Οι τελευταίες εξελίξεις για τις Δημοτικές Εκλογές στο Σουφλί

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συνέλευση των στελεχών και μελών των Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σουφλίου, Ορφέα και Τυχερού, παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Αθανάσιου Ράσσιου.
Ζητήθηκε από τους παρευρισκομένους να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν την πρόθεση για υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Παύλου Φυλλαρίδη, ωστόσο, σχεδόν ομόφωνα τα στελέχη δεν θέλησαν να περάσουν σε αξιολόγηση κρίνοντας σωστό να αφήσουν και άλλο χρόνο στα στελέχη, μέλη και φίλους της παράταξης να δραστηριοποιηθούν λίγες μέρες ακόμα.

Ο κ. Φυλλαρίδης τόνισε και έκανε ξεκάθαρο ότι είναι στη διάθεση της παράταξης, αν δεν προκύψει κάτι άλλο. Έτσι και με αυτό το σκεπτικό έκανε και την πρόταση στο κόμμα, σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο. Έκανε μια ανάλυση πώς σκέπτεται να κινηθεί εάν τελικά ηγηθεί κάποιου συνδυασμού τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα στις οικονομικές δυσκολίες, στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων που κινδυνεύουν να χάσουν την εργασία τους τονίζοντας πως πρέπει να βρεθούν λύσεις, καθώς επίσης ότι πρέπει να κινητοποιηθούν και δραστηριοποιηθούν νέοι άνθρωποι αναλαμβάνοντας υπεύθυνα παραγωγικά "πόστα".
Πρόταση κατέθεσε και ο Χαράλαμπος Αλατζιάς, για ένα κοινό ψηφοδέλτιο για το καλό του τόπου, συγκεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις της περιοχής χωρίς χρίσματα και επιχρίσματα, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σουφλίου. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προτάσεις, ιδέες ακόμα και υποψηφιότητα, χωρίς να σημαίνει ότι θα ζητηθεί απαραίτητα χρίσμα πολιτικό από το ΠΑΣΟΚ, αλλά απλά στήριξη, όπως τόνισε ο κ. Ράσσιος...»

Από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Τυχερού Γιώργος Δημούτσης, συνεχίζει ακάθεκτος προς τη δημιουργία συνδυασμού για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Σουφλίου.
Έχει καθημερινά επαφές με ανθρώπους τόσο στο Σουφλί όσο και στον Ορφέα, που επισκέπτεται όλο και πιο συχνά.
Αυτό που πιστεύει και δηλώνει ο κ. Δημούτσης είναι ότι ο κόσμος θα τον κρίνει από το έργο που έχει κάνει στο Δήμο Τυχερού και όχι από όσα οι αντίπαλοι του καταλογίζουν.

Alexandroupoli online με πληροφορίες απ' το "Σουφλί, τόπος να ζεις!"

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

BLOGGER: 5 σχόλια
  1. e oxi kai plirofories !!!! oloidio to pirate !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν βάλαμε αυτούσιο το κείμενο (τίτλο και ολόκληρο το περιεχόμενο) γι' αυτό αναφέρουμε "με πληροφορίες".
    Αυτό είναι το σωστό σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας.

    Εμείς εξάλλου πάντα αναφέρουμε τις πηγές μας και τις πληροφορίες μας και πάντα παραθέτουμε και σχετικό link, ειδικά όταν πρόκειται για τοπικά blogs, κάτι που κάποιοι δεν το κάνουν.

    Αν οποιοδήποτε blog έχει πρόβλημα και δεν θέλει να αναδημοσιεύομαι αναρτήσεις του ή να χρησιμοποιούμε πληροφορίες από τις αναρτήσεις του, παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιο έργο;,το ρήμαξε το Τυχερό, και τα ταμεία του Δήμου

    οι Τυχεριώτες ξύπνησαν, οι άλλοι συννενούμενοι Δήμοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όποιον έγραψε το πρώτο σχόλιο , έχω να απαντήσω πως μεταξύ των ιστολογίων υπάρχει τέτοιου είδους συνεργασία και σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο . Στόχος είναι η πληροφορία να αναμεταδίδεται και όχι να μένει κλεισμένη στα συρτάρια . Ας μη δημιουργούνται προβλήματα απο το πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε το souflievros για το σχόλιό του.
    Έτσι ακριβώς είναι, μεταξύ των ιστολογίων υπάρχει συνεργασία και στόχος είναι η πληροφορία να αναμεταδίδεται.
    Ο κάθε blogger όταν δει κάτι ενδιαφέρον, κατά την δική του άποψη, για τον ίδιο και τους αναγνώστες του, το αναδημοσιεύει αναφέροντας και τις πηγές του.

    Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ένας από τους σκοπούς των blogs είναι και η αναμετάδοση και κυκλοφορία ειδήσεων, άρθρων, απόψεων, καταγγελιών κλπ.
    Όσο περισσότερα blogs δημοσιεύουν ένα θέμα, τόσο περισσότεροι το διαβάζουν, περισσότεροι ενημερώνονται.

    Και κάτι τελευταίο, οι ειδήσεις δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός. Οι ειδήσεις πρέπει να διαδίδονται για να ενημερώνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.
    Δεχόμαστε ότι κάποια είδηση, ρεπορτάζ ή άρθρο το έγραψε κάποιος, δούλεψε, κουράστηκε γι αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναδημοσιεύεται και να αναμεταδίδεται από άλλους.
    Σεβόμενοι όμως την δουλειά του καθενός αναφέρουμε τον συντάκτη και την πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,9,Αγροτικά,564,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2015,Αλεξανδρούπολη,8046,Άμυνα,328,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,139,Άρθρα - Απόψεις,2984,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3116,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,799,Αυτοκίνητο,4,Αφιερώματα,233,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,90,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,181,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,651,Δράμα,114,Έβρος,17699,Εθελοντισμός,246,Εκδηλώσεις,2419,Εκκλησία,1191,Εκπαίδευση,1391,Ελλάδα,1273,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,346,Ενέργεια,63,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,618,Εργασία,21,Εργασιακά,273,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,320,Θράκη,682,Ιστορία,215,Καβάλα,182,Καιρός,33,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,195,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,534,Κοινωνία,86,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,664,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,458,Ξάνθη,203,Οικολογία,327,Οικονομία,578,Ορεστιάδα,1384,Πανταζίδου,158,Παπανικολόπουλος,270,ΠΑΣΟΚ,270,Περιβάλλον,403,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3718,Πολιτική,1435,Πολιτισμός,217,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,5907,Ροδόπη,390,Σαμοθράκη,651,Σάτιρα,62,Σουφλί,501,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,285,Σύλλογοι,298,Συνέδρια,130,ΣΥΡΙΖΑ,407,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,251,Τρίγωνο,53,Τυχερό,51,Υγεία,1033,Φέρες,376,Χηλή,39,Χρυσή Αυγή,8,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Οι τελευταίες εξελίξεις για τις Δημοτικές Εκλογές στο Σουφλί
Οι τελευταίες εξελίξεις για τις Δημοτικές Εκλογές στο Σουφλί
http://3.bp.blogspot.com/_lJ2_0pykg0A/TEsNvbpo9wI/AAAAAAAACrc/ya2BzcVaCRQ/s200/paulosdikiamou.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_lJ2_0pykg0A/TEsNvbpo9wI/AAAAAAAACrc/ya2BzcVaCRQ/s72-c/paulosdikiamou.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2010/07/blog-post_6949.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2010/07/blog-post_6949.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων