Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σουφλί

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Σουφλίου η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην οποία παραβρέθηκε και χαιρέτησε η υποψήφια με το ΚΚΕ Μαρία Ζαφειρίου - Μάρκου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σάββας Δευτεραίος

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σουφλί
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Σουφλίου η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην οποία παραβρέθηκε και χαιρέτησε η υποψήφια με το ΚΚΕ Μαρία Ζαφειρίου - Μάρκου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος βουλευτής Έβρου ο οποίος και τόνισε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές θα αποτελέσει ισχυρό εφόδιο για τους αγώνες που ήδη προετοιμάζονται, για την αναμέτρηση με την πολιτική της ΕΕ, τη συμμαχία της εργατικής τάξης με τα άλλα λαϊκά στρώματα, με τους μαχητές της βιοπάλης με τους άνεργους, τις νέες και τους νέους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ μπορεί να ανοίξει το δρόμο της πραγματικής ευημερίας για το λαό.


Η ομιλία του Σάββα Δευτεραίου:

«Στη σκιά του ντιμπέιτ, όλοι έψαχναν να βρουν τι διαφορετικό ειπώθηκε από τα κόμματα και πιο "κακοπροαίρετοι" βάζουν το ερώτημα "Τι καινούργιο είπε ο κ Κουτσούμπας".

Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι τι καινούργιο είπαν οι άλλοι;

ΣΥΡΙΖΑ: το 3ο Μνημόνιο είναι καλύτερο από τα προηγούμενα (ξεχνάει να πει προστίθεται στα προηγούμενα) και θα το εφαρμόσουμε… άκουσον, άκουσον σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.

ΝΔ: εμείς είμαστε καλύτεροι, θα συνεργαστούμε με τα άλλα κόμματα (εννοεί του Ευρομονόδρομου), θα φέρουμε επενδύσεις, ενώ οι άλλοι τις διώχνουν. Όμως η πραγματικότητα είναι: θα ξεπουλήσουμε τη δημόσια, τη λαϊκή περιουσία όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

ΠΟΤΑΜΙ: πρώτη φορά σοβαρά. Μη νομίζεται ότι δε μιλάνε σοβαρά. Η συμμετοχή τους στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, είναι εγγύηση για τη σωστή εφαρμογή του 3ου μνημονίου και αυτό είναι σοβαρό και βλάπτει πράγματι σοβαρά τα λαϊκά συμφέροντα.

ΑΝΕΛ: ...άλλος εγγυητής για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου. Εξήγγειλε μάλιστα και την παραχώρηση δημόσιων εκτάσεων (πχ Αίγινα, άραγε όλη ή τμήμα της;) με ενοίκιο 5% της αξίας της γης για 50-100 χρόνια και τα κέρδη των επενδυτών να φορολογούνται με το εξωφρενικό 1% (!!!).

ΠΑΣΟΚ: επιβεβαίωσε τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση που διαθέτουν στην εφαρμογή της ευρωενωσιακής πολιτικής και των μνημονίων διαρκείας ανεξάρτητα από την αρίθμηση τους.

ΛΑΕ: το κόμμα που από το 2012 μέχρι και την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, συμμετείχε και τη στήριζε καλλιεργώντας τη ψευδαίσθηση ότι μέσα στην ΕΕ μπορεί να έρθει ευημερία για τους ανθρώπους του μόχθου και τους νέους. Τώρα ξέθαψε το εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την Ευρωζώνη. Δηλαδή να αλλάξουμε την τροφή στο κοπάδι αλλά να το αφήσουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων και έτσι μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες για το λαό.

ΧΑ: χωρίς (σωστά) να είναι στο τραπέζι η παρέα των ναζιστών φροντίζουν κάθε μέρα ως γνήσιοι ψευτόμαγκες να επιδεικνύουν τα μπράτσα τους. Θα δείρουν όλους τους κακούς. Αλλά σαν καλά παιδάκια μόλις μπήκαν στη Βουλή βάλανε τα κοστούμια τους, βάλανε τις γραβάτες τους και κάνανε παρεμβάσεις. Τι παρεμβάσεις; Όλες για την υπεράσπιση των εφοπλιστικών συμφερόντων. Βέβαια για να βοηθήσουν περισσότερο (τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους) έχουν κάνει και γραφεία εύρεσης εργασίας, εξασφαλίζοντας μεροκάματα 10 και 12 Ευρώ, αρκεί να είναι Έλληνες. Αλήθεια τόσα χρειάζεται ο νέος σήμερα στη χώρα μας, για να ζήσει; Όχι. Τόσα χρειάζεται ο εφοπλιστής για να θησαυρίσει με τον ιδρώτα και το αίμα του εργάτη.


Η ερώτηση παραμένει, το ΚΚΕ, τι καινούργιο είπε;

Το καινούργιο που εννοούν θα ήταν αν το ΚΚΕ έλεγε ότι θα εφαρμόσει καλύτερα από όλους το 3ο μνημόνιο που μαζί με το 1ο και το 2ο έρχεται να ολοκληρώσει τη καταστροφή του λαού.

Το καινούργιο θα ήταν να έλεγε το ΚΚΕ μη φοβάστε τον καρχαρία που έρχεται κατά πάνω σας, θα σας φιλήσει δεν θα σας κατασπαράξει. Μη φοβάστε την ΕΕ και τα μονοπώλια. Σκέφτονται το μέλλον των παιδιών σας. Αύριο που ανοίγουν τα σχολεία, μετρήστε τα κενά. Σκέφτονται την εξασφάλιση δουλειάς ιδιαίτερα στους νέους. Γιαυτό δημιουργεί θέσεις μισής δουλειάς, θέσεις μερικής απασχόλησης, με μπλοκάκια, με voucher και βέβαια το κοντέρ μέτρησης των ανέργων ξεπέρασε τα 1,5 εκατομμύρια. Γιαυτό άλλωστε (η ΕΕ) αυξάνει και τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια. Σκέφτονται ακόμη το μέλλον της αγροτιάς και θεσπίζουν όλοι μαζί μέτρα που εξασφαλίζουν: Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13% σε 26% από το πρώτο ευρώ. Αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 27,5% στο 100%. Κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων και αποζημιώσεων για ποσό έως 12.000 €, Αύξηση ΦΠΑ στο 23% από 13% σε πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούν τα λαϊκά στρώματα. Αύξηση του ΦΠΑ στο 23% από 13% στα αγροτικά εφόδια (λιπάσματα, φυτοφάρμακα, κτηνοτροφές κλπ) και υπηρεσίες στην αγροτική παραγωγή. Κατάργηση της επιστροφής για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους αγρότες. Μείωση στο μισό της επιδότησης του πετρελαίου θέρμανσης για τον προϋπολογισμό του 2016. Αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος. Σχεδιάζεται ο τριπλασιασμός εισφορών στον ΟΓΑ ενώ ήδη το 38% δεν έχει να πληρώσει τον ΟΓΑ. Αύξηση των κρατήσεων στις συντάξεις για την υγεία.

Με όλα αυτά και με όλη αυτή τη σαπίλα το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση. Είναι με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, είναι με τους εργάτες, με τους άνεργους, τις νέες και τους νέους που μαζί με τις γυναίκες πλήττονται ιδιαίτερα από την ανεργία, τη μικρομεσαία αγροτιά, τους μικροεπαγγελματίες που είναι σε δεινή θέση (στην πραγματικότητα ουσιαστικά άνεργοι). Στηρίζει όλους τους εκμεταλλευόμενους και παλεύει μαζί με τους εκμεταλλευόμενους.

Παλεύει μαζί τους και τους λέει την αλήθεια:

Τα μνημόνια δεν είναι μια λάθος πολιτική που μας επέβαλε μια κάποια κακή τρόικα, ή ένα απάνθρωπο κουαρτέτο. Τα μέτρα που παίρνονται στην Ελλάδα παίρνονται και σε όλες τις χώρες της ΕΕ, και σε αρκετές μάλιστα, όπως στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία, πολύ νωρίτερα από την κρίση (μνημόνια = πιο βαθειά καπιταλιστική κρίση).

Τα μνημόνια δεν είναι μια λάθος πολιτική, είναι η πολιτική της ΕΕ, είναι η πολιτική που εξυπηρετεί το καπιταλιστικό κέρδος, η πολιτική στήριξης του μεγάλου κεφαλαίου, αυτή που φτωχοποιεί τη λαϊκή οικογένεια και τσακίζει τις ανάγκες, τη ζωή αλλά και τα όνειρα του λαού και δυστυχώς καταστρέφει το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι, τη νέα γενιά.

Το καινούργιο που φωνάζει βροντερά και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ είναι η οργάνωση του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Γιαυτό θαρρετά λέμε: «τους δοκίμασες... τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή».

Και μπορούμε να κοιτάξουμε το λαό στα μάτια και να τον καλέσουμε να οργανώσει τον αγώνα του. Γιατί:

Το ΚΚΕ δεν υποχώρησε ποτέ σε πιέσεις. Δεν υποχώρησε ούτε στην Κίρκη της εξουσίας, ούτε το 2012, ούτε το 2015. Το ΚΚΕ δεν είπε ψέματα, δεν κρύφτηκε, δεν φοβήθηκε και πάνω από όλα είχε δίκιο. Στηρίχτηκε στέρεα σε σωστές εκτιμήσεις και σωστή πολιτική. Αν δε συγκρουστείς σε επίπεδο οικονομίας, αν δε συγκρουστείς με την καπιταλιστική οικονομία και με την ΕΕ, δεν υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική, δεν υπάρχει ανάπτυξη προς όφελος του λαού. Υπάρχει μόνο ανάπτυξη προς όφελος των μεγαθηρίων του πλούτου.


Τι καινούργιο είπε λοιπόν το ΚΚΕ.

Αυτό που βγαίνει από τους μακρόχρονους αγώνες του λαού και της εργατικής τάξης, που όλοι τους είχαν συμμέτοχο και μπροστάρη το ΚΚΕ.

Πρέπει να δυναμώσει η ενότητα και η συμμαχία του λαού για να διεκδικήσει και να επιβάλει ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού.

Το ΚΚΕ δεν ζητάει δύναμη για να διαχειριστεί την άθλια αυτή κατάσταση. Προβάλλει την ανάγκη να οργανωθεί ο λαός και μαζί με το ΚΚΕ να απαιτήσουν αλλαγή τάξης στην εξουσία και όχι αλλαγή κυβερνήσεων.

Αυτό το σύστημα δεν διορθώνεται, δεν βελτιώνεται, δεν εξανθρωπίζεται. Οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας δεν χωράνε σε αυτό το σύστημα. Βρίσκονται σε ευθεία.

αντιπαράθεση, είναι σε σύγκρουση. Αυτή η σύγκρουση με τα μνημόνια και τα αφεντικά πρέπει να οργανωθεί αποφασιστικά και να φτάσει στο τέλος της. Οργάνωση για ένα τέτοιο αγώνα με ένα δυνατό ΚΚΕ. Την άλλη μέρα των εκλογών μπορεί να δημιουργηθεί μια άλλη κατάσταση θετική για το λαό. Να περάσει το εργατικό λαϊκό κίνημα στην αντεπίθεση. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια τους, να αποτρέψουμε νέα βάρβαρα μέτρα. Το κυριότερο, να βάλουμε στην ημερήσια διάταξη το στόχο που έχει ανάγκη ο λαός μας για την σωτηρία του: Αλλαγή τάξης στην εξουσία και όχι κομμάτων.

Όλα τα άλλα κόμματα θεωρούν ιερή και απαραβίαστη την καπιταλιστική ιδιοκτησία και την υπηρετούν με συνέπεια.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοπεί ο κατήφορος στη ζωή του λαού με κανένα από αυτά τα κόμματα, με κανένα μείγμα κυβερνητικής συνεργασίας που όλοι τους ποθούν και όλοι τους μάχονται να συμμετέχουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοπεί ο κατήφορος στη ζωή του λαού όσες εκλογές και αν γίνουν, όσες κυβερνήσεις και αν αλλάξουν, όσα καινούρια κόμματα και αν δημιουργηθούν, αν δεν αρχίσει να αμφισβητείται η εξουσία, ο κλεμμένος πλούτος και η κυριαρχία των λίγων πάνω στους πολλούς που παράγουν όλο τον πλούτο.

Χρειάζεται αγώνας. Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, μέσα στη λαϊκή συμμαχία, στους χώρους δουλειάς, στα μεγάλα εργοστάσια, στα χωράφια όπου μάχεται η μικρή και μεσαία αγροτιά, στις λαϊκές γειτονιές, στους χώρους της νεολαίας, μέσα στη Βουλή.

Ο αγώνας της επιβίωσης μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο όταν συνδυάζει την πάλη για την απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων και την ανάκτηση των απωλειών με την προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, όπου η εργασία, η ασφάλιση, η υγεία, η εκπαίδευση, η σύνταξη θα είναι εξασφαλισμένα.


Η πρόταση του ΚΚΕ για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ - ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ είναι η μοναδική ρεαλιστική κι ελπιδοφόρα πρόταση που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες όπου υποβάλλεται ο λαός στο βωμό του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Η πραγματοποίηση αυτού του δρόμου εξαρτάται από τη λαϊκή θέληση. Ο δρόμος της ρήξης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, περνά απαραίτητα από τη συσπείρωση με το ΚΚΕ.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις εκλογές θα αποτελέσει ισχυρό εφόδιο για τους αγώνες που ήδη προετοιμάζονται, για την αναμέτρηση με την πολιτική της ΕΕ, τη συμμαχία της εργατικής τάξης με τα άλλα λαϊκά στρώματα, με τους μαχητές της βιοπάλης με τους άνεργους, τις νέες και τους νέους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ μπορεί να ανοίξει το δρόμο της πραγματικής ευημερίας για το λαό.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
  • Είναι η μόνη πραγματική εναλλακτική διέξοδος για το λαό, ικανή να αξιοποιήσει και να αναπτύξει παραπέρα τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελος του λαού. Η Ελλάδα έχει προϋποθέσεις (βιομηχανική και αγροτική παραγωγή, ορυκτό πλούτο, ειδικευμένο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό) να παράγει το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων που έχει ανάγκη ο λαός. Και από εκεί να συνάψει σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με άλλες χώρες. Αυτές οι δυνατότητες άλλοτε περιορίζονται ή στρεβλά αξιοποιούνται, άλλοτε πιο μαζικά υπονομεύονται γιατί υποτάσσονται στο καπιταλιστικό κέρδος, στις δεσμεύσεις της ΕΕ.
  • Η αξιοποίησή τους χρειάζεται τη λύτρωση από τα δεσμά της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας - εξουσίας. Είναι η μοναδική πρόταση που μπορεί να εξασφαλίσει μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας.
  • Είναι ο μοναδικός δρόμος, που αποτρέπει την επικίνδυνη συμμετοχή της χώρας στα στρατιωτικά σχέδια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ που στρέφονται σε βάρος των λαών, είναι ο μοναδικός δρόμος για να μην εμπλακούμε στο κουβάρι των αντιθέσεων των ιμπεριαλιστών που τσακώνονται άγρια μεταξύ τους για το πώς θα μοιράσουν τους δρόμους του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, δρόμοι που πάντα ήταν στρωμένοι με το αίμα των λαών.
  • Μια τέτοια πορεία ανατροπής δεν θα είναι μοναχική κι αποκομμένη, όπως ισχυρίζονται όλα τ” άλλα κόμματα που υπερασπίζονται τον καπιταλισμό. Θα στηριχτεί στην πάλη και την αλληλεγγύη άλλων λαών, κινημάτων και χωρών που θα βαδίσουν στον ίδιο δρόμο.

Γι αυτό δεν πρέπει να μείνει ούτε ένας άνθρωπος που σκέφτεται καλοπροαίρετα, που έχει ερωτήματα, που καταλαβαίνει ότι αυτός ο δρόμος που δοκίμασε και τον απογοήτευσε δεν πρέπει να τον οδηγήσει να κάτσει σπίτι του, ούτε στην αποχή. Να συστρατευτεί μαζί μας. Τις λίγες μέρες που μένουν απευθυνόμαστε σε όλους, απλώνουμε το χέρι σε αυτούς που μπορούν να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, και αυτή δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του Κόμματός τους από την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Μπορούμε να οργανώσουμε τη ζωή μας και το μέλλον του λαού μας, να ζήσει σε συνθήκες καθολικής ευημερίας και ολόπλευρης πραγματικής και προς όφελός του ανάπτυξης.

Αξίζει κάθε θυσία και πολύ περισσότερο αξίζει για τα παιδιά μας, για τη νεολαία μας.

Η σύγκρουση με τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας και του κεφαλαίου είναι αναπόφευκτη και είναι μονόδρομος για τον εργαζόμενο λαό.

"Αν ήρθες σε αυτό τον κόσμο για να μετρήσεις τα χρόνια σου και να ζήσεις μια φρόνιμη ζωή δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Τους φρόνιμους δεν τους πειράζει κανείς. Μα αν είναι να χαθεί κάποτε ο κόσμος θα χαθεί από τους φρόνιμους. Γιατί αυτοί κάναν τους ισχυρούς ισχυρότερους" (Μ. Λουντέμης).

Ε, λοιπόν στις 20 Σεπτέμβρη να μην κάτσουμε φρόνιμοι, να δυναμώσουμε το ρεύμα της ανατροπής, να ενισχύσουμε το κόμμα της εργατικής τάξης, να στηρίξουμε με τη ψήφο μας και τους αγώνες μας το ΚΚΕ.

Τώρα ΚΚΕ, θαρρετά, άφοβα, ισχυρά, μαζικά ...για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής.»

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2043,Αλεξανδρούπολη,8464,Άμυνα,346,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3304,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18338,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2524,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1479,Ελλάδα,1304,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,293,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,748,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,212,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1482,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,418,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3868,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6135,Ροδόπη,411,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,551,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1087,Φέρες,390,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σουφλί
Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σουφλί
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Σουφλίου η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην οποία παραβρέθηκε και χαιρέτησε η υποψήφια με το ΚΚΕ Μαρία Ζαφειρίου - Μάρκου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σάββας Δευτεραίος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6jIfvwjjoDi7L0vpnOYnBoG5a5s_Su631C8Ef3eqTaKVXKxNinc9FWjPlrtZGwHtc1VzUgvrL_08ehlKN46eH47ELHPRFfWXFP0J5RlQ553o0E8JgGN96WFc02ULoiVdEPImTR7azlmo/s640/DSC000417.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6jIfvwjjoDi7L0vpnOYnBoG5a5s_Su631C8Ef3eqTaKVXKxNinc9FWjPlrtZGwHtc1VzUgvrL_08ehlKN46eH47ELHPRFfWXFP0J5RlQ553o0E8JgGN96WFc02ULoiVdEPImTR7azlmo/s72-c/DSC000417.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2015/09/blog-post_34.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2015/09/blog-post_34.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων