Όχι άλλο κάρβουνο κύριε Φωτιάδη

Ο Υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Απόστολος Φωτιάδης, τους τελευταίους δύο μήνες περιφέρεται σε ραδιόφωνα και κανάλια και σε κάθε ευκαιρία εξαπολύει σφοδρή και άνευ προηγουμένου

Ο Υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Απόστολος Φωτιάδης, τους τελευταίους δύο μήνες περιφέρεται σε ραδιόφωνα και κανάλια και σε κάθε ευκαιρία εξαπολύει σφοδρή και άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του blog μας, λέγοντας κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.

«Το συγκεκριμένο blog κάνει μαύρη προπαγάνδα και οι ανώνυμοι διαχειριστές του είναι λιβελογράφοι, συκοφάντες, σκουλήκια, γελοίοι, δειλοί και άθλια υποκείμενα και σύντομα θα αποκαλυφθούν», λέει μεταξύ άλλων κάθε τόσο στα ΜΜΕ ο κ. Φωτιάδης, ενώ μας απειλεί με μηνύσεις, λέγοντας ότι θα πάρουμε κάποια στιγμή την απόφαση του δικαστηρίου και θα μας έρθει ένα οικονομικό βάρος που θα πληρώνουμε μια ζωή… και πως με τα λεφτά αυτά, που θα πάρει από τις αγωγές, θα βγάλει τζάμπα τα προεκλογικά του έξοδα!!!

Στα παραληρήματά του ο κ. Φωτιάδης, που φαίνεται δεν δέχεται και δεν αντέχει την κριτική και βλέπει φαντάσματα να τον κυνηγούν, και ο οποίος βρίσκεται τεχνολογικά στις εποχές της τηλεγραφίας και του τηλέτυπου, είπε ότι το blog Alexandroupoli online «εκπέμπει» (!!!) από το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ότι γνωρίζει την ip του και ο σέρβερ του είναι εγκατεστημένος στο δημαρχείο! Όταν σε ραδιοφωνικό σταθμό ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν έχει στοιχεία γι αυτά που λέει, απάντησε ότι πιθανόν μετά τις «αποκαλύψεις» του να έχουν μεταφέρει τον σέρβερ του blog σε άλλο σημείο!!!

Ακόμη και όσοι δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής μπορούν εύκολα να βρουν ότι το Alexandroupoli online φιλοξενείται σε σέρβερ της Google που βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και γνωρίζουν πως οι διαχειριστές μπορούν να συνδεθούν στα blog τους από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone που διαθέτει πρόσβαση στο internet.


Τελευταίο δείγμα εμπάθειας, μικροψυχίας, άγνοιας, υποκρισίας και πανικού, είναι η πρόσκληση προς τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο κ. Απόστολος Φωτιάδης τη Δευτέρα 17/03/2014 στις 13:00 με αφορμή, όπως γράφει το δελτίο τύπου της παράταξης «Δήμος και Δημότες», τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε υποψήφιος του συνδυασμού του από γνωστό blog της Αλεξανδρούπολης, αναφερόμενος σε δημοσίευμα μας για τον κ. Δαγλή Γιασάρ (βλ. εδώ).

Πρέπει να αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία η διενέργεια συνέντευξης τύπου για μια ανάρτηση σε blog, αλλά μάλλον ο κ. Φωτιάδης που δεν έχει να πει και να προτείνει τίποτα για την πόλη, βρήκε ευκαιρία μέσω του Alexandroupoli online, για άλλη μια φορά, να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας παίζοντας πάλι τη δική του κωμικοτραγωδία.

Και ερχόμαστε στο προκείμενο. Που είδατε κ. Φωτιάδη τη ρατσιστική επίθεση; Σε κανένα σημείο του συγκεκριμένου άρθρου μας, που αναφέρεστε, δεν γράφεται κάτι ρατσιστικό, δεν θίγει και δεν προσβάλει κανένα. Και στα 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας του blog μας δεν γράφτηκε ποτέ ρατσιστικό κείμενο, το αντίθετο μάλιστα. Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές κ. Φωτιάδη. Αντιθέτως, τους ρατσιστές και τους νοσταλγούς της χούντας τους έχετε στον συνδυασμό σας.

Στην πρόσκληση του ο κ. Φωτιάδης αναφέρει ότι καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ με στόχο την έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Επειδή όμως ο κ. Φωτιάδης, όπως συνηθίζει, θα καταφύγει στο γνωστό μονόλογο, στη συνηθισμένη παραφιλολογία και στις αοριστίες περί ανώνυμων μπλόγκερς που συκοφαντούν και τα λοιπά και τα λοιπά, τον καλούμε δημόσια να παραδώσει και να διαβάσει στους δημοσιογράφους που θα παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου τα σημεία του κειμένου του άρθρου μας που είναι κατά την άποψή του ρατσιστικά.

Επίσης, καλούμε δημόσια τον κ. Φωτιάδη να παραδώσει και να διαβάσει στους δημοσιογράφους τα δημοσιεύματα του blog μας που είναι υβριστικά και συκοφαντικά προς το πρόσωπό του, τα λιβελογραφήματα όπως ο ίδιος λέει εδώ και δύο μήνες, να μάθουμε και εμείς και οι πολίτες ποια είναι αυτά.

Διαφορετικά αν δεν το κάνει είναι ψεύτης και κοινός συκοφάντης.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Απόστολος Φωτιάδης ΠΟΤΕ δεν μας έστειλε email για να διαμαρτυρηθεί ή να απαντήσει σε κάποιο δημοσίευμα μας.

Επιπλέον, αναμένουμε με ενδιαφέρον τι έχει να πει ο κ. Φωτιάδης και για τον υποψήφιό του που θέλει να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην πόλη που την λέει Dedeağaç (Δεδέαγατς), καθώς και για τον υποψήφιό του που πριν λίγες ημέρες καταδικάστηκε για «αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κατ’ επάγγελμα».

Ο κ. Απόστολος Φωτιάδης λέει κάθε τόσο ότι γνωρίζει τους διαχειριστές του Alexandroupoli online (προφανώς από κουτσομπολιά) και θα τους αποκαλύψει μετά τις εκλογές (γιατί άραγε μετά τις εκλογές και όχι τώρα;) και ότι έχει στοιχεία ποιοι είναι (τι στοιχεία και από πού δεν μας λέει όμως).

Και για να ξεκαθαρίσουμε τα περί ανωνυμίας των blogs και τα περί αποκαλύψεων:

H ανωνυμία των διαχειριστών και των σχολιαστών των blogs και των χρηστών του διαδικτύου γενικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα που απορρέει και προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία, από το απόρρητο των επικοινωνιών, από το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΧΘΔΕΕ) και τις Διεθνείς Συνθήκες Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

H αποκάλυψη πληροφοριών από τις οποίες μπορεί να προσδιοριστεί η ταυτότητα ενός προσώπου - χρήστη του διαδικτύου, αποτελεί παραβίαση της επιλογής του για ανωνυμία, είναι παράνομη και διώκεται.

Ο κ. Φωτιάδης, όπως και κανένας άλλος, δεν μπορεί να γνωρίζει και να έχει τα στοιχεία κάποιου ανώνυμου διαχειριστή blog αφού η άρση της ανωνυμίας επιτρέπεται μόνο με δικαστική εντολή και μόνο όταν τελείται σοβαρό ποινικό αδίκημα ή κακουργηματική πράξη. Επί της ουσίας η άρση του απορρήτου ενός διαχειριστή blog δεν πραγματοποιείται, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις σοβαρών αδικημάτων, μέσω αιτημάτων που απευθύνει μόνο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην εταιρία που φιλοξενεί το ιστολόγιο (π.χ. Google).

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Φωτιάδης τις συνωμοσιολογίες και τα παραμύθια της Χαλιμάς και αν έχει πρόβλημα και θεωρεί ότι θίγεται ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, οπότε και θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

Το Alexandroupoli online έχει συνεχή παρουσία από το 2009 και χιλιάδες καθημερινοί αναγνώστες μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, γι αυτό και καταγράφεται διαχρονικά στους 5 πρώτους δημοφιλέστερους ιστότοπους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι απειλές, ο εκφοβισμός, οι πιέσεις, τα υβριστικά και απειλητικα σχόλια και μηνύματα που μας στέλνουν οι γνωστοί άγνωστοι νομίζοντας ότι θα έχουν αποτέλεσμα, τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν πιάνουν τόπο και δεν μας πτοούν.

Τέλος, μαθήματα ηθικής και δεοντολογίας από πολιτικούς που άσκησαν εξουσία σε κεντρικό επίπεδο και ήταν συμμέτοχοι και συνένοχοι στην οικονομική καταστροφή της χώρας, δεν δεχόμαστε.

Η Διαχειριστική ομάδα
του Alexandroupoli online

www.alexpolisonline.com

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8405,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3008,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3281,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18248,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2506,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,742,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1467,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3847,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6111,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Όχι άλλο κάρβουνο κύριε Φωτιάδη
Όχι άλλο κάρβουνο κύριε Φωτιάδη
Ο Υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Απόστολος Φωτιάδης, τους τελευταίους δύο μήνες περιφέρεται σε ραδιόφωνα και κανάλια και σε κάθε ευκαιρία εξαπολύει σφοδρή και άνευ προηγουμένου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRvCZY09BJlo8bHm8uE6WNejKnQelPbZpsKnS1rnFQgNQOvVYwAUKAYMksdWTRJy6uKMzT6AnKONn7kmB58OQOTdYrbNyiL8WBVvDbVlinD3-Q1Pvz0HC5tmwQIYEe3cdD4qN9CR4jcvr6/s1600/karvouno.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRvCZY09BJlo8bHm8uE6WNejKnQelPbZpsKnS1rnFQgNQOvVYwAUKAYMksdWTRJy6uKMzT6AnKONn7kmB58OQOTdYrbNyiL8WBVvDbVlinD3-Q1Pvz0HC5tmwQIYEe3cdD4qN9CR4jcvr6/s72-c/karvouno.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/03/blog-post_1969.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/03/blog-post_1969.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων