Εκλογική «γυμναστική» στη Νέα Δημοκρατία με κατάρτιση ψηφοδελτίων

H NΔ βρίσκεται σε καθεστώς παρατεταμένης εκλογικής ετοιμότητας. O βαθμός του συναγερμού είναι μάλιστα τόσο υψηλός, που μέχρι την αρχή του Σεπτεμβρίου θα έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλες τις περιφέρειες και θα μείνουν κενά μόνα τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το Επικρατείας υπό το Σταύρο Δήμα. Στη Λ. Συγγρού δεν θέλουν να ξαναζήσουν τις ημέρες του φθινοπώρου του 2009, όταν ο Κώστας Καραμανλής προκήρυξε εκλογές και στη Ρηγίλλης έτρεχαν άρον - άρον να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Ήδη οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αποσαφηνίζουν τις προθέσεις τους...»

O Δημήτρης Σταμάτης δεν θα είναι υποψήφιος, ο Kωνσταντίνος Aρβανιτόπουλος επέλεξε την A΄ Πειραιώς αντί το Επικρατείας, ενώ ανάλογα κινείται και ο Γ.Γ. της Π.E., Ανδρέας Λυκουρέντζος, που παρά την πρόβλεψη του καταστατικού θα είναι υποψήφιος στην Αρκαδία. H τύχη του Γιάννη Μιχελάκη και του Χρύσανθου Λαζαρίδη είναι στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά, αφού οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι σε κανένα από τους δύο δεν έχει υποσχεθεί θέση στο Επικρατείας.

Παράλληλα, ο κύβος ερρίφθη και όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές θα είναι υποψήφιοι, εφόσον το επιθυμούν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα κάνει κινήσεις ώστε να προχωρήσει η «εθελουσία έξοδος» φθαρμένων στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης. O Αντώνης Σαμαράς έχει επίσης αποφασίσει να απορρίψει ενδεχόμενη πρόταση για διεξαγωγή εκλογών με λίστα λόγω της οικονομικής κρίσης, με το βασικό επιχείρημα ότι «σε μια εποχή απαξίωσης των πολιτικών μόνο οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν».

Στην A' Αθηνών όπου θα διεξαχθεί η «μητέρα όλων των μαχών» θα είναι υποψήφια και η Αλεξία Έβερτ, παράλληλα με την Όλγα Κεφαλογιάννη, το Νότη Μηταράκη, το Βασίλη Κικίλια, το Μανώλη Αγγελάκα και τους Νικήτα Κακλαμάνη και Μαριέττα Γιαννάκου, που επαναδιεκδικούν έδρες.

Στη B' Αθηνών θα ξαναπροσπαθήσουν οι Λευτέρης Ζαγορίτης και Κατερίνα Παπακώστα, θα δώσουν πρώτη φορά τη μάχη ο Γιάννης Μανώλης και η Βασιλική Τζότζολα αλλά και ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Στην περιφέρεια Αττικής δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Πέτρος Δούκας, μετά και την έντονη διαμαρτυρία του Γιώργου Βλάχου, ενώ μια έδρα θα διεκδικήσει ο πρώην βουλευτής Θανάσης Κατσιγιάννης και ο πρώην γ.γ. Πάνος Λειβαδάς.

Στη B' Πειραιώς θα είναι υποψήφιος ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ η πρόταση για πιθανή υποψηφιότητα του Σάββα Καλεντερίδη σε περιφέρεια της Βόρειας Ελλάδας απερρίφθη.

O πρόεδρος της NΔ θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία, όπου τελικά δεν θα πολιτευθεί ο Κώστας Πτωχός, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας παρά το αρχικό του ενδιαφέρον. Υποψήφιος θα είναι και πάλι ο πρώην βουλευτής Κώστας Σαμπαζιώτης.

Στην A' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα καταλάβει τη μία έδρα. Επίσης, εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές, κινούνται ήδη ως υποψήφιοι ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Δημήτρης Πανοζάχος πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της NΔ και οι κυρίες Άννα Ευθυμίου και Λιάνα Γούτα. Μάλιστα, η δραστηριότητα του κ. Σιμόπουλου έχει ενοχλήσει νυν βουλευτές σε βαθμό που τα μηνύματα να φθάσουν στη Λ. Συγγρού. Τελευταίο παράδειγμα η διοργάνωση εκδήλωσης για τον τουρισμό, στην οποία τελικά δεν παρέστη ο κ. Σαμαράς.

O Δημήτρης Σταμάτης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, δεν θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη και δεν θα κατέλθει στις εκλογές, όπως αποσαφηνίζει με δήλωσή του. Στη B' Θεσσαλονίκης θέση στη λίστα έχει κλείσει η Ανθή Σαλαγκούδη, θυγατέρα του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης της NΔ.

Στη Θράκη αναζητούνται υποψήφιοι από τη μειονότητα. Την Τρίτη θα γίνει μάλιστα και η πρώτη συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Σμύνθη, υπό τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου Άκη Γεροντόπουλο.

O κ. Γεροντόπουλος θα πολιτευθεί στον Έβρο, με συνυποψήφιους τον βουλευτή Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο και τον πρώην βουλευτή Σταύρο Κελέτση. Το ψηφοδέλτιο θα συμπληρωθεί με υποψήφιο από τον Βόρειο Έβρο και με δύο γυναίκες, που όπως όλα δείχνουν θα είναι οι κυρίες Αθανασία Κακαλή πρώην δήμαρχος Σουφλίου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της NΔ και Ελένη Δημούδη πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος.

Θολό εκλογικό τοπίο στην Ροδόπη, αφού εκτός από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, δεν ακούγεται προς το παρόν κάποιο όνομα.

Στην Ξάνθη υποψήφιος θα είναι και πάλι ο Αλέξανδρος Κοντός, ενώ θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να έχουν ο καθηγητής του ΔΠΘ Φίλιππος Τσαλίδης και ο πρώην νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης.

Στη Μακεδονία, στο Κιλκίς ο Σάββας Tσιτουρίδης έχει πάρει το «πράσινο φως» από τη Λ. Συγγρού μετά και το κλείσιμο της υπόθεσης των ομολόγων, ενώ στην Καβάλα υποψήφιος θα είναι ο πρώην υπουργός Γιώργος Kαλαντζής και στη Δράμα ο πρώην βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης.

Στις Σέρρες δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή. Παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ο ανιψιός του ιδρυτή της NΔ δεν φέρεται προς το παρόν να επιδιώκει να πολιτευθεί.

Στην Πιερία θα είναι υποψήφιος ο Αποστόλης Πόδας, ενώ ο πρώην υφυπουργός, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, κάνει δεύτερες σκέψεις. Στην Πέλλα ο άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά είναι ο μηχανικός Διονύσης Σταμενίτης, αναπληρωτής τομεάρχης Δημοσίων Έργων. Στην Καστοριά υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο Γιώργος Ντίνας και ο Πασχάλης Γκέτσιος.

Στη Θεσσαλία έχουν ήδη συμπληρωθεί οι λίστες σε όλους τους νομούς με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, χωρίς ωστόσο να αναμένεται θεαματική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού. Στη Λάρισα υποψήφια θα είναι η πρώτη επιλαχούσα σε σταυρούς, μετά την εκλογή του Κώστα Αγοραστού στην περιφέρεια, Μαίρη Καμηλαράκη. Στη λίστα αναμένεται να συμπεριληφθεί επίσης και ο Γ. Αδαμούλης ιδιοκτήτης φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

Στη Μαγνησία η ανανέωση μάλλον δεν προχωρεί αφού εκτός από τη Ζέτα Μακρή που πήγε αναπάντεχα καλά για τη NΔ στις δημοτικές εκλογές στο Βόλο, υποψήφιος ενδιαφέρεται να είναι και ο Γιώργος Σούρλας σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά για θέματα διαφάνειας.

Αντίθετα στην Καρδίτσα δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο οποίος την τελευταία φορά εξελέγη βουλευτής Επικρατείας, ενώ μια έδρα θα διεκδικήσει ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αναγνωστόπουλος, γιος του πρώην υπουργού Θόδωρου Αναγνωστόπουλου. Εκτός λίστας φαίνεται ότι μένει για προσωπικούς λόγους ο Νίκος Παπάς.

Στα Τρίκαλα, παρά τα περί του αντιθέτου φημολογούμενα, ο Σωτήρης Χατζηγάκης θα είναι υποψήφιος. Μάχη για μια έδρα θα δώσουν ο πρώην νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης και η εκπαιδευτικός Ζέφη Νικολάου.

Στη Θεσπρωτία τη μονοεδρική θα διεκδικήσει ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας και στην Άρτα ο Γιώργος Παπαδημητρίου γιος του πρώην βουλευτή.

Στην Κέρκυρα ο Στέφανος Γκίκας θα δώσει τη μάχη για τη δεύτερη έδρα στο νησί.

Στα Δωδεκάνησα θα είναι υποψήφιος ο Παντελής Μαραβέλιας και ο πρώην περιφερειάρχης Μπάμπης Κόκκινος και στη Λέσβο ο πρώην νομάρχης Παύλος Βογιατζής.

Οι υποψήφιοι σε Πελοπόννησο, Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία
Στην Ηλεία υποψήφια θα είναι η νυν βουλευτής Επικρατείας Διονυσία Αυγερινοπούλου και ο δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης. O Μενέλαος Δασκαλάκης και η Φεβρωνία Πατριανάκου θα διεκδικήσουν έδρα στη Λακωνία, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος στην Αργολίδα και η Μαρία Τροχάνη στην Αρκαδία.

Στην Κορινθία θα κατέλθει ο υποψήφιος ο Χρίστος Δήμας, πανεπιστημιακός στο Λονδίνο και γιος του αντιπροέδρου της NΔ και ο υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου Κώστας Γιώτης.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι και πάλι υποψήφιοι ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Παπαναστασίου.

Στη Βοιωτία δεν θα συμπεριληφθεί στη λίστα ο Ευάγγελος Μπασιάκος, ενώ υποψήφιος θα είναι ο Ανδρέας Κουτσούμπας.

Σκληρή μάχη στην Κρήτη
Στην Κρήτη η NΔ θα δώσει σκληρή μάχη για τη διατήρηση των εδρών της, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από την είσοδο ή μη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή. Στο Ρέθυμνο η μετακόμιση της Όλγας Κεφαλογιάννη στην A' Αθηνών αφήνει ανοιχτό το πεδίο για την κάθοδο του Κώστα Σχοινά. Κορυφαίο στέλεχος της Συγγρού επικοινώνησε με τον κ. Σχοινά στις HΠA όπου βρίσκεται για σπουδές και του ζήτησε να είναι υποψήφιος. Ως δεύτερο όνομα φέρεται ο Γιάννης Κεφαλλογιάννης, ανιψιός του πρώην υπουργού και γιος του προέδρου της NOΔE Pεθύμνου.

Στο Ηράκλειο τη δεύτερη έδρα της NΔ, που το 2009 κέρδισε ο Λευτέρης Αυγενάκης που προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία, αναμένεται να διεκδικήσει ο ξενοδόχος Γιάννης Οικονόμου, στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ενώ δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα του Γρηγόρη Πασπάτη προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Στα Χανιά την έδρα της NΔ, που το 2009 κέρδισε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, θα διεκδικήσει ο Μανούσος Βολουδάκης.

Alexandroupoli online με πληροφορίες από ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 14 σχόλια
 1. ΤΙΙΙΙΙΙ; ΠΑΛΙ ΚΕΛΕΤΣΗΔΕΣ ΚΛΠ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΥΔΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΑΛΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΠΩΩΩΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ άκουσα και για άτομο του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που θα κάνει την διαφορά και θα λιώσει πλέον τον ήλιο του Πασόκ μια και καλήα και εδώ που τα λέμε το χρειάζεται! Αλλά δεν νομίζω κανείς να έχει τα αρ@@@@@@δια απο το Πασοκ να πει αντε δρόμο απατεώνες πάω με ΝΔ για το καλό του τόπου μου που τόσο έχετε απαξιώσει,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΦΙΛΕ ΤΑ BLOGΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ ΤΗΣ ΝΙΤΣΑΣ ΚΑΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟΝ ΝΟΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ!!!! ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΕΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ESY ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΕΛΕΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
  ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΥΣ, ΤΕΡΖΗΔΕΣ, ΑΓΓΛΙΑΔΕΣ, ΓΙΑΝΕΛΟΥΣ, ΖΙΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎΣ, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σωστοοοοοοος ο 4:12 μ.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 4.12 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΕΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Βάλτε και τον Αντιδήμαρχο τον Ξανθόπουλο που φέρετε με αυτόν τον τρόπο στους συμπολίτες για να πιάσετε εσείς 20% και όχι το Πασόκ. Λαμπάκη δεν τον συμμαζεύεις λιγάκι γιατίμάλλον περνά κλιμακτήριο ο άνθρωπος και είναι μόνο για το κτήμα του και όχι για εκεί που σωστά μεν τον εμπιστεύτηκες αλλά δυστυχώς έχεις χάσει πιο πολά ποσοστά από αυτόν πρά άπό τον Βαμβακερό που όλοι τον κορόιδευάν αλλά είναι στην συμπεριφορά του απέναντι στους συμπολίτες τζέντλεμαν,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Χριστίνα Καπετανιδου! Τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 9.50 Ποια είναι αυτή; Κάποιον Καπετανίδη είχα ακούσει! Είναι το παιδί του μπαμπα και αυτή; Βρε δεν πάτε να κουρευτειται και φροντίστε να πάρετε πάλι μία έδρα με τα σόγια! Έλεος,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η Καπετανίδου είναι νέα επιστήμονας δικηγόρος από το Διδυμότειχο. Θα είναι πραγματική ανανεωτική γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Όχι σαν κάτι κυράτσες με το κραγιον μέχρι τ΄αυτιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλά μόνο αυτά έχετε να πείτε για τις υποψηφιότητες; Λοιπον μια για πάντα και ξεκάθαρα. Μόνο Δερμετζόπουλος και Γεροντόπουλος ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Οι αλλες θέσεις θα έχουν ως εξης: ............... .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ) ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΡΟΣ 10,10 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΗ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ; ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΥΙΤΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ; ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΟΝΟΜΣ ΕΒΡΟΥ ΝΑ ΠΑΑΡΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΑΒΓΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφήΑκολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,9,Αγροτικά,564,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2015,Αλεξανδρούπολη,8073,Άμυνα,328,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,140,Άρθρα - Απόψεις,2987,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3140,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,817,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,91,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,181,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,652,Δράμα,114,Έβρος,17739,Εθελοντισμός,246,Εκδηλώσεις,2424,Εκκλησία,1192,Εκπαίδευση,1394,Ελλάδα,1275,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,63,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,618,Εργασία,22,Εργασιακά,274,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,320,Θράκη,685,Ιστορία,216,Καβάλα,183,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,534,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,664,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,204,Οικολογία,329,Οικονομία,578,Ορεστιάδα,1391,Πανταζίδου,159,Παπανικολόπουλος,270,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,405,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3726,Πολιτική,1436,Πολιτισμός,217,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,11,Πρώτο Θέμα,5921,Ροδόπη,391,Σαμοθράκη,651,Σάτιρα,62,Σουφλί,505,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,299,Συνέδρια,130,ΣΥΡΙΖΑ,408,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,251,Τρίγωνο,53,Τυχερό,51,Υγεία,1034,Φέρες,380,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Εκλογική «γυμναστική» στη Νέα Δημοκρατία με κατάρτιση ψηφοδελτίων
Εκλογική «γυμναστική» στη Νέα Δημοκρατία με κατάρτιση ψηφοδελτίων
http://3.bp.blogspot.com/-r-pRx6fZ4UQ/TjXBIwsg0aI/AAAAAAAAH2E/jIHS2kuXEEk/s200/85.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-r-pRx6fZ4UQ/TjXBIwsg0aI/AAAAAAAAH2E/jIHS2kuXEEk/s72-c/85.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2011/08/blog-post_9088.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2011/08/blog-post_9088.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων