του Δημάρχου ελέγχεται από τον νόμο.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εμφανίζεται επίσης ως συνδιοργανωτής στα Συνέδρια του Φόρουμ, όπου όμως για όσους συμμετέχουν προβλέπεται η υποχρέωση καταβολής του ποσού των 50 ευρώ κατ’ άτομο. Η Κατερίνα Καραγιάννη δεν κρύβει τις προτιμήσεις της και κινείται στο «γαλάζιο» περιβάλλον. Ένθερμος υποστηρικτής των πρωτοβουλιών της για τη Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών εμφανίζεται το στέλεχος της Ν.Δ. και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ στα συνέδρια έχουν συμμετάσχει επίσης ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο τομεάρχης Ανάπτυξης της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης κ.ά.

Τόσο κατά το παρελθόν, από την πλευρά της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όσο και από το σημερινό κυβερνητικό σχήμα, η ΕΟΖ στη Θράκη αντιμετωπίζεται με πολλές επιφυλάξεις.

Επίσης ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Ντόλιος με ερώτησή του στη Βουλή εξέφρασε τον σκεπτικισμό του αναφορικά με την ΕΟΖ και ζήτησε να κατατεθεί ο σχετικός φάκελος με τη μελέτη και τις προτάσεις του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ της Θράκης.

Ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών Επενδύσεων του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, Π. Σελέκος αναφερόμενος στην ΕΟΖ είπε: «Είναι μια νησίδα που προκαλεί στρέβλωση στον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, τα τελευταία δέκα χρόνια τα κοινοτικά όργανα αντιμετώπιζαν με μεγάλη καχυποψία τη δημιουργία τέτοιων ζωνών» είπε ο κ. Σελέκος.

Πηγή: Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Κώστας Νικολαΐδης)
alexpolisonline.blogspot.com

Σχετικά άρθρα:

Η Κ. Καραγιάννη σέρνει τον χορό έχοντας δίπλα της τον επικεφαλής της Deutsche Bank Γ. Ακερμαν, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο περιθώριο του 1ου Χρηματοοικονομικού Συνεδρίου Θράκης, το 2009

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 11 σχόλια
 1. Κάποτε, 300 πέθαναν για την σωτηρία της Ελλάδας. Σήμερα, η Ελλάδα πεθαίνει από 300. Συγχαρητήρια . Φέρτε χρυσωρυχεία φέρτε ΕΟΖ, φέρτε φράχτες και παραχαράκτες της δημοκρατίας και της κοινωνίας.
  Ποιος από τους πολιτικούς της Θράκης δεν ήξερε ότι θα φτάναμε στο αμήν;
  Σε ποια χώρα πήγαν οι καπιταλιστές χρυσοθήρες τα σκληρά αφεντικά των ΕΟΖ και τους άντεξαν;
  Που θέλουν να κάνουν ολόκληρα κράτη οικονομικά εργαστήρια για να δουν αν ισχύουν οι παπαριες του Σμιθ και του Φριντμαν.
  Τώρα που μας έχουν ξεσκίσει με την συνενοχή των πολιτικών της Θράκης, ασφαλώς θα μας απειλούν με την πλέον αβάσταχτη χρεοκοπία μέσω του ΔΝΤ!
  Μας φέρανε στο χείλος του γκρεμού για να μας τα πάρουν όλα.
  Οι ποδοβολείς πρέπει να πληρώσουν τα μέγιστα για αυτό που κάνανε στον τόπο και το λαό της Θράκης. Η ψήφος είναι δική μας.
  Ασύστολοι ηγέτες, και ξεδιάντροποι. Τουλάχιστον απαλλάξτε μας από το να σας βλέπουμε και να σας ακούμε. Για λίγο, μόλις έχουμε εκλογές θα το κάνουμε αυτό από μόνοι μας, γειά σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Δήμαρχός μας θα πρέπει να ανακηρυχθεί ο Δήμαρχος με τις περισσότερες "πατάτες" και ο πιό τουρκοπροσκυνημένος. Από πού να αρχίσουμε; Έχει σαλτάρει εντελώς ο φουκαράς. Άλλωστε αυτό φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που ουρλιάζει όταν βγαίνει στα ΜΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε άρθρο του στο περιοδικό ‘ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ’ (Τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011), ο Νίκος Παπανδρέου, μεταξύ άλλων έγραφε
  …Οι Ζώνες μπορούν να λειτουργήσουν, σύμφωνα με τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι όπου να ’ναι, αλλά σε συνοριακές περιοχές, εκεί όπου οι γείτονες δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Ήδη φορείς από τη Θράκη, με πρωτοβουλία του Εμπορικού της Επιμελητηρίου και με επικεφαλής την Κατερίνα Καραγιάννη, έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις….. Ως ενδιαφέρουσα ιδέα για την τόνωση της ανάπτυξης, χαρακτήρισε τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην Ελλάδα, ο αρμόδιος επίτροπος της Ε.Ε. για θέματα οικονομίας, Όλι Ρεν, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο δεν έχει εξεταστεί ακόμη από την Ε.Ε., αλλά και άλλα, πιο πρόσφατα μηνύματα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη για τούτη την πρόταση, όχι μόνον από τη Θράκη αλλά και από κορυφαία στελέχη της Ε.Ε.
  Οι Ζώνες μπορούν να λειτουργήσουν, σύμφωνα με τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι όπου να ’ναι, αλλά σε συνοριακές περιοχές, εκεί όπου οι γείτονες (βλέπε, Βουλγαρία και Τουρκία) δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Και φυσικά, με τα μάτια της Ευρώπης στραμμένα στην Ελλάδα, η Ειδική Ζώνη είναι πρόταση ώριμη που πιστεύω ότι θα έχει και την πλήρη στήριξη των εταίρων μας. Άλλωστε, με τόσες παρεμβάσεις στο φορολογικό μας σύστημα προς τα πάνω, με συνεχείς αυξήσεις των συντελεστών, καιρός να κάνουμε και το εγχείρημα προς τα κάτω – διά μέσου και των Ειδικών Ζωνών….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. H Σοφία πρώτη μούρη παντού. Και εις ανώτερα......
  Να την χαίρεσαι δήμαρχε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αφου το λέει ο εντιμότατος Νίκος Παπανδρέου τότε πρέπει να γίνει.
  Αλλά πως εξηγείται και πως συνδυάζεται αυτό: "Οι Ζώνες μπορούν να λειτουργήσουν, σύμφωνα με τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι όπου να ’ναι, αλλά σε συνοριακές περιοχές, εκεί όπου οι γείτονες (βλέπε, Βουλγαρία και Τουρκία) δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού." με την: συνεργασία και τις παρτίδες με το τουρκικό προξενείο ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. mprabo dimarxe gialinos dimos panagia moy kane ena uayma na ejafanistoyn ta la..... [lampakis kai sia]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι μεσάζοντες σήμερα συνεδριάζουν, για να μας πουλήσουν για δούλους στα αφεντικά της ΕΟΖ.
  Προεδρέυει το Μεγάλο αφεντικό του ΦΟΡΟΥΜ Ευάγγελος Λαμπάκης.
  Τα μπόσκα τα κρατάει ο Γιαννακίδης.
  Ουστ δουλέμποροι του 2012.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τα σκλαβοπάζαρα που θα στηθούν;
  Σε όλες τα παζάρια που γίνονται στις πρωτεύουσες των νομών;
  Ή μόνο στο Δεδεαγάτς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κουφάλες τελευταία ανηλεώς κοντράρατε τις επενδύσεις αερίου, του αγωγού πετρελαίου, των χρυσωρυχείων, να αποκοιμίσετε το κοσμάκη, για να περάσετε αβρόσοι ποσί τις ΕΟΖ.
  Με τον φράχτη πάλι, η κόντρα. Τι θέλατε το πέρασμα των οικονομικών μεταναστών ελεύθερο για να εξυπηρετούνται οι ……. Έμποροι της ανθρώπινης ύπαρξης!!!!!!!!
  Ξεβρακωθήκατε, αφού είστε ιδιοκτήτες του Φόρουμ μέσα στην Αυγουστιάτικη ραστώνη στα καλά καθούμενα φέρατε τις ΕΟΖ.
  Να δούμε σήμερα τι ακαλαβίστικα θα πεί ο Γιαννακίδης, ή θα κοντράρει με τους ιδιοκτήτεςς του Φορουμ «Λαμπάκης & Οικογένεια & Κουμπάρα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το προτεινόμενο μοντέλο για την Ε.Ο.Ζ. της Αν. Μακεδονίας & Θράκης
  είναι:
  Σύμφωνα με την παρούσα Τεχνική Έκθεση, που αποτελεί φιλική δωρεά
  των μετόχων της CAPITAL MARKETS EXPERTS Α.Ε.,
  προς
  • το Οικονομικό Forum της Θράκης και
  • τον επιχειρηματικό κόσμο και τους φορείς της
  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  Στη σύνταξή της, πέραν των στελεχών της Εταιρίας τους,
  σημαντική συνδρομή παρείχε ο δημοσιογράφος κ.
  Αντώνης Τελόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούν.
  Η Συντακτική Ομάδα
  Βασίλειος Μάργαρης
  Κωνσταντίνος Μπακάλμπασης
  Ελένη Σπανού

  Το προτεινόμενο μοντέλο για την Ε.Ο.Ζ. της Αν. Μακεδονίας & Θράκης
  Είναι:
  9.1. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Αγροτικών Προϊόντων Ορεστιάδας
  9.2. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Μεταξιού Σουφλίου
  9.3. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Υπηρεσιών Αλεξανδρούπολης
  9.4. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Βιομηχανίας & Τεχνολογίας Άβαντα (ΒΙ.ΠΕ.)
  9.5. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Βιομηχανίας & Τεχνολογίας Κομοτηνής (ΒΙ.ΠΕ.)
  9.6. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Βιομηχανίας & Τεχνολογίας Ξάνθης (ΒΙ.ΠΕ.)
  9.7. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Logistics λιμένα Αλεξανδρούπολης
  9.8. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Logistics λιμένα Καβάλας
  9.9. Περιφερειακή Ε.Ο.Ζ. Μαρμάρου και Οινοποιίας Δράμας
  9.10. Τρεις Περιφερειακές Ε.Ο.Ζ. Τουρισμού και Αναψυχής
  9.10.1. Περιφερειακής Ε.Ο.Ζ. Τουρισμού και Αναψυχής Καβάλας & Θάσου
  9.10.2. Περιφερειακής Ε.Ο.Ζ. Τουρισμού και Αναψυχής Πόρτο Λάγος και
  9.10.3. Περιφερειακής Ε.Ο.Ζ. Τουρισμού και Αναψυχής Σαμοθράκης
  10. Ανώνυμη Εταιρία Κεντρικής Διαχείρισης Ε.Ο.Ζ.

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πόρτο Λάγους δηλ της παραλίμνιας περιοχής της λίμνης Βιστωνίδας σήμερα είναι αμφισβητούμενο.
  Μετά την ανταλλαγή του σκανδάλου του Βατοπεδίου, τουλάχιστο προσωρινά ιδιοκτήτης είναι ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου. Μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση ποιος νουνός ποιος κουμπάρος.
  Εκτός λέγω εκτός λέγω κι’ αν επήλθε κάποια συμφωνία και ο ηγούμενος Εφραίμ βγάλει από τα συρτάρια του, τις παλιές «μελέτες τουριστικής αξιοποίησης της Λίμνης Βιστωνίδας» , και τις εφαρμόσει αφού του δίνει τη δυνατότητα η ΕΟΖ Πόρτο Λάγους. Ούτε γάτια ούτε ζημιά.

  Λεπτομέρειες :http://www.economicforumofthrace.eu/wp-content/uploads/2012/02/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9B%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%95%CE%9A%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%9F%CE%96.pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. που είστε όλοι εσείς ακτιβιστές της δεκάρας που φτιάχνετε πανό για το χρυσό; Που είσαστε χτές στο δημοτικό συμβούλιο να χειροκροτήσετε την δημαρχάρα μας για τα ωραία σχέδια για ΕΟΖ της πείνας που μας μαγειρεύει; Νά γιατί κάνει αγώνα για να μήν γίνουν τα χρυσωρυχεία ο Λαμπάκης! Όχι για να σώσει το περιβάλλον μας, αλλά για να περάσει αλλωνών συμφέροντα. Ξυπνάτε επιτέλους!!!! Το θέμα θα μας απασχολήσει πολλές φορές ακόμα, αλλά όσοι φωνάζετε σαν πρόβατα για τον χρυσό είστε υποκριτές και επικύνδινα αφελείς!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,7,Αγροτικά,557,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2006,Αλεξανδρούπολη,7780,Άμυνα,320,Ανακύκλωση,32,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,138,Άρθρα - Απόψεις,2966,Αστυνομικά,485,Αυτοδιοίκηση,2963,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,718,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,453,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,87,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,180,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,629,Δράμα,113,Έβρος,17295,Εθελοντισμός,241,Εκδηλώσεις,2354,Εκκλησία,1167,Εκπαίδευση,1357,Ελλάδα,1249,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,62,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,613,Εργασία,18,Εργασιακά,267,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,116,Ζωή και Υγεία,316,Θράκη,659,Ιστορία,207,Καβάλα,181,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,194,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,514,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,658,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,21,Μεταναστευτικό,143,Μουσική,195,ΝΔ,455,Ξάνθη,200,Οικολογία,322,Οικονομία,574,Ορεστιάδα,1326,Πανταζίδου,153,Παπανικολόπουλος,269,ΠΑΣΟΚ,268,Περιβάλλον,395,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3637,Πολιτική,1397,Πολιτισμός,212,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,5766,Ροδόπη,378,Σαμοθράκη,636,Σάτιρα,62,Σουφλί,475,Σπίτι,22,Συγκοινωνίες,281,Σύλλογοι,296,Συνέδρια,128,ΣΥΡΙΖΑ,384,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,248,Τρίγωνο,51,Τυχερό,50,Υγεία,1006,Φέρες,368,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ο ύποπτος ρόλος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης πρωτοσέλιδο στο «Έθνος της Κυριακής»
Ο ύποπτος ρόλος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης πρωτοσέλιδο στο «Έθνος της Κυριακής»
http://3.bp.blogspot.com/-1rr8sCQB22U/Ty6ngdggzeI/AAAAAAAAMjk/9zojG7MdWvM/s200/405.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-1rr8sCQB22U/Ty6ngdggzeI/AAAAAAAAMjk/9zojG7MdWvM/s72-c/405.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/02/blog-post_9521.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/02/blog-post_9521.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων