Βρέθηκε ο “Σωτήρας” της παράταξης του Απόστολου Φωτιάδη

Διαβάζουμε στα τοπικά ΜΜΕ: «Την υποψηφιότητα του με την παράταξη Δήμος και Δημότες, του Απόστολου Φωτιάδη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε ο Γιάννης Κανελάκης. Στην συνέντευξη τύπου που συγκάλεσε ανακοίνωσε πως είναι ο επικεφαλής

Διαβάζουμε στα τοπικά ΜΜΕ: «Την υποψηφιότητα του με την παράταξη "Δήμος και Δημότες", του Απόστολου Φωτιάδη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε ο Γιάννης Κανελάκης. Στην συνέντευξη τύπου που συγκάλεσε ανακοίνωσε πως είναι ο επικεφαλής κίνησης πολιτών η οποία ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το συντονισμό και σχεδιασμό του προγράμματος του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τη δημοκρατική παράταξη Δήμος και Δημότες»...

Ο κ. Κανελάκης ως "μέγας πολιτικός" που είναι, σε "διάγγελμά" του προς τον λαό της Αλεξανδρούπολης, απηύθυνε κάλεσμα σε πολίτες από όλους τους χώρους και κάθε επαγγέλματος με όραμα για την επόμενη μέρα του Δήμου, να συσπειρωθούν σε αυτή την κίνηση πολιτών, ενώ κάλεσε τους ανθρώπους του πολιτισμού και του πνεύματος σε συνεργασία για την ανάδειξη του τόπου ως τόπο υψηλού πολιτισμικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καππαδοκών κ. Φάνη Ισαακίδη και στον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων κ. Σπύρο Νάστο, καθώς και τα αθλητικά σωματεία, αναφερόμενος σε ένα πρόσωπο με ιδιαίτερο συμβολισμό, όπως είπε, στην χρυσή Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή για τη δημιουργία του Δήμου ως Δήμου των μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα και στην εκπαιδευτική κοινότητα σε συνεργασία, καλώντας το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με όλα τμήματα του, καθώς και στον κ. Γιάννη Λασκαράκη να συνδράμει με την μακρόχρονη εμπειρία του, τις γνώσεις και την κριτική του ματιά στις προσπάθειές τους.

Ο κ. Κανελάκης στο κάλεσμα του προς τους ανθρώπους του πολιτισμού απευθύνθηκε μόνο στους Καππαδόκες και στους Σαρακατσαναίους. Μάλλον τον ίδιο και την παράταξη που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το συντονισμό της, δεν τους ενδιαφέρουν οι Θρακιώτες, οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες, οι Βλάχοι κ.α. Επίσης, μάλλον δεν γνωρίζει ότι ο κ. Σπύρος Νάστος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της "Περιφερειακής Αναγέννησης".

Όσον αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκαλείται εκτάκτως τη Δευτέρα η Πανεπιστημιακή Σύγκλητος του ΔΠΘ, γιατί «σφάζονται» οι πανεπιστημιακοί καθηγητές ποιος θα πρωτοπάει στην παράταξη "Δήμος και Δημότες" μετά το κάλεσμα Κανελάκη.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Απόστολος Φωτιάδης, σε δηλώσεις του στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση χαιρέτισε ενθουσιασμένος την προσχώρηση του Γιάννη Κανελάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Χαιρετίζουμε τη δήλωση προσχώρησης της κίνησης του Γιάννη Κανελάκη στην παράταξή μας. Είναι για μας πραγματικά χαρά το ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια μας τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι άνθρωποι της κίνησης την οποία δημιούργησε... Είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση του Γιάννη Κανελάκη τον οποίο ευχαριστώ δημόσια γιατί αποφάσισε ο ίδιος και η ομάδα του να προσχωρήσουν στην παράταξη μας και ήδη εντάσσεται στα στελέχη μας και λόγω της εμπειρίας του στην οριστικοποίηση του προγράμματος μας και της διακήρυξης μας», αδειάζοντας ουσιαστικά τους μέχρι τώρα συνεργάτες του και τα στελέχη της παράταξης του.

Με λίγα λόγια, 37 ημέρες πριν τις εκλογές εμφανίστηκε ο Γιάννης Κανελάκης για να οργανώσει και να συντονίσει την παράταξη "Δήμος και Δημότες" του Απόστολου Φωτιάδη και να καταρτίσει το πρόγραμμα του συνδυασμού, αφού όπως φαίνεται ούτε οργάνωση, ούτε συντονισμός, ούτε πρόγραμμα υπήρχε. Και γι αυτό ίσως ο κ. Φωτιάδης τον επιβράβευσε επιλέγοντας να αυτοπαρουσιαστεί μόνος του ο κ. Κανελάκης, σε ειδική συνέντευξη τύπου, και όχι όπως οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί υποψήφιοι που παρουσιάζονται ομαδικά ανά εικοσάδες, οι οποίοι μάλλον δεν βοήθησαν στην οργάνωση, στον συντονισμό και στο πρόγραμμα της παράταξης.

Τώρα ποια είναι η «κίνηση», η «ομάδα» και οι «άνθρωποι της κίνησης» την οποία δημιούργησε ο κ. Κανελάκης, που λέει ο ίδιος και ο κ. Φωτιάδης κανένας δεν γνωρίζει… Μάλλον είναι ακόμη μια «ομάδα - φάντασμα» από αυτές που ακούμε κατά καιρούς, τελευταία. Ο κ. Κανελάκης αν δεν ανακοινώσει ονόματα που συμμετέχουν στην «ομάδα» του εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του.

«Συνεχίζουμε την διαδρομή που μαζί ξεκινήσαμε πριν 3,5 χρόνια από ένα διαφορετικό μετερίζι», κατέληξε στο "διάγγελμα" του ο Γιάννης Κανελάκης.

Ο μίστερ Τίποτα - περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος επί 3,5 χρόνια δεν έκανε καμία ουσιαστική παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν πήρε θέση στα σημαντικά ζητήματα του τόπου, δεν διεκδίκησε από την θεσμική του θέση την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της περιοχής, και το μόνο που έκανε ήταν απλά να περιφέρεται σαν γλάστρα και να φωτογραφίζεται σε εκδηλώσεις, όταν ο Άρης Γιαννακίδης τον «πέταξε» από το ψηφοδέλτιο της "Κοινωνικής Συμμαχίας" διότι απαιτούσε θέση αντιπεριφερειάρχη, άρχισε να σουλατσάρει από παράταξη σε παράταξη ψάχνοντας να εξασφαλίσει μια «καλή θεσούλα».


Και όταν ο Γιάννης Κανελάκης «έφαγε πόρτα» από τις άλλες παρατάξεις αποφάσισε, αυτός και η «ομάδα» του, να κάνουν δική τους περιφερειακή παράταξη. Φρόντισε μάλιστα αυτό να διαρρεύσει και «έπαιζε» και στα blogs τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου (βλ. παραπάνω). Αλλά επειδή «ομάδα» δεν υπήρχε και «ομάδα» δεν βρέθηκε, αποφάσισε τελικά, μόνος πλέον, να συστρατευθεί ως «σωτήρας» στην παράταξη του κ. Φωτιάδη για να «σώσει» τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Φτάνει πια… δεν θέλουμε άλλους σωτήρες!

Υ.Γ. Προς τον κ. Φωτιάδη και τα εξαπτέρυγα του: Το παραπάνω κείμενο δεν είναι συκοφαντικό. Είναι απλή καταγραφή και σχολιασμός των γεγονότων, καθώς και μεταφορά αυτών που συζητά και σχολιάζει ο κόσμος. Καταναλώστε τα ψύχραιμα και υπεύθυνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,606,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2045,Αλεξανδρούπολη,8476,Άμυνα,347,Ανακύκλωση,34,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,146,Άρθρα - Απόψεις,3014,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3308,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,95,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,687,Δράμα,114,Έβρος,18355,Εθελοντισμός,253,Εκδηλώσεις,2528,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1482,Ελλάδα,1305,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,632,Εργασία,23,Εργασιακά,294,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,42,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,326,Θράκη,750,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,576,Κοινωνία,90,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,672,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μόδα,8,Μουσική,197,ΝΔ,463,Ξάνθη,213,Οικολογία,340,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1483,Πανταζίδου,165,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,274,Περιβάλλον,421,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3873,Πολιτική,1472,Πολιτισμός,221,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,8,Πρώτο Θέμα,6140,Ροδόπη,413,Σαμοθράκη,666,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,552,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,303,Συνέδρια,138,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,256,Τρίγωνο,61,Τυχερό,53,Υγεία,1090,Φέρες,391,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Βρέθηκε ο “Σωτήρας” της παράταξης του Απόστολου Φωτιάδη
Βρέθηκε ο “Σωτήρας” της παράταξης του Απόστολου Φωτιάδη
Διαβάζουμε στα τοπικά ΜΜΕ: «Την υποψηφιότητα του με την παράταξη Δήμος και Δημότες, του Απόστολου Φωτιάδη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε ο Γιάννης Κανελάκης. Στην συνέντευξη τύπου που συγκάλεσε ανακοίνωσε πως είναι ο επικεφαλής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwNLmj0Yv7pGRY_0yDyV-QwxuI-4Bml7Twbw_FhwhoEneUjMDqqScSSknLiMzJYp2Q3KJGBFZfSLWEh54StzFdPGYuN5q_nIZMO2Ny_grKPrYW2lAS4WeVPeLKWsjfi0XKLkhgib27TZY/s1600/14.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwNLmj0Yv7pGRY_0yDyV-QwxuI-4Bml7Twbw_FhwhoEneUjMDqqScSSknLiMzJYp2Q3KJGBFZfSLWEh54StzFdPGYuN5q_nIZMO2Ny_grKPrYW2lAS4WeVPeLKWsjfi0XKLkhgib27TZY/s72-c/14.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/04/kanelakis-fotiadis.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/04/kanelakis-fotiadis.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων