Το Πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2010-2011

Η Ονειρούπολη του Δήμου Δράμας είναι πλέον κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση που πραγματοποιείται στην χώρα μας. Πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της.
Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη. ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Φέτος τα σχέδια του Δήμου είναι μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα. Η Ονειρούπολη ξεκίνησε την λειτουργία της στις 3 Δεκεμβρίου 2010 και ολοκληρώνεται στις 2 Ιανουαρίου 2011.

Φέτος οι επισκέπτες θα ζήσουν την μεγαλύτερη και ομορφότερη Ονειρούπολη που έγινε ποτέ...
Ζήστε το όνειρο!

Το Πρόγραμμα της Ονειρούπολης: ...»

ΤΡΙΤΗ 7.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

18.00 Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Gotse Deltsev Βουλγαρίας. 19.30 Το ΤΟΣΥΝ Δήμου Δράμας συμμετέχει στην Ονειρούπολη με το 1ο Winter Youth Festival. Συναυλία από τοπικά συγκροτήματα της Δράμας με ελληνικά και έντεχνα μουσικά κομμάτια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

18.00 Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Κομνηνοί».
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Πόντο.
Δίστιχα σατυρικά για τους μήνες και τις εποχές του χρόνου. Τραγούδια, κάλαντα και χοροί από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.19.30 RnB και Pop μουσική βραδιά από το μουσικό συγκρότημα «ΧΡΙΣΜΑ» της Θεσσαλονίκης.

ΠΕΜΠΤΗ 9.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.18.00 Ποντιακά παραδοσιακά τραγούδια από την οικογένεια Ραμπίδη.19.30 Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας με έργα γνωστών Ελλήνων Συνθετών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

18.00 Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από τη μικτή χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Δράμας19.30 «ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ»

. Μια αξέχαστη συναυλία με πολλές εκπλήξεις και καινούργια τραγούδια από το δραμινό συγκρότημα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.12.10
12.00 Αφιέρωμα στο πιο γλυκό «ξωτικό» της Ονειρούπολης

.
Η Βίκυ Γλάρου Παπαεμμανουήλ ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που πρόσφερε με όλες της τις δυνάμεις στην δημιουργία και στην γιγάντωση της εκδήλωσης. Το κενό που αφήνει πίσω της, τόσο στην επιτροπή όσο και στην ζωή μας δεν αναπληρώνεται. 

Στην περίπτωση της «Βικούλας» μας δεν ισχύει το «ουδείς αναντικατάστατος». 

Για εμάς η Βίκυ είναι αναντικατάστατη. 
Λέμε αντίο στο πιο γλυκό «ξωτικό» μας και στην δική μας «Βασίλισσα του Χιονιού».
Ο χορός της «Μαγικής Μπάλας». Η νεράιδα της Ονειρούπολης χορεύει μέσα σε μια τεράστια κυλιόμενη μπάλα

13.00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βερδικούσια» Λάρισας παρουσιάζει θεσσαλικούς, παραδοσιακούς χορούς. 18.00 CLOWN MAGIC COMEDY - ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ταχυδακτυλουργικά με τη συμμετοχή των παιδιών από τους κλόουν Κρόκο και Λίνο. Άφθονο γέλιο με φάρσες και σκανδαλιές.

19.30 «May Day» σημαίνει ανοιξιάτικη μέρα...
 Οι May Day, η Ελβίρα Δαγιάγλου και ο Μπάμπης Συντάκης, από την Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν το πρώτο τους άλμπουμ «Γυάλινη Σφαίρα» με πρωτότυπα, νεανικά κομμάτια σε ποπ-ροκ ύφος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.10
11.30 «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

Παρέλαση με την ομάδα του «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο», τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα. Μια μαγευτική πομπή στα καφέ της πόλης , παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής. 
Συνοδεύει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΜΑΣ.

12.00 Σχήμα μπαλέτου Έλενας Αγγέλοβας - Καλφοπούλου με συμμετοχές από τις σχολές «Studio de ballet» Gabriela Kazoli (Καβάλα) και Σχολή Χορού «Έκφραση και Δημιουργία» (Τρίκαλα).13.30 Η Ένωση χορευτών Δράμας «ΠΥΡΡΙΧΕΙΟΣ» παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από τον Πόντο.14.00 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρωκατασκήνωση Θάσου πάει στη Δράμα, παρέα με τον Άγιο Βασίλη». Ο Χριστουγεννιάτικος ξυλοπόδαρος υποδέχεται τα παιδιά στην εκδήλωση και τα οδηγεί στο βοηθό του το ξωτικό που θα τα μεταμορφώσει με τα χριστουγεννιάτικα πινέλα του σε ξωτικά.

16.00 Κυριακή στο χωριό. 
Μαγνητοσκόπηση της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ3 με την δημοσιογράφο Μάρνη Χατζηεμμανουήλ. Μεγάλα ονόματα, απίθανες εκπλήξεις, τραγούδια, χορός και απίθανες γεύσης.
Οι CABARET BALKAN Ονειρούπολη θα λειτουργεί κανονικά για τους επισκέπτες

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

18.00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αμισού παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από τον Πόντο.

19.30 Jazz μελωδίες από το συγκρότημα «Wave Jazz Band»

ΤΡΙΤΗ 14.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

18.00 «Χριστούγεννα - πρωτούγεννα, τώρα Χριστός γιννιέται»
Το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας παρουσιάζει χορούς και τραγούδια από την Μακεδονία.

18.30 Συναυλία, Μουσική Δωματίου «Τρίο Μέλος» ( Οboe, Βιολοντζέλο, Πιάνο)

20.00 Ο γνωστός Κερκυραίος, Χρήστος Γεωργοπέτρης και οι «Μουσικοί του Δρόμου» κάνουν αυτή τη νύχτα γιορτινή και ονειρική, τραγουδώντας ροκ και έντεχνα ελληνικά κομμάτια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

18.00 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δράμας. 19.00 ΚΑRΑΟΚΕ SHOW

Μια ξεχωριστή βραδιά για τους επισκέπτες της Ονειρούπολης. Τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, διαβάζοντας τους στίχους στην οθόνη και γίνεται Star της βραδιάς.

ΠΕΜΠΤΗ 16.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων. 18.30 "ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ"
Ο Σύλλογος Γονέων μαθητών του 13ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας ενώνουν και στέλνουν τις ευχές σας ψηλά με τα αιωρούμενα φανάρια. Ένα φανταστικό θέαμα που θα το δημιουργήσουν γονείς και παιδιά το απόγευμα στην πλατεία της πόλης μας.

19.30 Ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδάει τις επιτυχίες του στην Ονειρούπολη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.

19.00 Γενέθλια Ονειρούπολης "Αν η μαγεία είναι σαν όνειρο ..τότε ελάτε να ονειρευτούμε"
Μεγαλώσαμε σβήνουμε εφτά κεράκια! 
Καλεσμένοι όλοι στο πάρτι γενεθλίων της Ονειρούπολης, με τη ζαβολοπαρέα, τους κλόουν Κρόκο & Λίνο, dj τον Χρήστο Σαραντούδη και τους διεθνούς φήμης μάγους Martino & Tobi
.
Μετά από δέκα χρόνια πορείας στα μουσικά πράγματα ο Θάνος Δαρούσης παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Θέλω να σε ξαναδώ». Κυκλοφορεί από την δραμινή δισκογραφική εταιρεία Gold Music.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.12.10
11.30 "ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ"
Παρέλαση με την ομάδα του "Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο",τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα. Μια μαγευτική πομπή στο εμπορικό κέντρο, παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής και καταλήγει στην πλατεία της πόλης σ' ένα τρελό κοινό πανηγύρι. Συνοδεύει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ.

12.30 Η σχολή μπαλέτου της Κυριακής Ιωαννίδου παρουσιάζει χορογραφία βασισμένη στον σύγχρονο χορό.13.00 Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «Ο ΕΒΡΟΣ» παρουσιάζει χορούς και δρώμενα του Έβρου.

13.30 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλής Βρύσης θα παρουσιάσει παραδοσιακούς - τοπικούς χορούς υπό τους ήχους των παραδοσιακών οργάνων, γκάιντας και νταχαρέ. 18.00 Παραδοσιακοί χοροί από χορευτικές ομάδες του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου.

18.30 Επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕ ΚWON - DO από τον αθλητικό σύλλογο ΤΑΕ KWON - DO Δράμας - ΖΕΝ.

19.30 «FREE SOUL» Ένα από τα πιο δυναμικά rock n' roll συγκροτήματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Ανδρέα Χριστόπουλο. Το πρόγραμμά τους βασίζεται σε χορευτικό rock n' roll με τραγούδια που έχουν κάνει μεγάλες επιτυχίες στις δεκαετίας '50 και '60 .

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.10
11.30 ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Παρέλαση με την ομάδα του «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο», τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, την μπάντα δρόμου «κόκκινα γάντια» και ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα. Μια μαγευτική πομπή στο εμπορικό κέντρο, παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής και καταλήγει στην πλατεία της πόλης σ' ένα τρελό κοινό πανηγύρι. Συνοδεύει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.

12.00 Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Καλαμπακίου παρουσιάζει το θρακιώτικο δρώμενο από την περιοχή της Βιζύης της Ανατολικής Θράκης, «Ο Καλόγερος» ή «Τα Καλογέρκα», που παρουσιάζεται όπως ακριβώς διασώθηκε και πραγματοποιείται ακατάπαυστα, από παλικάρια και άντρες του Καλαμπακίου, από το 1912 μέχρι σήμερα.12.30 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρολεύκης παρουσιάζει κάλαντα και χορούς της Θράκης. 13.00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δράμας «Οι Ρίζες μας» παρουσιάζει μουσικό, χορευτικό εκδηλώσεων.

15.00 Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με τη ζαβολιάρικη παρέα της Ονειρούπολης. Το Μπάρμπα Χιονιά - τον Ταρανδούλη - τον Χιονούλη - τα Ξωτικά - τους Βοηθούς του Αη Βασίλη - τις Παραμυθούδες - τον Ονειρούλη

16.30 Σύλλογος Κρητικών Δράμας «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ». 
«Όταν γλεντούν οι Κρητικοί και όταν χαροκοπούνε, άγγελοι κατεβαίνουνε και τον χορό κρατούνε»

Ένα κύτταρο πολιτισμού στην όμορφη, φιλόξενη και μαρτυρική πόλη της Δράμας. Με τους λεβέντικους χορούς που θα μας παρουσιάσουν θα μας ταξιδέψουν στην όμορφη και λεβεντογέννα Κρήτη.

17.30 Μαγνητοσκόπηση της εκπομπής «Η Ζωή είναι μια Ζωγραφιά» του Κώστα Ζαμπίδη από την Άλφα Τηλεόραση. 18.00 Το δραμινό συγκρότημα «Στέλιος - Μυρσίνη και φίλοι» παρουσιάζουν ροκ και έντεχα ελληνικά τραγούδια.

19.30 «DisplayeD» μια αγγλόφωνη alternative rock μπάντα από την πόλη της Δράμας άρχισαν να παίρνουν τη μουσική στα σοβαρά και να ονειρεύονται περισσότερο. Στην Ονειρούπολη παρουσιάζουν το πρώτο album με όνομα «Older».

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων.18.00 Στο Σπιτάκι του Παραμυθιού, η δραμινή συγγραφέας Βάσια Μώραλη παρουσιάζει το παραμύθι της «Η Βροχή των Αστεριών». Το παραμύθι κέρδισε το πρώτο βραβείο εικονογράφησης το 2008 του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

18.30 Ο νέος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Νταντής μας παρουσιάζει τις επιτυχίες του.

19.30 Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, η Τάμτα στην Ονειρούπολη. Η Τάμτα στα φετινά της live παρέα με τους Cabin 54 παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες επιτυχίες, οι πιο πολλές χορευτικές, ένα πρόγραμμα που με τη σφραγίδα της ελκυστικής παρουσίας της αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο δυναμικά live!

ΤΡΙΤΗ 21.12.10
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων. 13.00 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

18.00 Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από την Μικτή Χορωδία του Δήμου Δράμας.

19.00 Κουκλοθεατρική ομάδα της Χριστίνας Μπήτιου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ». 


Απόγευμα:
 Παρέλαση με την ομάδα του "Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο",τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, την μπάντα δρόμου "κόκκινα γάντια" και ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα.
Μια μαγευτική πομπή στο εμπορικό κέντρο, παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής που ξεκινά από την πλατεία της πόλης και καταλήγει στον Χωριό του Αη Βασίλη σ' ένα τρελό κοινό πανηγύρι. 
Συνοδεύει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.

20.00 Ο Ηλίας Χριστοφορίδης ετοίμασε ειδικά για την Ονειρούπολη ένα Christmas Spirit dj set με ηλεκτρονικούς προοδευτικούς ήχους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.12.10
Πρωί: Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

18.00 Οι Φιλαρμονικές του Καλού Αγρού Δράμας και της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής παρουσιάζουν κομμάτια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

19.00 Η Φιλαρμονική των Φιλίππων παρουσιάζει κομμάτια από την κλασσική μουσική. 19.30 Οι μαθητές του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού και Νηπιαγωγείο «Παιδικόραμα» σας προσκαλούν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ονειρούπολη. 20.30 Μουσική βραδιά με έντεχνη ελληνική μουσική από το δραμινό συγκρότημα 4D' S.

ΠΕΜΠΤΗ 23.12.10
18.00 «Τα Χριστούγεννα κοντεύουν... όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή. όμως κάτι πρόκειται να συμβεί που θα φέρει τα πάνω - κάτω».
Η πρώτη τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, με την υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, θα παρουσιάσει το παραμύθι που έγραψε η δραμινή στιχουργός και συγγραφές Όλγα Βλαχοπούλου, από τις εκδόσεις Τετράγωνο του Νίκου Μουρατίδη, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Το παραμύθι θα προλογίσουν η συγγραφέας και ο εκδότης Νίκος Μουρατίδης. Το έργο θα πλαισιώνουν τμήματα της σχολής μπαλέτου της Έλενας Αγγέλοβας - Καλφοπούλου.

19.00 Στο Σπιτάκι του Παραμυθιού σε συνεργασία με την Ένωση Κυριών Δράμας, παρουσιάζεται το παραμύθι «Ο Παράξενος Επισκέπτης της Ονειρούπολης» του Βασίλη Τερζόπουλου, που απέσπασε το 1ο Βραβείο στον 1ο Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού της Ονειρούπολης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

Απόγευμα: 
Street Parade
. Παρέλαση με την ομάδα του "Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο", τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, την μπάντα δρόμου "κόκκινα γάντια" και ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα.
Μια μαγευτική πομπή στο εμπορικό κέντρο, παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής που ξεκινά από την πλατεία της πόλης και καταλήγει στον Χωριό του Αη Βασίλη σ' ένα τρελό κοινό πανηγύρι. Συνοδεύει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΩΝ.

20.00 Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.12.10
Παραμονή Χριστουγέννων!
11.00 Κάλαντα από τη φιλαρμονική Καλλιφύτου

11.30 Κάλαντα από τη φιλαρμονική Καλού Αγρού

12.00 Κάλαντα από τη φιλαρμονική Δήμου Δράμας

12.30 Κάλαντα από το Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας Δράμας

14.00 KARAOKE SHOW
Ένα ξεχωριστό μεσημέρι για τους επισκέπτες της Ονειρούπολης. Τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, διαβάζοντας τους στίχους στην οθόνη και γίνεται Star της βραδιάς.16.30 "Επιλήνιος" 
Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι».

18.00 Θίασος σκιών Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή «Tα τρια αινιγματα και η μαγισσα του δεντρου της Ονειρουπολης».
Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για το θέατρο σκιών. 
Κείμενο: Κωνσταντίνος Κουγιουμτζης. 

Την Ονειρούπολη εχει βάλει στο ...μάτι, η μάγισσα του δέντρου εκτός αν μπορέσει κάποιος να απαντήσει σε τρία αινίγματα που θα βάλει. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει και τα Χριστούγεννα στην ονειρούπολη είναι σε ...κίνδυνο! Κανείς είπα???

19.30 "Φιγούρες και κούκλες"
Φιγούρες που εμφανίζονται, εξαφανίζονται, μεταμορφώνονται διαρκώς σ' ένα BLACK THEATRE SHOW από την ομάδα «Πολυθέαμα». Οι κούκλες MUPPET της ομάδας κουκλοθεάτρου ΤΙΚ ΝΙΚ που ακολουθούν είναι γνωστοί πρωταγωνιστές που ξέρουν να κλέβουν τις εντυπώσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.12.10
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
 "Χριστός γεννάται δοξάσατε..."
11.00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΩΝ
. Ζογκλέρ και κλόουν μαθαίνουν ζογκλερικά στους μικρούς φίλους της Ονειρούπολης. Ένα ζωντανό σχολείο ζογκλερικών όπου η δράση και η απόλαυση δεν έχει τέλος.

12.30 Η ζαβολιάρικη παρέα της Ονειρούπολης, ο Μπάρμπα Χιονιάς - ο Ταρανδούλης - ο Χιονούλης - τα Ξωτικά - οι Βοηθοί του Αη Βασίλη - οι Παραμυθούδες - ο Ονειρούλης μοιράζουν πολύχρωμα μπαλόνια 
.

15.00 Η ζαβολιάρικη παρέα συνεχίζει με ένα τρελό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ
.

16.30 Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα καινούρια παιχνίδια μυαλού που ετοιμάζει για όλους εσάς ο mentalist Vilentoni... σύντομα κοντά σας!

18.00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς.

19.30 «ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ». 
Το δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα με ποπ-ροκ εναλλακτικό - ηλεκτρονικό ήχο.

KYΡIAKH 26.12.10
12.00 Τι γίνεται όταν ο Αη Βασίλης ξεκινά το ταξίδι του στη γη και δεν μπορεί να δέσει τη μπότα του? Στο Σπιτάκι του Παραμυθιού, η συγγραφέας Δήμητρα Πυργιλή παρουσιάζει το βιβλίο της «Η μικρή μπότα του Αι - Βασίλη» και μας αποκαλύπτει το τέλος της ιστορίας...

12.30 ΠΕΡΠΑΤΑ, ΤΡΕΞΕ, ΠΗΔΑ - PARACHUTE GAMES
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με ένα. γιγάντιο πολύχρωμο αλεξίπτωτο!!!!!!13.15 Το Συμβούλιο Νεολαίας Χωριστής παρουσιάζει χορευτικό πρόγραμμα με μοντέρνο χορό hip hop.
13.30 Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τον πολιτιστικό σύλλογο «Διποτάμων».14.00 Παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Φωτολίβους. 15.00 Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα καινούρια παιχνίδια μυαλού που ετοιμάζει για όλους εσάς ο mentalist Vilentoni... σύντομα κοντά σας!
19.00 Ο Δήμος Αναστασιάδης ταξιδεύει με την μπάντα του για μια μοναδική εμφάνιση στην Ονειρούπολη Δράμας. Τα νέα τραγούδια του μας ταξιδεύουν στις κρυφές σκέψεις του δημιουργού, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς. Η "Αντίθετη Τροχιά" είναι η δεύτερη προσωπική του δισκογραφική δουλειά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.12.10
12.00 Δημοτικό σχολείο Δοξάτου χορωδία χριστουγεννιάτικα τραγούδια.12.30 Μαθήματα Ζωγραφικής με τον Ζωγράφο της Ονειρούπολης, Κώστα Ζαμπίδη.

18.00 Η "Θρακική Εστία" παρουσιάζει χορούς και μουσικούς σκοπούς από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.18.30 Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες με χορούς και τραγούδια από τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας «Άγιο Χρυσόστομο».

20.00 Συναυλία με το δραμινό συγκρότημα «Air Astrons».

ΤΡΙΤΗ 28.12.10
11.00 Στο Σπιτάκι του Ταχυδρομείου, τα ΕΛΤΑ Δράμας και η Φιλοτελική Εταιρεία σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους. Δημιουργείστε το προσωπικό σας γραμματόσημο, γνωρίστε τα συλλεκτικά γραμματόσημα της Ονειρούπολης και το ειδικό παζλογραμματόσημο.
Εκπλήξεις και πολλά δωράκια για τους επισκέπτες.

13.00 Παραδοσιακοί χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Φωτολίβους.

18.00 Τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Χωριστής.19.30 Μια ευχάριστη μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες και γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από Ευρώπη και Αμερική παρουσιάζει το μουσικό σύνολο ΙΑΜΒΟΣ .

TETAΡTH 29.12.10
12.00 Οι «Μουσικομικρούληδες» ξεχύνονται στην Ονειρούπολη και προσκαλούν όλα τα παιδιά σε ένα πάρτι με διαγωνισμούς, παιχνίδια, τραγούδια και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

18.00 Το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ. Τ. Δράμας καλεί όλα τα παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, να έρθουν με το ποδηλατάκι τους στον πεζόδρομο της Ζερβού, για να πάρουν μέρος στο baby rally των Αγιοβασίληδων. Πάρτε τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια σας και ελάτε!!! 19.30 Συναυλία από τους NO NAME BAND οι οποίοι ξεκίνησαν το 2006 από την Θεσσαλονίκη σε έντονο ποπ - ροκ ύφος. Τους διακρίνει το πάθος και η ένταση πάνω στη σκηνή κάνοντας τον κόσμο να χοροπηδάει μέχρι τελικής πτώσεως.


Τη σκυτάλη παίρνει το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα EMIGRE. 
Έκαναν αισθητή την παρουσία τους το 2004, με το πρώτο τους album «ΣΗΜΕΡΑ», λανσάροντας μια νέα πρόταση στον χώρο της ελληνικής pop / rock σκηνής. Σήμερα, συνεχίζοντας αυτήν την προσπάθεια τους, παρουσιάζουν στιγμές από την δισκογραφία τους στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.
Φρέσκος ήχος, μελωδίες που σε κερδίζουν, ξεχωριστή παρουσία επάνω στη σκηνή!!

Θα μας ξεσηκώσουν και θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια που ήδη έγιναν επιτυχίες και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον κόσμο!

ΠΕΜΠΤΗ 30.12.10
12.00 ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΠΙΤΙΟΥ: «O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ»

13.30 Επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕ ΚWON - DO από τον αθλητικό σύλλογο ΤΑΕ KWON - DO Δράμας - ΖΕΝ

18.00 Η γιορτή στην όμορφη πόλης μας αρχίζει. 
Η χοροδιδάσκαλος - ιδιοκτήτρια Βασιλική Δημοπούλου, ο παρτενέρ της και τα παιδιά του studio θα σας απογειώσουν με τους ξέφρενους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς αλλά και με χορούς της ανατολής.

19.00 Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Παρανεστίου χορεύουν παραδοσιακούς χορούς από τον Πόντο.

19.30 Οι «LOST EDEN» το νεανικό συγκρότημα από τη Δράμα παρουσιάζει τραγούδια με επιρροές κυρίως από την rock και έντεχνη σκηνή. Φιλοσοφία τους «Το πάθος για την μουσική είναι πάθος για την ζωή. Και η ζωή είναι πολύ άδεια χωρίς καλή μουσική».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.12.10
11.00 Κάλαντα από τη φιλαρμονική Καλλιφύτου

11.30 Κάλαντα από τη φιλαρμονική Καλού Αγρού

12.00 Κάλαντα από τη φιλαρμονική Δήμου Δράμας

13.00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεροφράχτη θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς.

14.00 KARAOKE SHOW

Τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, διαβάζοντας τους στίχους στην οθόνη και γίνεται Star της βραδιάς.

18.00 Λαικά και παραδοσιακά τραγούδια από μια νεανική δραμινή παρέα. Απόγευμα: 
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
... ξαφνικά γεμίζει Αη Βασίληδες η Ονειρούπολη.
Πόσοι νομίζεται ότι υπάρχουν; Απίστευτα ...πολλοί! Δεν θα το πιστεύεται!
Οι νέοι της Πετρούσας σας προσκαλούν να τους μετρήσετε. 
Ξεπροβάλουν από παντού - ανεβαίνουν στη σκηνή, τραγουδούν, παίζουν τύμπανα, χορεύουν, μοιράζουν καραμέλες.

23.00 Στην αλλαγή του χρόνου θα μας κρατήσει συντροφιά το δραμινό συγκρότημα «Αντικαταστάσεις» με αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο και λαϊκό μουσικό χώρο.

23.59 Όλη η παρέα της Ονειρούπολης, μικροί και μεγάλοι, αποχαιρετούν τον παλιό χρόνο και υποδέχονται τον νέο!

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.01.11 - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
11.30 Μπαλονοπαιχνιδίσματα με κλόουν και τη ζαβολοπορέα της Ονειρούπολης. Παιχνίδια με τεράστια μπαλόνια.

12.30 Η ζαβολιάρικη παρέα της Ονειρούπολης, ο Μπάρμπα Χιονιάς - ο Ταρανδούλης - ο Χιονούλης - τα Ξωτικά - οι Βοηθοί του Αη Βασίλη - οι Παραμυθούδες - ο Ονειρούλης μοιράζουν πολύχρωμα μπαλόνια 15.00 Η ζαβολιάρικη παρέα συνεχίζει με ένα τρελό Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ!

19.30 Μια νέα ερμηνεύτρια, η Κατερίνα Μακαβού και η παρέα της θα μας κρατήσουν συντροφιά με τα τραγούδια τους. Το 2008 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μικρά Μυστικά». Ο ήχος πότε πειραματικός με έντονα electro, πότε ακουστικός μέσα από το γνωστό σε όλους μας πάντρεμα κιθάρας-φωνής και άλλοτε ροκ τις στιγμές του θυμού...

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.01.11
11.30 Street Parade 
ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Παρέλαση με την ομάδα του "Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο",τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα. Μια μαγευτική πομπή στο εμπορικό κέντρο, παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής και καταλήγει στην πλατεία της πόλης σ' ένα τρελό κοινό πανηγύρι. 
Συνοδεύει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΜΑΣ.

19.30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Η ορχήστρα του Σάββα Ιωαννίδη μαζί με τους Σάκη Αγαπίου, Νίκο Δερμερτζή και Γεωργία Τσαπανίδου θα παρουσιάσει λαϊκά, ακουστικά και έντεχνα τραγούδια.
Ο Άη Βασίλης έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της επιστροφής...

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ονειρούπολης Δράμας

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,608,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2046,Αλεξανδρούπολη,8552,Άμυνα,349,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3018,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3320,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,698,Δράμα,116,Έβρος,18461,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2566,Εκκλησία,1234,Εκπαίδευση,1495,Ελλάδα,1312,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,71,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,633,Εργασία,23,Εργασιακά,298,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,56,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,327,Θράκη,755,Ιστορία,230,Καβάλα,193,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,586,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,673,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,198,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,342,Οικονομία,588,Ορεστιάδα,1499,Πανταζίδου,166,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,276,Περιβάλλον,426,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3892,Πολιτική,1485,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6171,Ροδόπη,416,Σαμοθράκη,667,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,558,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,287,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,140,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,54,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,65,Τυχερό,53,Υγεία,1096,Φέρες,393,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Το Πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2010-2011
Το Πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2010-2011
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKNeW4GuK6EFdhm4DstsuKNV5kIq271GqwfuXX-ElnRoqaPH6wu8bg9P1iiLOQOhfog1Nw8-7wTliMYJzmYfOo1zwNs2mcOZdNBr6TNZylS7ztoxcA9JdWczCT5G0EA-H5rTjpRpRpeTU/s320/logo_oneiroupolh.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKNeW4GuK6EFdhm4DstsuKNV5kIq271GqwfuXX-ElnRoqaPH6wu8bg9P1iiLOQOhfog1Nw8-7wTliMYJzmYfOo1zwNs2mcOZdNBr6TNZylS7ztoxcA9JdWczCT5G0EA-H5rTjpRpRpeTU/s72-c/logo_oneiroupolh.png
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2010/12/2010-2011.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2010/12/2010-2011.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων