Και ξαφνικά ο Λαμπάκης αγάπησε τον Τσίπρα!

Πραγματοποιώντας ξαφνικά μια αξιοθαύμαστη στροφή 180 μοιρών, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε τη συμπάθεια και εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ο οποίος, τώρα, γνωρίζει όλα τα προβλήματα της περιοχής και πρότεινε λύσεις και θα προχωρήσει όλα τα έργα.

Και ξαφνικά ο Λαμπάκης αγάπησε τον Τσίπρα!
Πέρυσι το Φεβρουάριο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης μιλώντας στον Maximun FM είπε: «Δε θέλω να μιλάω με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πια γιατί μ' έχουν κουράσει». (εδώ)

Τον Ιούνιο ο κ. Λαμπάκης ζητά την παραίτηση του βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καΐσα, αποκαλώντας τον «εχθρό του λαού»! (εδώ)

Τον Οκτώβριο ξεσπάει κόντρα Λαμπάκη - ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με αφορμή επιστολή του δημάρχου προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας κατηγορούσε την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Η Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Δήμαρχο σημειώνοντας ότι παίξει το ρόλο του τοπικού κομματάρχη της ΝΔ και τον καλεί «να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου και να μην νομίζει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτική εθνικού ηγέτη... γιατί μόνο θυμηδία προκαλεί...». (εδώ).

Ο δήμαρχος απαντά στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της «κομματικούς εγκάθετους», «πολιτικούς νάνους», «κομματική μουτζούρα και δυσοσμία» και «κομματάρχες που καταστρέφουν την χώρα». (εδώ)

Στα τέλη Νοεμβρίου (μόλις πριν ενάμιση μήνα) με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη Θράκη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης μιλώντας στον Maximun FM είπε: «Άψυχος και άνευρος ο Τσίπρας... Δεν πίστευε αυτά που έλεγε στην Θράκη». (εδώ)

Στον Status 94.2, ο κ. Λαμπάκης δήλωσε ανικανοποίητος από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θράκη και αναρωτήθηκε που θα βρει ο Τσίπρας τα λεφτά για το λιμάνι, αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα της χρηματοδότησης του λιμανιού από το πακέτο Γιούνκερ. (εδώ)

Σε συνέντευξή του στο karfitsa.gr ο δήμαρχος αμφισβήτησε τις εξαγγελίες έργων από τον πρωθυπουργό για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έχοντας, όπως είπε, πολλές επιφυλάξεις για τις πηγές των χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση των έργων, ενώ τόνισε πως «η Θράκη καταστράφηκε τα τελευταία 20 χρόνια από τις πολιτικές εναλλάξ και μαζί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και βέβαια συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η καταστροφή με τους 22 μήνες της απόλυτης αδράνειας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ... Η απόλυτη αδράνεια συνεχίζει την ερήμωση του Έβρου».

Ο κ. Λαμπάκης είπε ακόμη στην συνέντευξή του ότι λιγοστές ήταν οι απαντήσεις που πήρε από τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα της περιοχής. «Ελάχιστα πράγματα είπε αφού άκουσε τα προβλήματα, και όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης, αλλά και όλων των άλλων φορέων της Θράκης. Οι απαντήσεις ήταν ελάχιστες». (εδώ)

Ανεξάρτητα αν είχε δίκιο ή άδικο, τα παραπάνω είναι κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα από όσα έλεγε δημόσια μέχρι πρόσφατα ο κ. Λαμπάκης για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ...

Διαβάστε παρακάτω τι μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που δημοσιεύεται σε πολλά ΜΜΕ, μετά τη χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη, και τι δηλώνει τώρα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης:

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: «Ο πρωθυπουργός γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και πρότεινε πριν από εμάς λύσεις»

Την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, την οποία χαρακτήρισε φιλική, αλλά και τη συμπάθεια και εκτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

«Ήταν μία επίσκεψη που άνοιξε τους διαδρόμους της τυπικότητας και είπαμε πράγματα τα οποία λένε φίλοι», είπε ο κ. Λαμπάκης, σημειώνοντας πως παρά τη διαφορά των ιδεολογικών τους ταυτοτήτων, δεν ξεχνά ότι ως αντιπολίτευση, πριν 2,5 χρόνια, ο κ. Τσίπρας «έκανε έναν αγώνα μαζί με μας και αποτρέψαμε την ίδρυση των χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη».

Αναφορικά με τα θέματα συζήτησης ο κ. Λαμπάκης είπε πως ο πρωθυπουργός «πιστοποίησε για μια ακόμη φορά ότι το λιμάνι θα προχωρήσει, ότι το LNG, το υγροποιημένο φυσικό αέριο, φυσικά θα προχωρήσει το αργότερο μέσα σε 3-4 μήνες. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα που αφορούν την ανάπτυξη γενικότερα, αληθινά την ανασυγκρότηση της οικονομίας της Θράκης με πάρα πολλά στοιχεία τα οποία ίσως για πρώτη φορά μπήκαν στο τραπέζι της συζήτησης».

Μάλιστα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης σημείωσε πως εξεπλάγη ευχάριστα διαπιστώνοντας ότι ο πρωθυπουργός είχε πολύ καλή γνώση των ζητημάτων τόσο του δήμου όσο και της Θράκης γενικότερα «...αποδεικνύονταν ότι τα ήξερε καλύτερα από εμάς. Αυτό είναι παρήγορο γιατί σ' αυτές τις εποχές που ζούμε και όταν ζητάμε απ' τον πρωθυπουργό της χώρας να παρεμβαίνει στα πράγματα ιδιαίτερα της Θράκης, για λόγους ευνόητους, και διαπιστώνεις ότι τα κατέχει τα προβλήματα και μάλιστα πρότεινε πιο μπροστά από μας λύσεις, νομίζω ότι τα πράγματα είναι καλά για τη Θράκη και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Να πω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι εμείς οι Θρακιώτες αυτό μόνο θέλαμε. Δεν φοβόμαστε τη ρητορική της γείτονας χώρας αλλά όμως έχουμε ανησυχία. Αυτή την ανησυχία διασκέδασε σήμερα ο πρωθυπουργός...»

Τι άλλαξε σε ενάμιση μήνα και ξαφνικά ο κ. Λαμπάκης πραγματοποίησε μια αξιοθαύμαστη στροφή 180 μοιρών και αγάπησε τον κ. Τσίπρα;;; Τον «άψυχο και άνευρο πρωθυπουργό που δεν πίστευε αυτά που έλεγε στην Θράκη»;;;

Ο κ. Λαμπάκης που ήταν ανικανοποίητος από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη πριν 42 ημέρες, τώρα δηλώνει την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, την οποία χαρακτήρισε φιλική και εξέφρασε τη συμπάθεια και εκτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα!!!

Ο κ. Λαμπάκης που αμφισβητούσε τις εξαγγελίες των έργων από τον πρωθυπουργό για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και αναρωτιόταν που θα βρει ο Τσίπρας τα λεφτά για το λιμάνι, τώρα μας λέει πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει όλα τα έργα!!!

Ο κ. Λαμπάκης που δεν πήρε απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα της περιοχής, τώρα μας λέει πως εξεπλάγη ευχάριστα διαπιστώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας «είχε πολύ καλή γνώση των ζητημάτων τόσο του δήμου όσο και της Θράκης γενικότερα» και διαπίστωσε ότι «ο πρωθυπουργός κατέχει τα προβλήματα της περιοχής και μάλιστα πρότεινε πιο μπροστά από μας λύσεις»!!!

Ο κ. Λαμπάκης που κατηγορούσε, πριν 42 ημέρες, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι με τους 22 μήνες της απόλυτης αδράνειάς της συνέχισε και ολοκλήρωσε την καταστροφή της Θράκης, τώρα μας είπε ότι τα πράγματα είναι καλά για τη Θράκη και είναι πολύ ικανοποιημένος!!!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Υ.Γ. Από τα ενσταντανέ που κατέγραψαν οι κάμερες, τελικά ο κ. Λαμπάκης μια χαρά συναναστρέφεται και «χαριεντίζεται» με κάποιους που τους αποκαλεί «κομματικούς εγκάθετους», «πολιτικούς νάνους», «κομματάρχες που καταστρέφουν την χώρα», «κομματική μουτζούρα και δυσοσμία»... Κατά τα άλλα δηλώσεις και επιστολές για... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
[post_ads]

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,597,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8383,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3007,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3274,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,96,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18215,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2502,Εκκλησία,1214,Εκπαίδευση,1459,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,629,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,38,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,740,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,563,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,668,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,460,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1460,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3840,Πολιτική,1459,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6103,Ροδόπη,408,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,542,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,135,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1073,Φέρες,388,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Και ξαφνικά ο Λαμπάκης αγάπησε τον Τσίπρα!
Και ξαφνικά ο Λαμπάκης αγάπησε τον Τσίπρα!
Πραγματοποιώντας ξαφνικά μια αξιοθαύμαστη στροφή 180 μοιρών, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε τη συμπάθεια και εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ο οποίος, τώρα, γνωρίζει όλα τα προβλήματα της περιοχής και πρότεινε λύσεις και θα προχωρήσει όλα τα έργα.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxFsbVLfUAG3UCFBeVCBG5eSKWlRQMLz53Hvpqg1vXK7cQfGPX7W-9a_3rKAd-yn3oLoqQD2bELHDvcOWYH1euyCIxDToFzwmbG-JuLU4arPD-b_PG2eExEhmOvcvZi-MNlPEkQ3yXk_-z/s1600/tsipras-lampakis.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxFsbVLfUAG3UCFBeVCBG5eSKWlRQMLz53Hvpqg1vXK7cQfGPX7W-9a_3rKAd-yn3oLoqQD2bELHDvcOWYH1euyCIxDToFzwmbG-JuLU4arPD-b_PG2eExEhmOvcvZi-MNlPEkQ3yXk_-z/s72-c/tsipras-lampakis.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2017/01/blog-post_7.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2017/01/blog-post_7.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων