25+1 παραλίες - διαμάντια του Θρακικού Πελάγους

Παραλίες της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ένας θησαυρός από 26 διαμάντια του Θρακικού Πελάγους. Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη διαθέτουν ακτογραμμή 400 χιλιομέτρων και δύο νησιά, με μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

25+1 παραλίες - διαμάντια του Θρακικού Πελάγους
Το Καρναβάλι της Ξάνθης και τα κρασιά της Δράμας, ο Μαυρόγυπας στη Δαδιά, το Δέλτα Έβρου και οι κουραμπιέδες της Καρβάλης είναι γνωστά στους περισσότερους. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη διαθέτουν ακτογραμμή 400 χιλιομέτρων και δύο νησιά, με ίσως μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας; Κάποιες είναι διάσημες σε όλη την Ευρώπη με φανατικούς φίλους.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά που συνδυάζονται με την ντόπια φιλοξενία και τα παραδοσιακά προϊόντα. Η οδική πρόσβαση είναι πολύ εύκολη προς όλες και οι περισσότερες βρίσκονται κοντά σε αστικά κέντρα, κάτι που δίνει τη δυνατότητα και για οικονομική διαμονή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συμβουλευτήκαμε τον επίσημο τουριστικό οδηγό της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (emtgreece.com) και σας παρουσιάζουμε 26 υπέροχες παραλίες που «δροσίζουν» τη Βόρεια Ελλάδα.

Παραλίες Έβρου

1. Παραλία ΕΟΤ - Αλεξανδρούπολη


Σε μία ακτογραμμή περίπου 25 χιλιομέτρων που ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη και καταλήγει στην Αρχαία Μεσημβρία, απλώνεται πλήθος οργανωμένων παραλιών. Η πρώτη οργανωμένη παραλία που συναντά κανείς σε αυτή τη διαδρομή είναι η παραλία του ΕΟΤ, βραβευμένη με Γαλάζια σημεία. Είναι κατάλληλη τόσο για οικογένειες, όσο και για νεανικές παρέες.

2. Παραλίες Ν. Χιλής Αλεξανδρούπολης


Λίγο πιο έξω από την Αλεξανδρούπολη, ο επισκέπτης συναντά τον οικισμό της Νέας Χιλής, στον οποίο θα βρει πολλές αξιόλογες οργανωμένες παραλίες, όπως τα Κόκκινα Βράχια, το Δελφίνι και το Καλαμάκι, όπου λειτουργούν beach bar και ταβέρνες.

3. Παραλία Αγίας Παρασκευής - Μάκρη Αλεξανδρούπολης


Λίγο μετά το γραφικό χωριό της Μάκρης, βρίσκεται η οργανωμένη παραλία με αμμουδιά και γαλάζια νερά της Αγίας Παρασκευής, με σήμα κατατεθέν το ομώνυμο εκκλησάκι. Οι λουόμενοι μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και διασκέδασης στα πολλά beach bars και να διασκεδάσουν με το πλήθος των θαλάσσιων σπορ που έχουν στη διάθεση τους.

4. Κυανή Ακτή - Μάκρη Αλεξανδρούπολης


Στην Κυανή Ακτή ο επισκέπτης θα συναντήσει την πιο αμμουδερή παραλία και την πιο όμορφη θάλασσα. Beach Bar, ταβέρνες και θαλάσσια σπορ είναι όλα στη διάθεση των λουόμενων.

5. Παραλία Δικέλλων - Δίκελλα Αλεξανδρούπολης


Στη παραλία των Δικέλλων οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν τα θαλάσσια σπορ, την υπέροχη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ ένα πλήθος παραθαλάσσιων καντινών είναι έτοιμο να τους υποδεχθεί και να τους εξυπηρετήσει.

6. Παχιά Άμμος - Σαμοθράκη


Μετά το Λάκκωμα, στο τέλος του οδικού δικτύου σάς περιμένει η πιο όμορφη αμμουδιά της Σαμοθράκης. Τα καταγάλανα νερά και η παχιά άμμος της παραλίας θα σας μαγέψουν σίγουρα. Ιδανική παραλία για τους λάτρεις του απέραντου γαλάζιου και της φύσης, με τους ήχους του κύματος να σας συντροφεύουν.

Παραλίες Ροδόπης

7. Παραλία Μαρμαρίτσας - Μαρώνεια Ροδόπης


Η παραλία της Μαρμαρίτσας είναι μέρος του ρήγματος Μαρώνειας - Μάκρης - Αρχαίο Λατομείο εξόρυξης μαρμάρων. Βρίσκεται νοτιο-ανατολικά του σύγχρονου οικισμού της Μαρώνειας, κοντά στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας. Επισκέψιμη από χωματόδρομο, ενδείκνυται για μοναχικές βραδιές και καλή παρέα.

8. Παραλία Καγκέλες - Μαρώνεια Ροδόπης


Οι Καγκέλες είναι παραλία με κροκάλες και θέα στη Σαμοθράκη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να δροσιστεί κάνοντας το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας. Η μουσική στα beach bar παίζει σε νεανικούς ρυθμούς και ο βυθός της παραλίας μαγεύει εκείνους που αποφασίζουν να τον εξερευνήσουν. Τα γραφικά ταβερνάκια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή σίγουρα θα σε πείσουν - κυρίως με τις μυρωδιές τους- να τα επισκεφτείς.

9. Παραλία Φαναρίου - Φανάρι Ροδόπης


Μία παραλία που εκτείνεται σε εκατοντάδες μέτρα, προσφέροντας πολλές επιλογές. Είναι οργανωμένη, άρτια εξοπλισμένη αλλά και με ελεύθερα σημεία, με νεανική μουσική αλλά και με μόνη παρέα το κύμα. Η πρόσβαση είναι εύκολη, καθώς βρίσκεται κοντά στον ομώνυμο οικισμό. Σε αυτήν την παραλία η άμμος και το βότσαλο εναλλάσσονται. Στα ταβερνάκια της περιοχής θα βρεις σε αφθονία φρέσκο ψάρι και τοπικό κρασί.

10. Παραλία Αρωγής - Αρωγή Ροδόπης


Η παραλία Αρωγής είναι οργανωμένη και πολυσύχναστη παραλία της περιοχής και διαθέτει γαλάζια σημαία. Τα νερά της είναι αρκετά ρηχά, ιδανικά για μικρά παιδιά.

Παραλίες Ξάνθης

11. Παραλία Ερασμίου - Εράσμιο Ξάνθης


Η παραλία του Ερασμίου διαθέτει ψιλή άμμο και είναι οργανωμένη, με καλή εξυπηρέτηση από τα beach bar. Τη χαρακτηρίζουν το Beach Volley, τα cocktails και καλοκαιρινοί ρυθμοί, κάνοντάς την πρώτη επιλογή Ελλήνων και ξένων. Τα νερά είναι ρηχά και κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά. Ο ομώνυμος οικισμός ξεχωρίζει για τα ντόπια κρέατα που προσφέρουν τα ταβερνάκια του.

12. Παραλία Μυρωδάτου - Μυρωδάτο Ξάνθης


Οργανωμένη παραλία με ψιλή άσπρη άμμο, τα ολοκάθαρα ρηχά νερά και η μεγάλη έκταση της ακτής είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της. Έχει βραβευτεί με το Ευρωπαϊκό Βραβείο «Γαλάζιας Σημαίας». Εκεί θα βρεις πλήθος από εγκαταστάσεις παροχής ποτών και εδεσμάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου θα βρεις τον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων, πατρίδα του Δημόκριτου, και το γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα και τα ιστιοπλοϊκά. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στον οικισμό Μυρωδάτο, τα φρέσκα κρέατα αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για να κορεστεί η πείνα σου μετά από τις βουτιές.
[post_ads_2]
Παραλίες Καβάλας

13. Αμμόγλωσσα - Κεραμωτή Καβάλας


Η Αμμόγλωσσα είναι μια φημισμένη οργανωμένη κοσμοπολίτικη παραλία με καφέ – μπαρ. Πρόκειται για μια χερσόνησος που εισχωρεί στη θάλασσα και θυμίζει εξωτικό προορισμό. Βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του αεροδρομίου της Καβάλας. Διαθέτει ψιλή χρυσαφένια άμμο και τα νερά της βαθαίνουν απότομα. Η παραλία είναι οργανωμένη, αλλά διαθέτει και ελεύθερα σημεία.

14. Παραλία Μπάτης - Καβάλα


Αμμώδης παραλία που βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων δυτικά της πόλης της Καβάλας. Η παραλία περιλαμβάνει κάμπινγκ και είναι ένα ανεξάρτητο τουριστικό θέρετρο. Ο επισκέπτης θα βρει θαλάσσια παιχνίδια, πισίνες, εστιατόριο, pool bar, beach bar και παιδική χαρά.

15. Παραλία στους Αμμόλοφους - Νέα Πέραμος Καβάλας


Οι Αμμόλοφοι είναι διάσημη εξωτική παραλία με ψιλή άμμο και κρυστάλλινα ρηχά νερά. Η κεντρική παραλία είναι κυριολεκτικά γεμάτη με beach bar, τα πάρτι είναι συνεχόμενα και προσελκύουν τη νεολαία κάθε μέρα, από το πρωί ως το βράδυ. Η ανατολική παραλία είναι πιο ήρεμη και προσφέρεται για οικογένειες.

Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με την κρυστάλλινη και ρηχή θάλασσα δημιουργούν ένα μαγευτικό, εξωτικό τοπίο. Το χωριό Νέα Πέραμος αποτελεί δημοφιλές τουριστικό θέρετρο - για Έλληνες και ξένους - διαθέτοντας λούνα-παρκ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, εμπορικά καταστήματα, πλήθος καταλυμάτων όλων των ειδών και εντοννυχτερινή ζωή.

16. Παραλία Οφρυνίου - Τούζλα Καβάλας


Στα καταγάλανα νερά της παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα) θα βρεις μια απέραντη ακρογιαλιά με άσπρη άμμο και πολύχρωμα πετραδάκια, οργανωμένα σημεία όπου θα απολαύσεις το καφεδάκι σου. Διάλεξε μια από τις ψαροταβέρνες ή ψησταριές για τσίπουρο ή ουζάκι μετά τη βουτιά σου. Στην Τούζλα θα βρεις ποιοτικά και οικονομικά καταλύματα και επιλογές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

17. Παραλία Νέας Ηρακλείτσας - Ρέμβης Ν. Καβάλας


Η παραλία της Νέας Ηρακλείτσας είναι μια μεγάλη οργανωμένη παραλία επί του ομώνυμου οικισμού, με πολλές παροχές και εύκολη πρόσβαση και στάθμευση. Ιδανική παραλία για οικογένειες, που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ήσυχα το μπάνιο τους με τα παιδιά τους στα καθαρά και καταγάλανα νερά της Ρέμβης.

Παραλίες Θάσου

18. Παραλία Χρυσής Αμμουδιάς και Χρυσή Ακτή - Θάσος


Η παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς είναι μία από τις ομορφότερες και πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού με χρυσή άμμο και καταγάλανα ρηχά νερά. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Θάσου, ανάμεσα στα χωριά Σκάλα Παναγιάς και Σκάλα Ποταμιάς. Η παραλία της είναι μεγάλη σε μήκος και πλάτος και έχει λεπτή άμμο, το μήκος της φτάνει τα πέντε χιλιόμετρα. Τα νερά είναι ρηχά και η παραλία διαθέτει εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Αποτελεί μια θαυμάσια μεγάλη αμμώδη παραλία, βραβευμένη με Γαλάζια σημεία, που βρίσκεται σε ένα πολύ καλά οργανωμένο τουριστικό οικισμό, διαθέτοντας όλες τις παροχές κι ανέσεις.


Συνέχεια της Χρυσής Αμμουδιάς, προς τα νότια, είναι η παραλία της Σκάλας Ποταμιάς (13 χιλιόμετρα από τον Λιμένα). Η παραλία πήρε το όνομά της από το μοναδικό χρώμα που παίρνει η άμμος όταν αντανακλά το φως του ήλιου. Πολύ οργανωμένη, με πολύ εύκολη πρόσβαση. Τα τιρκουάζ νερά της προσφέρονται για παιχνίδια μικρών και μεγάλων. Εκεί θα βρεις από water sports μέχρι γραφικά ταβερνάκια. Αποτελεί αγαπημένο μέρος διαμονής για τους ξένους τουρίστες και ιδιαίτερα για οικογένειες με μικρά παιδιά. Η παραλία της Σκάλας Ποταμιάς είναι πανέμορφη με πεντακάθαρα νερά. Μετά τη βουτιά σου στη θάλασσα δοκίμασε λιαστό χταπόδι και χταποδοκεφτέδες στις ταβέρνες του χωριού.

19. Παραλία Σαλιάρα - Θάσος


Η Σαλιάρα είναι μια μικρή εξωτική παραλία που βρίσκεται μόλις πέντε χιλιόμετρα από το Λιμένα. Αποτελεί μια οργανωμένη παραλία με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά και λευκή άμμο. Το περιβάλλον της δίνει την αίσθηση τροπικού τοπίου. Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και η πιο πολυφωτογραφημένη και διάσημη παραλία της Θάσου στο εξωτερικό. Για να φτάσεις σε αυτήν θα πρέπει να κατευθυνθείς προς την παραλία Μακρύαμμο, και αντί να περάσεις την πύλη του ξενοδοχείου, όπου είναι και η είσοδος της παραλίας της Μακρύαμμου, θα κατευθυνθείς προς τον δρόμο του λατομείου που βρίσκεται σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Έπειτα από 20 λεπτά προσεκτικής οδήγησης (καθώς μπορεί να συναντήσεις φορτηγά του λατομείου), θα συναντήσεις τη μαγευτική αυτή παραλία. Εκεί θα βρεις χώρο στάθμευσης.

20. Αλυκή - Θάσος


Στην νοτιοανατολική πλευρά της Θάσου σε απόσταση 32 χιλιομέτρων από το Λιμένα βρίσκεται μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες του νησιού. Τοποθετημένη σ' ένα καμβά χρωμάτων, το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο του νερού, μαγεύει με τη διπλή της όψη. Υπάρχουν δύο κόλποι στην Αλυκή με παραλίες από βότσαλο, άμμο και κρυστάλλινα νερά. Η δυτική παραλία είναι πολυσύχναστη, οργανωμένη, με ταβέρνες και ουζερί. Η ανατολική παραλία είναι ήσυχη και όχι τόσο οργανωμένη. Δίπλα από τις παραλίες βρίσκεται μία χερσόνησος με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ιδανική για σύντομες πεζοπορίες

21. Παραλία Παχύς - Θάσος


Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη του νησιού, η παραλία Παχύς βρίσκεται ανάμεσα στην Σκάλα Ραχωνίου και τον Λιμένα της Θάσου. Ελαιώνες και πευκοδάσος προσκαλούν τον επισκέπτη να βουτήξει στα καταπράσινα νερά, σε μια οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες, με γραφικές ταβέρνες, αλλά και θαλάσσια σπορ, κανό προς ενοικίαση, θαλάσσια ποδήλατα για πολλές ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης.

22. Παραλία Πρίνου – Θάσος


Φυσικό περιβάλλον ιδιαίτερης ομορφιάς, με δύο οργανωμένες παραλίες που χαρίζουν στον επισκέπτη μοναδικές αναμνήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο παραλίες βραβεύτηκαν με γαλάζια σημαία!

23. Ψιλή Άμμος – Θάσος


Από τις πιο κοσμικές παραλίες της Θάσου είναι η Ψιλή Άμμος. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πολυσύχναστη, κυρίως από τους νέους.Οργανωμένη με λευκή ψιλή άμμο -που λέγεται ότι έχει και θεραπευτικές ιδιότητες- ενώ η θάλασσα είναι ρηχή και πεντακάθαρη. Είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Θα τη βρεις μόλις πέντε χιλιόμετρα από τον Ποτό.

24. Φυσική Πισίνα Γκιόλα – Θάσος


Η πισίνα των Σειρήνων της αρχαιότητας σε καλεί. Μια φυσική πισίνα λαξευμένη μέσα στο βράχο, δίπλα στην θάλασσα. Το ύψος του βράχου φτάνει μέχρι και τα οχτώ μέτρα και πολλοί είναι εκείνοι που βουτούν στα νερά της. Το αυτοκίνητο φτάνει μέσω χωμάτινης διαδρομής λίγων χιλιομέτρων μέχρι ένα σημείο και μετά πρέπει να περπατήσεις για 5-10 λεπτά σε ήπιας μορφής βράχο, αλλά χρειάζεται προσοχή. Δε συνιστάται για οικογένειες με μικρά παιδιά και οι προμήθειες είναι απαραίτητες. Η φήμη της είναι μεγάλη και αποτελεί αξιοθέατο του νησιού. Εναλλακτικά, μπορείς να την επισκεφτείς με οργανωμένη εκδρομή με καραβάκι.

25. Παραλία Παράδεισος - Θάσος


Τον παράδεισο της Θάσου θα τον βρεις μέσα σε έναν καταπράσινο κόλπο με χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Το τοπίο απλά δικαιώνει την ονομασία της περιοχής: εξωτική, αμμώδης παραλία με γαλαζοπράσινα νερά. Ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσεις εκεί είναι με το αυτοκίνητο – στα τελευταία 500 μέτρα θα συναντήσεις χωμάτινη, αλλά βατή διαδρομή. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει γήπεδο beach volley, εστιατόρια και καφέ. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα διαμονής σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

26. Λιμενάρια Θάσου


Όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με τις περίφημες παραλίες της Τρυπητής και των Μεταλλείων. Πολλά ξενοδοχεία, μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια και καταστήματα με είδη δώρων καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Ξεχωριστή ομορφιά, λόγω της αρχιτεκτονικής του, έχει το Παλατάκι που αξίζει να το δεις, καθώς και τις αποθήκες των Μεταλλείων που λειτουργούν πλέον ως πολιτιστικά κέντρα. Αν είσαι λάτρης της φύσης και των αποδράσεων, τότε πάρε τον δρόμο για τον παλιό οικισμό στα ορεινά του χωριού, στο Κάστρο.

[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8382,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3273,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: 25+1 παραλίες - διαμάντια του Θρακικού Πελάγους
25+1 παραλίες - διαμάντια του Θρακικού Πελάγους
Παραλίες της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ένας θησαυρός από 26 διαμάντια του Θρακικού Πελάγους. Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη διαθέτουν ακτογραμμή 400 χιλιομέτρων και δύο νησιά, με μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwmOnevLTpW2rgrdwNWhXHLcJiah0DxB3ml0kHdc9CdMDI58tK1KaXDG8AWsY8QNpgJS5ylsug6E4R3ICWtu9O3MSFUft7HCsVfQ9y-PSoKnVVdI1dA5UE1zOn5BaROmnc3AoA_z3Dl-4/s1600/5549.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwmOnevLTpW2rgrdwNWhXHLcJiah0DxB3ml0kHdc9CdMDI58tK1KaXDG8AWsY8QNpgJS5ylsug6E4R3ICWtu9O3MSFUft7HCsVfQ9y-PSoKnVVdI1dA5UE1zOn5BaROmnc3AoA_z3Dl-4/s72-c/5549.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2016/08/251.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2016/08/251.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων