Ο Εβρίτης επιχειρηματίας στη Γερμανία που μας κάνει περήφανους

Με ψυχή ελληνική, με μέθοδο και επιμονή γερμανική, αλλά κυρίως με τον... αέρα του ανθρώπου που έχει βασιστεί στις δυνάμεις του, ο Απόστολος Κελεμίδης, με καταγωγή από τα Πετρωτά Έβρου, εξηγεί ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις σωστές βάσεις, αλλά και χωρίς συνεχή προσπάθεια για βελτίωση.

Ο Εβρίτης επιχειρηματίας στη Γερμανία που μας κάνει περήφανους
Με το βλέμμα στραμμένο στο πώς θα παραμείνει ανταγωνιστική και θα εξελίσσεται διαρκώς, βελτιώνοντας την ήδη ισχυρή θέση της στη γερμανική αγορά, η εταιρία Getränke Kelemidis GmbH & Co αποτελεί ήδη έναν από τους πιο ισχυρούς στρατηγικούς “παίκτες” στον τομέα της διακίνησης και εμπορίου ποτών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Η εταιρία - πρότυπο αντανακλά τη φιλοσοφία των ανθρώπου που “έχτισαν” την επιτυχία της, του 50χρονου σήμερα Απόστολου Κελεμίδη και της αδελφής του Δρ. Κούλας Κελεμίδου, που την παρέλαβαν από τον πατέρα τους, αλλά έκτοτε πραγματικά την… απογείωσαν.

Οι αδελφοί Κελεμίδη είναι από αυτούς που πιστεύουν στις χριστιανικές αξίες και τα ιδανικά, σε αρχές όπως η ισότητα, η ελευθερία, η δημοκρατία, θεωρούν όμως ότι δεν αρκεί μόνο να εύχεσαι να πραγματοποιηθούν τα “πιστεύω” σου, αλλά πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι γι’ αυτό... Κάπως έτσι, ήρθε η ενασχόλησή του κ. Απόστολου Κελεμίδη με την πολιτική, που τον έφερε ακόμη και στην 7η θέση του ευρωψηφοδελτίου του CDU!

Με ψυχή... ελληνική, με μέθοδο και επιμονή γερμανική, αλλά κυρίως με τον... αέρα του ανθρώπου που έχει βασιστεί στις δυνάμεις του, ο Απόστολος Κελεμίδης, με καταγωγή από τα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας, εξηγεί ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις σωστές βάσεις, αλλά και χωρίς συνεχή προσπάθεια για βελτίωση.


Μια εταιρία πρότυπο

Έχοντας ένα δίκτυο 200 και πλέον πελατών - εμπόρων και επιχειρηματιών, αλλά και ένα αξιοζήλευτο, ραγδαία αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα (www.kelemidis.de) που απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, η Getränke Kelemidis GmbH & Co, με έδρα τη Στουτγάρδη, αποτελεί ήδη περιζήτητο συνεργάτη των εμπόρων που θέλουν να προμηθευτούν ποτά για το μαγαζί, το εστιατόριο, την επιχείρησή τους. Η εταιρία αποτελεί, όμως, παράλληλα και παράδειγμα προς μίμηση για πάρα πολλούς, Έλληνες αλλά και ξένους επιχειρηματίες, που αναζητούν τον τρόπο να υλοποιήσουν το όνειρό τους.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η Getränke Kelemidis GmbH & Co είναι η αποκλειστική εταιρία εμφιάλωσης της Green Cola, στο κομμάτι του γυάλινου μπουκαλιού στη Γερμανία.


Τι είναι αυτό που κάνει την Getränke Kelemidis GmbH & Co πρωτοπόρο;
  1. Ποικιλία προϊόντων / αφθονία επιλογών: Κατά 99% η εταιρία διακινεί γερμανικά προϊόντα. Στον κατάλογό της θα βρει κανείς περισσότερα από 400 είδη μπύρας, αλλά και αναψυκτικά, ανθρακούχα νερά, αλκοόλ.
  2. Συνεργασία και με ελληνικές εταιρίες: Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει ένα επιτυχημένο “άνοιγμα” και στη διακίνηση ελληνικών προϊόντων, μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με επιτυχημένες εταιρίες της ελληνικής αγοράς όπως το ΣΕΛΙ και η GREEN COLA, που κατακτά με σταθερά βήματα και το καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας.
  3. Δίκτυο εκατοντάδων λιανεμπόρων αλλά και ιδιοκτητών παμπ, εστιατορίων, καφέ οι οποίοι εδώ και χρόνια εμπιστεύονται την εταιρία Κελεμίδη.
  4. Διαρκής προσπάθεια για βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της: Η μεγάλη “οικογένεια” των πελατών της Getränke Kelemidis GmbH & Co διευρύνεται συνεχώς, αφού ο κ. Κελεμίδης αναζητά διαρκώς τρόπους για να τους διευκολύνει. Σε λίγο καιρό, για παράδειγμα, ξεκινά η εφαρμογή (app) που θα επιτρέπει και στους εμπόρους πελάτες της εταιρίας να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους, χωρίς να χάνουν καθόλου χρόνο.
  5. Αποκλειστικότητα: Ο επαγγελματισμός και η άρτια οργάνωσή της, έχει επιτρέψει στην Getränke Kelemidis GmbH & Co να διακινεί κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα μεγάλων εταιριών, καθιστώντας την στρατηγικό “παίκτη” στον τομέα του εμπορίου ποτών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.
  6. Εξαιρετικά δυναμική παρουσία στο λιανικό εμπόριο με το e-shop (www.kelemidis.de) που εξυπηρετεί σήμερα χιλιάδες πελάτες. «Η λειτουργία του e-shop πριν από 4 με 5 χρόνια, πραγματικά έβαλε την εταιρία στη λιανική με τον καλύτερο τρόπο. Προσφορές, ποικιλία, αμεσότητα στην επικοινωνία, την παραγγελία, αλλά και στην παράδοση των προϊόντων έφερε γρήγορα την εταιρία στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών», λέει ο κ. Κελεμίδης. Το e-shop εντυπωσιάζει με την ευκολία στον τρόπο παραγγελίας αλλά και με την ποικιλία σε προϊόντα και δελεαστικές προσφορές.


Με 700 μάρκα

Για τον πατέρα του κ. Κελεμίδη, τον Αθανάσιο Κελεμίδη, που το 1967 ξεκίνησε την εταιρία με 700 μάρκα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τότε, δουλεύοντας υπάλληλος, το να φτάσει η Getränke Kelemidis GmbH & Co στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, είναι κάτι που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες του.

Από τότε που με ένα φορτηγάκι παρέδιδε μόνος μπύρες και αναψυκτικά, μέχρι σήμερα που η εταιρία έφτασε να μετρά δεκάδες άτομα προσωπικό (Έλληνες, ως επί το πλείστον) και χιλιάδες πελάτες, άλλαξαν πολλά.

Για τον Απόστολο Κελεμίδη, όμως, που από το 2001 παρέλαβε και επισήμως το “τιμόνι” της εταιρίας, αυτό που δεν άλλαξε ποτέ στην οικογένειά του είναι η πίστη και η προσήλωση στις χριστιανικές αξίες και τα ιδανικά, σε αρχές, όπως η ελευθερία, η δημοκρατία, η ισότητα των ευκαιριών, που επιτρέπει σε όλους, ανεξαρτήτως χρώματος, γλώσσας ή θρησκείας, να προοδεύουν, να δημιουργούν, να αναπτύσσονται με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.


Στη μάχη για την Ευρωβουλή

Κι επειδή ο ίδιος ο κ. Κελεμίδης πιστεύει ότι δεν αρκεί μόνο να εύχεσαι, αλλά πρέπει να ενεργείς, να συμμετέχεις σε διαδικασίες και να διαμορφώνεις κι εσύ το μέλλον σου, αποφάσισε να συμμετέχει και ο ίδιος ενεργά στην πολιτική, όντας από το 2000 ενεργό μέλος στο CDU, το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.

Μάλιστα, το κόμμα τον τίμησε το 2014, συμπεριλαμβάνοντάς τον στο ψηφοδέλτιο των ευρωβουλευτών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, και μάλιστα σε υψηλή θέση, στην 7η. Και μπορεί για λίγες μόλις ψήφους να έχασε την έδρα στην Ευρωβουλή, ωστόσο η ενασχόλησή του με τα κοινά συνεχίζεται.

«Πιστεύω ότι στη Γερμανία δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όποιον θέλει να δουλέψει για να προκόψει, να δημιουργηθεί. Αυτός είναι ο λόγος που και πολλοί Έλληνες, εξαιρετικά αξιόλογα και δυνατά μυαλά, έρχονται σήμερα εδώ για δουλειά. Με επιμονή και υπομονή τα καταφέρνεις, γιατί η χώρα αυτή, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά τον οποίο έζησε τις συνέπειες της κακής ανθρώπινης πλευράς, έκανε μια νέα αρχή σε στέρεες και γερές βάσεις. Ήταν τότε με τον Αντενάουερ, ιδρυτή του CDU, που οι Γερμανοί αποφάσισαν ότι πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή, βασιζόμενοι στην ισότητα, τη δημοκρατία, τη βοήθεια και τη στήριξη στους αδύναμους», εξηγεί.

Σύμφωνα με τον κ. Κελεμίδη, οι αξίες αυτές δημιούργησαν στη Γερμανία τις στέρεες βάσεις, που σήμερα της επιτρέπουν να αναπτύσσεται διαρκώς και να ευημερεί, η ίδια και οι πολίτες της.

«Εύχομαι και αγωνίζομαι ώστε τέτοιες στέρεες βάσεις να δημιουργηθούν και στην Ελλάδα, ώστε να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη. Οι άνθρωποι ευημερούν όταν η ευημερία αυτή στηρίζεται στις χριστιανικές αξίες, την ελευθερία, την ισότητα, τη δημοκρατία. Η ιστορία το έδειξε αυτό πολλές φορές στο παρελθόν και είναι κάτι που πρέπει να διδαχθούμε», τονίζει.

Και η δική του περίπτωση, η ίδια η Getränke Kelemidis, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα...

Πηγή: allesgr.de
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8383,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3274,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ο Εβρίτης επιχειρηματίας στη Γερμανία που μας κάνει περήφανους
Ο Εβρίτης επιχειρηματίας στη Γερμανία που μας κάνει περήφανους
Με ψυχή ελληνική, με μέθοδο και επιμονή γερμανική, αλλά κυρίως με τον... αέρα του ανθρώπου που έχει βασιστεί στις δυνάμεις του, ο Απόστολος Κελεμίδης, με καταγωγή από τα Πετρωτά Έβρου, εξηγεί ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις σωστές βάσεις, αλλά και χωρίς συνεχή προσπάθεια για βελτίωση.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjR3XlyINLX2Ic9zzgffO9BcEJeEGyEQwPpJPN356VK4pUVqOSzRNEHdkUCgjNMYaF4eg4OXWqsNqTMH8tYECKIbN-t0vMC4-TQ8RHnMzik5So3GmDlrpmGfxV4OBLmc8jchM7eWpBGtpM/s1600/Apostolos-Koula-Kelemidis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjR3XlyINLX2Ic9zzgffO9BcEJeEGyEQwPpJPN356VK4pUVqOSzRNEHdkUCgjNMYaF4eg4OXWqsNqTMH8tYECKIbN-t0vMC4-TQ8RHnMzik5So3GmDlrpmGfxV4OBLmc8jchM7eWpBGtpM/s72-c/Apostolos-Koula-Kelemidis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2017/02/blog-post_5.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2017/02/blog-post_5.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων