Ανακοίνωση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την πυρκαγιά στον Έβρο

Η περιβαλλοντική καταστροφή στο Δήμο Αλεξανδρούπολης από τις πυρκαγιές των πέντε ημερών, προσδιορίζεται στη στάχτη 53.000 στρεμμάτων δάσους, ίσως το πολυτιμότερο αγαθό που μας έχει απομείνει. Η προσπάθεια των οργάνων του Δήμου μας ήταν συγκινητική και αξίζουν συγχαρητηρίων οι εργαζόμενοι που έδωσαν κυριολεκτικά κάθε τους δύναμη για να περιορίσουν την καταστροφή.

Αξιοσημείωτη και αξιέπαινη είναι η επί πέντε ημέρες εγκατάσταση του περιφερειάρχη, κ. Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον υπογράφοντα και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς...»

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την αντιπεριφερειάρχη Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου, η οποία συνεργάστηκε πλήρως αναλώνοντας τον εαυτό της για όσο διήρκεσαν οι πυρκαγιές, καθώς και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου, κ. Γιώργο Παυλίδη, για την πολλαπλή παρουσία του στους χώρους του κινδύνου. Επιπλέον θα ήθελα να επιδοκιμάσω την ενεργή συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων, κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και κ. Σταύρο Καβαρατζή στους τόπους της φωτιάς.

Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον υποστράτηγο, κ. Κωνσταντίνο Γκίνη, ο οποίος συνδυάζοντας απλότητα και ουσία, έθεσε έγκαιρα στρατό και μηχανήματα στην τιτάνια προσπάθεια της κατάσβεσης των μετώπων της φωτιάς. Το πάθος του για προσφορά τον ταύτισε με τον Έλληνα Εβρίτη που αγαπά τον τόπο του και πλέον δεν μπορώ να τον ξεχωρίσω από τους συμπατριώτες μου στο Δήμο μας.

Σπουδαία και καθοριστική συμβολή είχαν επίσης ο υπαρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Μπονάτσος, ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Β. Ελλάδος της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος, κ. Βασίλειος Τσουλίκας, καθώς και ο διευθυντής της πυροσβεστικής Έβρου, κ. Σωτήρης Τερζούδης.

Ισάξια συμπεριφορά στα πύρινα μέτωπα υπέδειξαν ο ταξίαρχος κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο αστυνομικός διευθυντής Αλεξανδρούπολης, κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, ο δασάρχης Αλεξανδρούπολης, κ. Ζαχαρίας Μπακλαγής, ο διευθυντής δασών νομού Έβρου κ. Χρήστος Ζηλιασκόπουλος, καθώς επίσης και ο Αερολιμενάρχης του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος», κ. Ελευθέριος Κυριακίδης και όλοι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει σε όλα τα υψηλόβαθμα και κατώτερα στελέχη στην πυροσβεστική, τον στρατό, την αστυνομία τους εθελοντές και στους απλούς κατοίκους που με αυτοθυσία και τόλμη δεν δίστασαν να εισέλθουν στα ενδότερα της φωτιάς. Θέλω να τονίσω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους νέους, οι οποίοι με την πολύτιμη συνεισφορά τους στην καταστολή του πύρινου μετώπου απέδειξαν πως αποτελούν άξια παιδιά του Δήμου μας.

Πολύτιμη υπήρξε η συμβολή και βοήθεια των συνεργατών μου στις Φέρες, του αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκότση και του δημοτικού συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Δουνάκη, του αντιδημάρχου Τραϊανούπολης, κ. Ιωάννη Φαλέκα, όπως επίσης και των προέδρων των κοινοτήτων Φερών, κ. Αθανάσιου Πεμούση, Δωρικού, κ. Νικόλαου Κερασίδη και Νίψας, κ. Ιωάννη Βασιλειάδη, οι οποίοι προσέφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο Δήμο και τους δημότες υπενθυμίζοντας τον υποδειγματικό ρόλο των αιρετών. Ακόμη ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο Γερακόπουλο, που επί τέσσερις ημέρες συμμετείχε αδιάκοπα στο συντονισμό της πολιτικής προστασίας.

Τέλος, ναι μεν διαπίστωσα την έντονη και αληθινή προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων και τις πέντε ημέρες του αγώνα, αλλά όμως πρέπει να απαντηθούν μερικά καίρια ερωτήματα, το μεγαλύτερο εκ των οποίων, είναι «Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε άμεση επέμβαση με εναέρια μέσα αμέσως το μεσημέρι της Τετάρτης και χάθηκε πολύτιμος χρόνος που διόγκωσε το πρόβλημα και επέφερε την ερήμωση στο Δήμο μας;». Είναι πολύ μεγάλη η καταστροφή για να επαινέσω μόνο την αποφασιστική συμμετοχή στη διαδικασία εφόσον υπάρχει ευθύνη στην επέκταση και την καταστρεπτικότατη διόγκωσή της.

Θα ακολουθήσει υπόμνημα μου περί τούτου, αφού προηγηθεί διερεύνηση και άλλων κρίσιμων ζητημάτων.

Βαγγέλης Λαμπάκης
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 9 σχόλια
 1. ΤΑ 80000 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο Γερακόπουλο, που επί τέσσερις ημέρες συμμετείχε αδιάκοπα στο συντονισμό της πολιτικής προστασίας.

  Πλάκα μας κάνεις!!!!!!!!!!
  ο Γερακόπουλος 5 μέρες ήταν στο δημαρχείο και έκανε βόλτες στην πόλη με το κουστουμάκι του.
  Δεν τον είδαμε και πουθενά στην τηλεόραση , μόνο ο Γκότσης ήταν εκεί και έκανε δηλώσεις. Σιγά μην ήταν ο Γερακόπουλος στις φωτιές και να μην έτρεχε στις κάμερες να τον δούμε και να κάνει δηλώσεις......
  Χαλαρώστε λίγο με το αλληλολιβάνισμα γιατί έχετε καταντήσει γελοίοι.......

  Και τέλος για ποιά πολιτική προστασία μιλάς δήμαρχε? που επικεφαλής είναι ο Γερακόπουλος? Αυτός και οι υπόλοιποι έχουν ιδέα από πολιτική προστασία? Έχετε κάνει τίποτα σαν δήμος για πολιτική προστασία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?

  ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 340 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΑΝ. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΗΓΕ ΒΥΤΙΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.

  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΔΩΣΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο Γερακόπουλο, που επί τέσσερις ημέρες συμμετείχε αδιάκοπα στο συντονισμό της πολιτικής προστασίας.
  Ο Βαμβακερος δεν εχει την πολιτικη προστασια ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατί μήπως ξερουν ποιός την εχει την πολιτική προστασία. Ποιός ασχολήθηκε και πότε ασχολήθηκαν με το θέμα. Ενα μπ....άχαλο είναι για να μην πω τιποτα άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΗΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ!!! κ. Δήμαρχε!!!! Οι αναρμόδιοι μίλησαν οι αρμόδιοι δεν μίλησαν. Νομίζω ότι η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών, προσδιορίζει το μεγάλο κενό που δημιούργήθηκε από το Δήμαρχο με τη στάση του την ώρα της μάχης!. Έπεται και συνέχεια. Πολύ αργά αποφάσισε ο Δήμαρχος να αλλάξει στάση. Θα του συνιστούσα μέχρι τότε να διαβάσει το άρθρο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη με τίτλο "Η πολιτική δεν είναι πυρολάγνα" θα του ήταν χρήσιμο!!. Λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες όταν θα σβήσουμε και τον τελευταίο καπνό, θα πούμε πολλά, κύριε Δήμαρχε και επώνυμα βεβαίως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι φίλαυτοι πολιτικοί μας «αναγνωρίζοντας» τον εαυτός τους ως ευεργέτες, μετά από οποιοδήποτε καταστροφικό συμβάν επιδεικνύουν την φιλαλληλία τους, πρωταρχικά συναμεταξύ τους, και στη συνέχεια «προσχηματικά αποδίδουν τιμές» στους συντελεστές της επιτυχίας της μείωσης μιας περιβαλλοντικής καταστροφής όπως στην περίπτωση της πυρκαγιάς στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής στις 22-7-2011.
  Όμως οι συντελεστές ως επί το πλείστον κρατικοί λειτουργοί στη συνέχεια αφέθηκαν στη τύχη τους όπως αναφέρεται στη καταγγελία:

  ΤΗΣ
  Ε Ν Ω Τ Ι Κ ΗΣ-Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ ΗΣ-Κ Ι Ν Η Σ ΗΣ-Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν

  Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος .
  Τηλ .& fax :2231032177, Κιν. 6974141197 –6974499891- 6978520351, Web site WWW.eakp.gr, E mail: info@eakp.gr
  ΑΘΗΝΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

  Προς : Κο Διευθυντή Διεύθυνση Υγιεινής & Ασφάλειας του Α.Π.Σ.
  Αντ/ρχο Φοστιέρη Ιωάννη
  Κοιν/ση : 1ον Ko Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή
  2ον Κο Υπουργό Υγείας & κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο
  3ον Kο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Εμμανουήλ ‘Οθωνα
  4ον Κο Αρχηγό Π.Σ. Στεφανίδη Στυλιανό
  5ον Κο Υπαρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Μπονάτσο Παναγιώτη
  6ον Κο Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντ/γο Τουλίκα Βασίλειο
  7ον Κο Διοικητή Π.Υ.Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
  8ον Κους Διοικητές Π.Υ. Κομοτηνής -Ξάνθης - Δράμμας – Αλεξανδρούπολης
  9ον Πολιτικούς Φορείς -Α.Δ.Ε.Δ.Υ.– Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
  ΘΕΜΑ : Διενέργεια ιατρικού ελέγχου για την κατάσταση της υγείας των εμπλεκομένων πυροσβεστών στην
  κατάσβεση πυρκαγιάς στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής και άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για
  την προστασία της υγείας τους.

  Κύριε Διευθυντά, με δεδομένο:
  * Την μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 22/7/2011 στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο
  εργοστάσιο Alfa Beta Roto A.B.E.E και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από τα
  παράγωγα της καύσης των χημικών ουσιών που υπήρχαν στο εργοστάσιο για την υγεία των κατοίκων της
  περιοχής μέσω της διατροφικής αλυσίδας και του εισπνεόμενου αέρα, όπως αυτά εκλαμβάνονται
  συμπερασματικά από την σχετική ειδησεογραφία αλλά και την έντονη κινητοποίηση των αρμόδιων τοπικών
  αρχών.
  * Την έντονη ανησυχία των εμπλεκομένων στην κατάσβεση πυρκαγιάς συναδέλφων μας για τις
  ενδεχόμενες επιπτώσεις στην υγεία τους.

  Σας ζητάμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας και της εφαρμογής των σχετικών διατάξεων για την
  υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων να μεριμνήσετε ώστε:
  * Να γίνει άμεσος ιατρικός έλεγχος με ευθύνη και πρωτοβουλία της υπηρεσίας όλων των εμπλεκομένων
  συναδέλφων.
  * Να γίνουν όλες οι σχετικές διαδικασίες για τον καθαρισμό και την απορρύπανση από εξειδικευμένα
  συνεργεία όλων των πυροσβεστικών και επιβατικών οχημάτων που ενεπλάκησαν και του εξοπλισμού τους,
  καθώς επίσης και όλων των εξαρτημάτων του ατομικού εξοπλισμού των υπαλλήλων ( στολές, κράνη, μπότες
  κ.λ.π ).

  (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ τα της φιλαλληλίας τους)

  Κύριε Διευθυντά, λόγω ότι από την κινητοποίηση των αρμόδιων τοπικών αρχών και τα μέτρα που
  εξήγγειλαν για προληπτικούς λόγους για την προστασία των κατοίκων της περιοχής, διαπιστώνουμε ότι δεν
  αναφέρονται πουθενά προληπτικά μέτρα για τους πυροσβέστες που ήρθαν σε άμεση επαφή με όλα τα
  επικίνδυνα παράγωγα της καύσης, εκτιμούμε ότι η υπηρεσία μας θα δείξει την ανάλογη ευαισθησία και δεν
  θα αφεθούν οι συνάδελφοι στην τύχη τους όπως έγινε αρκετές φορές κατά το παρελθόν ( βλέπε πυρκαγιές
  στην Πτολεμαϊδα, στον Δημόκριτο, στο Λαύριο κ.λ.π ).

  Για την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών
  Τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ
  Βλάχος Δημήτριος - Καραγκούνης Δημήτριος - Μιχαήλ Μιχαήλ

  Και εδώ περισσότερα: http://www.eakp.gr/pdf/komotini1.pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. O Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έδρασε ως κοινός προβοκάτορας και έκανε ότι ήταν δυνατόν για να διασπάσει την απαραίτητη ενότητα του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης. Φάνηκε ανάξιος των περιστάσεων. Το μόνο που έκανε ήταν να λέει σαχλαμάρες και ανακρίβιες στα κανάλια την ώρα που άλλοι (Πυροσβέστες, κάτοικοι, δασικοί υπάλληλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, ο Αντιδήμαρχος Φερών, οι χειριστές των χωματουργικών και οι πιλότοι έδιναν και την ψυχή του. Ντροπή σου Δήμαρχε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΠΆΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ. Αν δεν σταματήσουν να εμπλέκουν την πολιτική και τα κομματικά τους συμφέροντα και για την περίπτωση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και τους προσωπικούς του εγωϊσμούς, τότε σίγουρα θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές. Γιατί πολύ απλά οι πυροσβέστες θα αγανακτίσουν και θα τα παρατήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφήΑκολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,9,Αγροτικά,564,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2015,Αλεξανδρούπολη,8048,Άμυνα,328,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,139,Άρθρα - Απόψεις,2984,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3117,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,799,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,90,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,181,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,651,Δράμα,114,Έβρος,17702,Εθελοντισμός,246,Εκδηλώσεις,2421,Εκκλησία,1191,Εκπαίδευση,1391,Ελλάδα,1273,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,63,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,618,Εργασία,21,Εργασιακά,273,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,320,Θράκη,682,Ιστορία,215,Καβάλα,182,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,534,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,664,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,203,Οικολογία,327,Οικονομία,578,Ορεστιάδα,1385,Πανταζίδου,158,Παπανικολόπουλος,270,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,403,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3718,Πολιτική,1435,Πολιτισμός,217,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,5908,Ροδόπη,390,Σαμοθράκη,651,Σάτιρα,62,Σουφλί,501,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,298,Συνέδρια,130,ΣΥΡΙΖΑ,407,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,251,Τρίγωνο,53,Τυχερό,51,Υγεία,1033,Φέρες,376,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ανακοίνωση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την πυρκαγιά στον Έβρο
Ανακοίνωση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την πυρκαγιά στον Έβρο
http://2.bp.blogspot.com/-DFOArkqZyDA/TlzZGEHsdeI/AAAAAAAAILE/b1SpY4XErRc/s200/Lampakis+baggelis+3.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-DFOArkqZyDA/TlzZGEHsdeI/AAAAAAAAILE/b1SpY4XErRc/s72-c/Lampakis+baggelis+3.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2011/08/blog-post_3854.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2011/08/blog-post_3854.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων