Κομοτηνή: Αγωνιστική «υποδοχή» στον πρωθυπουργό και στην κυβερνητική «αναπτυξιακή φιέστα»

Στους δρόμους κατέβηκαν στις 14 Νοέμβρη σωματεία και φορείς της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης σε απάντηση στην «αναπτυξιακή» φιέστα που έστησε η κυβέρνηση στην Κομοτηνή.

Κομοτηνή: Αγωνιστική «υποδοχή» στον πρωθυπουργό και στην κυβερνητική «αναπτυξιακή φιέστα»
Αγωνιστικά «υποδέχτηκαν» τον πρωθυπουργό, ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της κυβερνητικής «αναπτυξιακής φιέστας» που ολοκληρώθηκε χτες, σωματεία και φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και πορεία που έγινε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Αμέσως μετά οι διαδηλωτές επιχείρησαν να μεταβούν στην περιοχή έξω από την πόλη όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η «αναπτυξιακή φιέστα» της κυβέρνησης, προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους. Ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρό φραγμό της αστυνομίας επί της Εθνικής Οδού Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης και σε μεγάλη απόσταση από το ξενοδοχείο. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τον αστυνομικό φραγμό φωνάζοντας συνθήματα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.


Το κεντρικό πανό στη συγκέντρωση ανέγραφε «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας. Οργάνωση και αγώνας η επιλογή μας», ενώ το κυρίαρχο σύνθημα ήταν «Η ανάπτυξή τους είναι μια απάτη. Κέρδη για το κεφάλαιο, φτώχεια για τον εργάτη».


Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Κώστας Βογιατζής, μέλος της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.


Χαιρετισμούς απηύθυναν, εκ μέρους των Επιτροπών Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης η Ματούλα Γκιδίκα, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, η Κατερίνα Κορδαλή, πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ, ο Πέτρος Ταχματζίδης, εκ μέρους των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και η Βάσω Μπράτσιου, πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στην «ΣΕΛΕΚΤΑ ΕΛΛΑΣ».


Σημειώνεται ότι νωρίτερα δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Ξάνθη πραγματοποίησαν κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο εργοστάσιο «Πλαστικά Θράκης».


Στην ομιλία του ο Κώστας Βογιατζής είπε:

«Λίγα μέτρα πιο κάτω από τη συγκέντρωσή μας, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, μαζί με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης, δημάρχους και τις εργοδοτικές οργανώσεις, υπό την προστασία των ΜΑΤ, έχουν στήσει ένα ακόμα συνέδριο-φιέστα για να εξωραΐσουν τη βάρβαρη πολιτική τους, που εξαθλίωσε μαζικά τους εργάτες και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και να μοιράσουν ψεύτικες ελπίδες ότι τελειώνουν τα βάσανά μας και η "ανάπτυξη" που φέρνουν θα είναι "δίκαιη", να κάνουν το λαό συνένοχο, χειροκροτητή της πολιτικής τους, για να τον υποτάξουν ξανά στα συμφέροντά τους.


Όσες "ταυτότητες φύλου" κι αν αλλάξει η κυβέρνηση, πάντα θα είναι κυβέρνηση του κεφαλαίου και μάλιστα η καλύτερη για τη βρώμικη δουλειά.

Εκεί λοιπόν δεν συζητούν πώς θα λύσουν τα εργατικά - λαϊκά προβλήματα που μας φορτώνουν καθημερινά το σύστημα εκμετάλλευσης και αυτοί που το υπηρετούν. Αν ήθελε η κυβέρνηση να στηρίξει τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, δεν θα ψήφιζε τα νέα βάρβαρα μέτρα, νέα μνημόνια, αλλά θα καταργούσε τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους.

Θα ψήφιζε, για παράδειγμα, την πρόταση νόμου που καταθέσαμε στη Βουλή πριν ένα χρόνο 539 Ομοσπονδίες, ΕΚ και σωματεία απ’ όλη τη χώρα, που προέβλεπε την κατάργηση των ατομικών συμβάσεων, των αντεργατικών νόμων, την επιστροφή των κλεμμένων στους μισθούς, την επαναφορά των ΣΣΕ και της υποχρεωτικότητάς τους για όλους, την άμεση επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ.

Στο σημερινό συνέδριό τους συζητούν πώς θα στηρίξουν τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου για αύξηση των κερδών και της ανταγωνιστικότητάς του στην Αν. Μακεδονία - Θράκη και γενικότερα. Συζητούν πώς θα υλοποιήσουν τις απαιτήσεις του κεφαλαίου, για οριστική κατάργηση των ΣΣΕ, για ακόμα μεγαλύτερη μείωση φορολογίας για το κεφάλαιο, για τη μείωση και κατάργηση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, για τη συνέχιση της πλουσιοπάροχης χρηματοδότησης της μεγαλοεργοδοσίας μέσα από εθνικά και ευρωπαϊκά πακέτα, επιδοτούμενα προγράμματα δήθεν καταπολέμησης της ανεργίας που απλά την ανακυκλώνουν και εξασφαλίζουν τζάμπα εργάτες στην εργοδοσία. Θα ανακηρύξουν την περιοχή σε κόμβο μεταφοράς Εενέργειας και εμπορευμάτων, θα μιλήσουν για νέες επενδύσεις , παραδίδοντας τους πλούσιους ενεργειακούς πόρους της περιοχής σε αμερικανικά και ελληνικά μονοπώλια.

Θα ανακοινώσουν έργα για αγωγούς, για δρόμους και σιδηροδρόμους κ.ά.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, όπως και σε όλη τη χώρα, η εργατική τάξη, η φτωχή αγροτιά και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουμε πληρώσει πανάκριβα την καπιταλιστική οικονομική κρίση την τελευταία οκταετία. Με τις απολύσεις και το κλείσιμο εργοστασίων λόγω της μεταφοράς τους σε άλλες χώρες για μεγαλύτερη κερδοφορία ή λόγω του ανταγωνισμού μεταξύ τους. Η περιοχή της ΑΜ-Θ φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στα ποσοστά ανεργίας σε όλη τη χώρα. Με τη μετατροπή των συμβάσεων από πλήρους απασχόλησης σε εκ περιτροπής εργασίας, μερικής απασχόλησης, συμβάσεις ενός μηνός κ.ά. Η περιοχή μας είναι η πρώτη σε όλη την Ελλάδα σε ποσοστά μετατροπής των συμβάσεων. Με τις μειώσεις μισθών, τις ατομικές συμβάσεις, ακόμα και σε επιχειρήσεις που είχαν τεράστια κερδοφορία, που έκαναν νέες επενδύσεις. Με τις τεράστιες ελλείψεις στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας. Με τα ανύπαρκτα έργα υποδομής, αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Με τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, τους θανάτους εργατών, τα ελλιπή μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Τώρα μας καλούν να πληρώσουμε και την "ανάπτυξή" τους. Η "δίκαιη" ανάπτυξη που προβάλλει η κυβέρνηση, η επιστροφή στην "κανονικότητα, η "υγιής" επιχειρηματικότητα αφορά το μεγάλο κεφάλαιο, τα κέρδη των μεγαλοβιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών. Προϋποθέτει το τσάκισμα των εργατικών δικαιωμάτων.

Η εμπειρία των εργαζομένων στην περιοχή μας είναι αποκαλυπτική. Τεράστια κερδοφορία είχαν όλα αυτά τα χρόνια μια σειρά επιχειρηματικών ομίλων σε όλη την περιοχή, όμως οι εργαζόμενοι είδαν μειώσεις μισθών, ελαστικές μορφές απασχόλησης, απληρωσιά, εντατικοποίηση της εργασίας, δεκάδες εργατικά ατυχήματα.

Θα μας πούνε για την αύξηση του τουρισμού, τη "βαριά" βιομηχανία της χώρας, που και στην περιοχή μας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αλλά θα μας κρύψουν ότι οι μόνοι κερδισμένοι από την αύξηση των αφίξεων, των κερδών είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Οι εργαζόμενοι είδαν περαιτέρω μείωση στους μισθούς, δουλειά 7 μέρες την εβδομάδα, 10ωρα και 12ωρα χωρίς ρεπό, αύξηση των επαγγελματικών ασθενειών από την εντατικοποίηση της εργασίας.

Θα μιλήσουν για επενδύσεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, για εκμετάλλευση της γεωθερμίας που υπάρχει πλούσια στην περιοχή. Για δουλειές που θα ανοίξουν.

Όμως η πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στα μεγάλα θερμοκήπια, σε συσκευαστήρια και διαλογητήρια έρχεται να τους διαψεύσει. Η γεωθερμία που αποτελεί λαϊκή περιούσια παραδίδεται στα μεγάλα μονοπώλια (ΣΕΛΕΚΤΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ κ.α.), κανείς φτωχός αγρότης δεν ωφελήθηκε όπως διατείνονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες (αφού για να επενδύσει κάποιος αγρότης χρειάζονται τεράστια κεφάλαια), ενώ οι εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα, με εργόσημο, με ελλείψεις σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, με μισθούς πείνας.

Θα μιλήσουν για τους οδικούς άξονες και τη σιδηροδρομική Εγνατία, αλλά τσιμουδιά για τα δεκάδες διόδια που θα τοποθετηθούν, την αύξηση της τιμής των καυσίμων που κάνει τη μετακίνηση των λαϊκών στρωμάτων όνειρο θερινής νυχτός.

Θα πανηγυρίσουν για την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ, τους νέους αγωγούς, τις επενδύσεις με τα LNG. Όμως κουβέντα δεν θα πουν ότι οι θέσεις εργασίας θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα, με χαμηλά μεροκάματα, με εντατικοποίηση της δουλειάς, με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά εργατικά ατυχήματα. Ότι το φυσικό αέριο θα είναι παραμείνει ακριβό για τη λαϊκή οικογένεια. Εξάλλου δεν λείπουν οι πηγές θέρμανσης από τα λαϊκά σπίτια που δεν μπορούν να ζεσταθούν το χειμώνα αλλά τα χρήματα, αφού έχουν μετατρέψει τη θέρμανση σε πολυτέλεια.

Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και η πολιτική της για την ανάπτυξη είναι μια απάτη για τους εργαζόμενους και παράδεισος για το μεγάλο κεφάλαιο.

Γυρίζουμε την πλάτη στην προσπάθεια εργοδοσίας, κυβέρνησης, των άλλων αστικών κομμάτων και των αιρετών στην Τοπική Διοίκηση να μας υποτάξουν στο δήθεν "εθνικό στόχο" της επιστροφής στην καπιταλιστική ανάπτυξη.

Ο στόχος για μετατροπή της περιοχής σε κόμβο μεταφοράς Ενέργειας και εμπορευμάτων είναι στόχος του κεφαλαίου, για τα συμφέροντα μιας χούφτας μονοπωλιακών ομίλων.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να σκεφτούν ότι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και οι αγωγοί είναι το μήλο της Έριδος για ανταγωνισμούς μεγάλων συμφερόντων για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και δρόμων μεταφοράς, παράγοντας εμπλοκής της χώρας σε μεγάλες περιπέτειες, αιτία ιμπεριαλιστικών πολέμων. Καθόλου δεν μας εξασφαλίζουν από μια πιθανή πολεμική σύρραξη ίσα - ίσα μας φέρνουν πιο κοντά αν δει κανείς τι έχουν περάσει οι λαοί που ζουν σε αντίστοιχες περιοχές (με πρόσφατα παραδείγματα την Ουκρανία, τη Συρία κλπ.). Αντιστεκόμαστε στη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε ΝΑΤΟική βάση, που μας εμπλέκει πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Μπροστά μας έχουμε την 3η αξιολόγηση που θα φέρει νέα αντιλαϊκά μέτρα, τη συνέχιση της επιτροπείας ως το 2060. Έρχονται νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, παραπέρα διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Ετοιμάζουν αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο που θα βάζει τεράστια εμπόδια στη συλλογική δράση και πάλη, στην οργάνωση της εργατικής τάξης, ουσιαστικά θα απαγορεύουν την κήρυξη απεργίας. Πρέπει να σημάνει συναγερμός, κάθε σωματείο να οργανώσει την πάλη του, το σύνολο της εργατικής τάξης να προετοιμαστεί για μαζική απεργιακή απάντηση.

Οι εργαζόμενοι δοκιμάσαμε το δρόμο της αναμονής, της ανοχής, τη λογική του "μικρότερου κακού". Αυτός όμως είναι ο δρόμος της ηττοπάθειας και της μοιρολατρίας, το μικρότερο κακό φέρνει το μεγαλύτερο και το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Δεν δεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα στην ειρήνη τους, ούτε να θυσιαστούμε στον πόλεμο για τα κέρδη τους.

Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Με οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Δυναμώνουμε τα συνδικάτα, τις Επιτροπές Αγώνα, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Διεκδικούμε:
  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών - αντιασφαλιστικών νόμων, πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, με 7ωρο, 5ήμερο, 35ωρο.
  • Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ σε όλους τους ανέργους.
  • ΣΣΕ υποχρεωτικές για όλους, άμεση επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ και της κατώτερης σύνταξης στα 600 ευρώ.
  • Ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα,
  • Επαναφορά του αφορολόγητου. Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, του ειδικού φόρου στα καύσιμα. Κατάργηση των διοδίων.
  • Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία, Κοινωνική Ασφάλιση και Παιδεία για όλους. Κάλυψη των κενών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
  • Δημόσια έργα για τις λαϊκές ανάγκες.
  • Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, κάθε συμμετοχή της Ελλάδας σ’ αυτούς, καμία αλλαγή συνόρων, να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις στη χώρα μας, έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Να γυρίσουν πίσω οι ελληνικές στρατιωτικές αποστολές που είναι σε ιμπεριαλιστικές αποστολές σε άλλες χώρες. Να πάψει η χώρα μας να πληρώνει 2% του ΑΕΠ ετησίως για ανάγκες του ΝΑΤΟ και να δίνονται αυτά για τις λαϊκές ανάγκες.

Σ΄ αυτούς που μας λένε "δίκιο έχετε, αλλά και με τους αγώνες τι θα γίνει;" απαντάμε: Υπάρχει λύση, αν η εργατική τάξη ισχυροποιήσει, ανασυντάξει το κίνημά της, δυναμώσει την πάλη της ενάντια σε αυτούς που μας κάνουν τη ζωή μαύρη, ενάντια στους επιχειρηματίες και τα κόμματά της.

Υπάρχει λύση, αν η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα δυναμώσουν και ενισχύσουν τη συμμαχία τους απέναντι στα μονοπώλια και το κράτος που τα στηρίζει.

Είναι ώρα να δώσει ο εργαζόμενος λαός τη δική του απάντηση, να σηκώσει το ανάστημά του και να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει. Είναι ώρα οργάνωσης και αγώνα, δεν υπάρχει χώρος ούτε χρόνος για απογοήτευση και μοιρολατρία.

Να τιμωρήσει όσους τον κορόιδεψαν, τον εξαπάτησαν, συνεχίζουν να του λένε ψέματα.

Να απομονώσει τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό που ρίχνει το δηλητήριο της ταξικής συνεργασίας, καλλιεργεί την ηττοπάθεια και μοιρολατρία. Έβαλαν πλάτη σε όλη την αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων, προηγούμενων και της σημερινής. Είναι χαρακτηριστική η στάση τους για τη σημερινή συγκέντρωση. Σε όλα τα σωματεία που έχουν πλειοψηφία αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση συμμετοχής και μόλις 2 μέρες πριν ανακοίνωσαν ότι οργανώνουν ξεχωριστή συγκέντρωση, χωρίς να συνεδριάσει κανένα ΔΣ, χωρίς καμία ενημέρωση των εργαζομένων σε χώρους δουλειάς. Είναι άνθρωποι της εργοδοσίας, τσιράκια των αφεντικών και την ίδια ώρα συμμετείχαν στις συναντήσεις και τα τραπέζια με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες.

Ο εργαζόμενος λαός πρέπει να δοκιμάσει τη μεγάλη του δύναμη, που ως τώρα την έβαλε σε δεύτερη μοίρα, εναποθέτοντας ελπίδες σε μια κυβερνητική εναλλαγή χωρίς σύγκρουση με τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ένωσή τους, την ΕΕ.

Σήμερα, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε όλοι δουλειά με αξιοπρεπείς μισθούς και μεροκάματα, να εργαζόμαστε λιγότερες ώρες, να αυξηθεί ο ελεύθερος χρόνος. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ζούμε χωρίς το βραχνά της ανασφάλειας και της ανεργίας, να είμαστε καλυμμένοι από ένα ευρύ σύστημα κοινωνικής φροντίδας.

Είμαστε η τάξη που παράγει τα πάντα! Συνεχίζουμε με δύναμη από το δίκιο μας και απόφαση για σκληρό αγώνα! Με οργάνωση παντού για να έρθουν τα πάνω κάτω! Γιατί χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά!».
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8464,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18340,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2524,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1479,Ελλάδα,1304,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3868,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6135,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Κομοτηνή: Αγωνιστική «υποδοχή» στον πρωθυπουργό και στην κυβερνητική «αναπτυξιακή φιέστα»
Κομοτηνή: Αγωνιστική «υποδοχή» στον πρωθυπουργό και στην κυβερνητική «αναπτυξιακή φιέστα»
Στους δρόμους κατέβηκαν στις 14 Νοέμβρη σωματεία και φορείς της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης σε απάντηση στην «αναπτυξιακή» φιέστα που έστησε η κυβέρνηση στην Κομοτηνή.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4NsWoKOykBmadDMQ8qi-igvvqZp9adEG5qAO8E6DBJ0d17Wf8neKmLreukrNkWqPqUzRoIu1zoO_J0y1u01jyq0yQa6q-bxgSsF6hKVlT_x282iiveV8nchcdaaj5YnKNvvPz1EuMGd0G/s1600/komothnh-kinhtopoihsh-05.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4NsWoKOykBmadDMQ8qi-igvvqZp9adEG5qAO8E6DBJ0d17Wf8neKmLreukrNkWqPqUzRoIu1zoO_J0y1u01jyq0yQa6q-bxgSsF6hKVlT_x282iiveV8nchcdaaj5YnKNvvPz1EuMGd0G/s72-c/komothnh-kinhtopoihsh-05.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2017/11/blog-post_83.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2017/11/blog-post_83.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων